A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації (СЕО)

Дата: 22.06.2023 14:10
Кількість переглядів: 257

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Проекту детального плану території  розміщення кварталу змішаної забудови та зміни цільового призначення земельної ділянки під будівництво та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури і закладів громадського харчування у с. Гребенові Стрийського району Львівської області.

У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.

  1. Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Сколівська міська рада.
  2. Передбачувана процедура громадського обговорення:

– строк громадського обговорення Заяви про визначення обсягу СЕО становить з 22.06.2023  до 03.07.2023;

– згідно зі ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу СЕО;

– ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО можна на офіційному веб-сайті Сколівської міської ради - https://skole-rada.gov.ua/.

– зауваження і пропозиції подаються до Сколівської міської ради Львівської області за адресою: 82600, Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, м-н Незалежності, 1 в термін до 03.07.2023.

– місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Сколівська міська рада.

3. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора