A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території громадської забудови на території Сколівської міської ради в районі вул. Стрийська, в с. Межиброди..

Дата: 08.12.2021 11:25
Кількість переглядів: 325

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території громадської забудови   на території Сколівської міської ради в районі вул. Стрийська, в с. Межиброди, Стрийського району,   Львівської області».  

Замовник:   Сколівська міська рада

Розробник: ФОП «Дідик В.Ю.», кваліфікаційний сертифікат серія АА № 003775 від 22 травня 2017 року 

Підстава для розроблення: Рішення VII сесії Сколівської міської ради VIII скликання від 13  липня 2021 року №1233   З проектом детального плану території можна  ознайомитися на сайті Сколівської міської ради  та  у відділі розвитку  інфраструктури за адресою: Львівська обл., м. Сколе, майдан Незалежності, 1,   до   04 січня 2022 року включно.

Пропозиції та зауваження щодо проекту слід оформляти відповідно до порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555, та подавати до відділу розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради   за адресою: Львівська обл., м. Сколе, майдан Незалежності, 1,  до 04 січня 2022 року   включно.

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій –  головний спеціаліст відділу розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради  Ярослав Миронович Лепісевич.

Пропозиції та зауваження, що поступили після встановленого терміну, не розглядаються.

Громадські слухання щодо проекту детального плану території відбудуться 04 січня  2022 року  о 15:00 год. у адмінприміщенні  Сколівської  міської ради  за адресою:  Львівська обл., майдан Незалежності,1.

Детальний план


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора