A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повторно повідомляємо про процедуру обговорення, розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Дата: 16.05.2023 15:00
Кількість переглядів: 127

Повторно повідомляємо про процедуру обговорення, розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної  документації «Детального плану території житлово-громадської забудови з метою зміни цільового призначення земельної ділянки з ведення особистого селянського господарства в межах кварталу існуючої забудови в с. Корчин по вул. Шептицького, Стрийського району, Львівської області".  

Замовник:   Сколівська міська рада

Розробник:    ФОП «МЕЦЕВИЧ Р.М.»    Кваліфікаційний сертифікат  №1453 від 16.04.2013  с. Тухля вул.  І. Франка 177.

Підстава для розроблення:  рішення XVII  сесії VII  демократичного  скликання Корчинської сільської ради, Сколівського району,  Львівської області  №180  від 17.04.2018.

З проектом детального плану території можна  ознайомитися на сайті Сколівської міської ради  та  у відділі архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури (за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н,   м. Сколе, майдан Незалежності, 1),  до 17.05.2023 року включно.

Пропозиції та зауваження щодо проекту слід оформляти  відповідно до порядку,  затвердженого  постановою  Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555, та подавати до відділу архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради   (за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, майдан Незалежності, 1),  до 17 травня  2023  року   включно.

Відповідальна  особа за забезпечення організації розгляду пропозицій –  головний спеціаліст відділу архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради  Ярослав  ЛЕПІСЕВИЧ .

Пропозиції та зауваження, що поступили після встановленого терміну, не розглядаються.

Громадські слухання щодо проекту детального плану території відбудуться  17.05.2023  о  15:00 год у адмінприміщенні   за адресою:  Львівська обл., Стрийський р-н,  с. Корчин.          

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора