A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини, оголошення

Тривале безробіття: які наслідки відсутності роботи у житті людини протягом довгого часу?

Життя кожної людини складається з реалізації тих чи інших потреб, починаючи  фізіологічних і закінчуючи потребую самоактуалізації. Саме тому, кожний з нас прагне знайти   себе у професійній сфері.  Проте іноді складається так, що робота певний період життя відсутня, що в свою чергу впливає на всі сфери особистого життя.

15:03:00 23.04.2021

Відшукати таланти та здібності та розвинути свої навики допоможе служба зайнятості

Дуже часто особи, які звертаються в пошуках роботи до центру зайнятості  не знають чим хочуть займатися та яку професію обрати. На профконсультаційній бесіді чуємо такі фрази: « Не знаю яку роботу хочу виконувати.» , або: « Я пропрацював(ла) 10 років на одній посаді, яку я ще можу виконувати роботу?».

14:57:27 23.04.2021

Чи знаєте ви, що в службі зайнятості можна отримати ваучер на навчання? Якщо ні – читайте уважно

Ваучер на навчання - це документ, що дає право за кошти Фонду загальнообов’язково державного соціального страхування України на випадок безробіття пройти перепідготовку, підвищити кваліфікацію за професіями та спеціальностями, а також підготовку на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні  в  навчальних закладах чи в роботодавця. 

15:02:25 12.04.2021

Як знайти підходящу роботу?

Кожна людина хоче працювати на роботі, яка буде приносити матеріальне та моральне задоволення, проте багато хто з нас не знає з чого розпочинати пошук. Тому ми написали універсальний план дій, який допоможе вам зробити перший крок.

14:59:05 12.04.2021

Легальна зайнятість – це соціальні гарантії та право на гідну пенсію

Неофіційні трудові відносини між працедавцем і найманим персоналом, на жаль, не рідкісне, але надзвичайно негативне, явище. Адже погоджуючись на зарплату в конверті, ви позбавляєте себе права на основну та додаткову відпустки, оплату лікарняного, гарантій на соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві, а ще – втрачаєте трудовий стаж, що негативно вплине на розмір пенсійного забезпечення на схилі літ.

14:53:25 12.04.2021

«Успішна кар’єра» - вірний шлях до правильного вибору професії

Відповідно до розпорядження департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації 75/0/5-20 від 12.02.2020р «Про запровадження  пілотного проєкту з професійної орієнтації та кар’єрного консультування учнівської молоді «Успішна кар’єра» на Сколівщині вже відбувається профорієнтаційна робота з учнівською молоддю трьох визначених шкіл, серед яких: Верхньосиньовидненська ЗОШ I-III ступенів,  Козівський ОНЗЗСО I-III ступенів імені Михайла Гаврилка при Львівському національному університеті імені Івана Франка, Труханівська загальноосвітня школа I-III ступенів.

14:48:57 12.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора