A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Розгляд містобудівної документації

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території житлово-громадської забудови» в смт.Верхнє Синьовидне 

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території житлово-громадської забудови»    в  смт. Верхнє Синьовидне  на території  Сколівської  міської ради, Стрийського району, Львівської області»     

11:10:09 23.09.2021

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації (с.Урич)

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території  по зміні цільового призначення земельних ділянок із ведення особистого селянського господарства для будівництва житлових будинків»   в с.Урич  на території  Сколівської  міської ради, Стрийського району, Львівської області»     

11:04:06 23.09.2021

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації (м.Сколе, вул.Кн.Святослава))

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території по зміні цільового призначення земельних ділянок для індивідуального садівництва під будівництво та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування»   в  м. Сколе по вул.  Кн. Святослава  на території  Сколівської  міської ради.  

18:12:35 06.09.2021

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  містобудівної документації (м.Сколе)

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  містобудівної документації «Детального плану території громадської забудови»  (будівництво закладів торгівлі)   в м. Сколе по вул.  Героїв Маківки,  Сколівської  міської ради, Стрийського району, Львівської області».  

16:53:24 02.09.2021

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  містобудівної документації (м.Сколе)

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  містобудівної документації «Детального плану території громадської забудови»  (будівництво закладів торгівлі)   в м. Сколе по вул. Героя Олега Ушневича Сколівської  міської ради, Стрийського району, Львівської області».  

15:49:22 02.09.2021

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації (с.Гребенів)

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території житлової забудови»  в с. Гребенів по вул. Карпатській  на території  Сколівської  міської ради, Стрийського району, Львівської області».  

16:33:36 01.09.2021

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації (с.Ямельниця)

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з ведення особистого селянського господарства для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення в с.Ямельниця  на території  Сколівської  міської ради в с.Ямельниця  Стрийського району  Львівської області».  

16:02:06 27.08.2021

Про початок процедур розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації (с.Коростів)

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки для встановлення меж та реконструкції дитячого позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Старт»   на території  Сколівської міської ради в с.Коростів, Стрийського району, Львівської області».  

16:15:37 10.08.2021

Сколівська міська рада повідомляє про результати розгляду пропозицій громадськості щодо генерального плану с. Урич

Інформування громадян відбувалося через оприлюднення проекту на сайті Сколівської міської ради, розміщення примірників проекту у Сколівській міські раді, у с.Урич, публікації повідомлення про громадські слухання в засобах масової інформації. Пропозиції та зауваження щодо проекту приймалися у Сколівській міські раді з 11 червня до 13 липня 2021 року включно. Громадські слухання щодо проекту генерального плану с.Урич Сколівської міської ради Стрийського району та звіту про стратегічну екологічну оцінку відбулися 06 липня 2021 року  у  приміщенні Народного дому с.Урич о 12.00 год. Всього зареєстровано 34 особи, головуючий – староста Андрейків Віра Володимирівна; секретар – Лепісевич Ярослав Миронович.

12:33:53 21.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора