A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території для облаштування глемпінг-локації в урочищі Павлів Потік в м. Сколе Стрийського району Львівської обл.

Дата: 29.11.2021 15:05
Кількість переглядів: 521

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території для облаштування глемпінг-локації в урочищі Павлів Потік в м. Сколе Стрийського району Львівської області»  на території  Сколівської  міської ради.  

Замовник:  Сколівська міська рада.

Розробник: ФОП   «Данилів  Ростислав Олегович», кваліфікаційний  сертифікат серія АА №002229.

Підстава для розроблення:  Рішення Сколівської міської ради №1888  від 07.10.2021.  

З проектом детального плану території можна  ознайомитися на сайті Сколівської міської ради  та  у відділі розвитку  інфраструктури за адресою: Львівська обл., м. Сколе, майдан Незалежності, 1,  до  28 грудня 2021 року включно.

Пропозиції та зауваження щодо проекту слід оформляти відповідно до порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555, та подавати до відділу розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради  за адресою Львівська обл., м. Сколе, майдан Незалежності, 1,  до 28 грудня 2021 року включно.

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій –  головний спеціаліст відділу розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради  Ярослав Миронович Лепісевич.

Пропозиції та зауваження, що поступили після встановленого терміну, не розглядаються.

Громадські слухання щодо проекту детального плану території відбудуться  28 грудня 2021 року  о  12:00 год. у адмінприміщенні  Сколівської міської ради  за адресою:  Львівська обл.,  м. Сколе, майдан Незалежності, 1.

Детальний план

Сколівська міська рада  повідомляє про оприлюднення заяви  про визначення обсягу стратегічної екологічної  оцінки проєкту містобудівної документації – детального плану території для облаштування глемпінг-локації в урочищі Павлів Потік м. Сколе Стрийського району Львівської області. Громадське  обговорення вищевказаної заяви буде проводитись з 1 грудня 2021 року по 15 грудня 2021 року. Пропозиції  громадськості подаються у вказаний строк у письмовій формі до Сколівської міської ради: 82600, Львівська область, Стрийський район, м. Сколе, вул. Д. Галицького, 37. Офіційний веб-сайт: https://skole-rada.gov.ua/. Адреса електронної пошти: smiskrada@ukr.net.Телефон:  0325121491.

ЗАЯВА про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки  детального плану території  для облаштування глемпінг-локації в урочищі Павлів Потік  м. Сколе Стрийського району Львівської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора