A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Розгляд містобудівної документації

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобуд. докум. «Детального плану території для будівництва та обслуговування водопровідно-насосної станції та каналізаційно очисних споруд..

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території для будівництва та обслуговування водопровідно-насосної станції та каналізаційно очисних споруд в с. Дубина Стрийського району Львівської області".  

16:08:47 02.09.2022

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території житлово - громадської забудови на території Сколівської міської ради в с. Коростів

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території  житлово - громадської забудови   на території  Сколівської міської ради в с. Коростів  Стрийського району Львівської області».  

12:16:08 29.08.2022

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування (ДДП)

На виконання Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості Сколівська міська  рада Львівської області оприлюднює Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

16:00:31 03.08.2022

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території для індивідуального садівництва поблизу с. Гребенів

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території для індивідуального садівництва поблизу с.   на території Сколівської міської територіальної громади Стрийського району Львівської області за межами населеного пункту.  

14:47:41 03.08.2022

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території для розміщення об’єкту придорожнього сервісу поблизу с. Гребенів

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території для розміщення об’єкту придорожнього сервісу поблизу с. Гребенів на території Сколівської міської територіальної громади Стрийського району Львівської області за межами населеного пункту.  

14:45:49 03.08.2022

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації (смт. В.Синьовидне)

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території  по зміні цільового призначення земельної ділянки з ведення ОСГ для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку на території Сколівської міської ради, по вул.  Л. Українки в смт. Верхнє Синьовидне  Львівської області».

15:45:32 21.02.2022

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації (с.Коростів)

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території для індивідуального садівництва на території Сколівської міської ради по вул. Черемшини в с. Коростів  Стрийського району Львівської області».  

13:04:51 21.02.2022

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації (с.Гребенів)

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Про надання дозволу на розроблення детального плану території житлової та громадської забудови в с. Гребенів, вул. Карпатська, Львівська область»     

12:19:15 21.02.2022

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації (м.Сколе)

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території по зміні цільового призначення земельної  ділянки з іивідуального садівництва під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд»,   за адресою:   вул.  Стрийська,  м. Сколе,   Стрийський район, Львівська  область».   

17:11:11 16.02.2022

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації (с.Підгородці)

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території житлово-громадської забудови   Сколівської міської ради, в с. Підгородці Стрийського району Львівської області».   

17:04:02 16.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора