A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

«45 + - шанс почати життя з чистої сторінки»

Дата: 29.11.2021 16:47
Кількість переглядів: 301

Фото без описуЖиття дає нам безліч шансів. Головне вчасно їх побачити та скористатися можливістю їх реалізувати. Як не проґавити свій шанс – розповімо ми, а от як ним скористатися – залежить від вас. Ну ж бо, розпочнемо!

         Державна служба зайнятості піклується про осіб різного віку, які відносяться до категорій як зайнятого так і незайнятого населення. Тому ця інформація буде цінною для осіб з числа зайнятого населення, які давно прагнули досягнути наступного освітньо-кваліфікаційного рівня. На даний час  це  можна зробити дуже просто  - за допомогою  отримання ВАУЧЕРА!

Ваучер – це документ встановленого зразка, що дає особі право на перепідготовку, підготовку на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні, спеціалізацію з метою підтримки конкурентоспроможності працівників на ринку праці.

     Ваучери видаються одноразово:

- особам, віком старше 45 років, котрі мають не менше 15 років страхового стажу;

- особам, котрі брали участь у проведенні антитерористичної операції;

- внутрішньо переміщеним особам працездатного віку.

     Дія цієї програми не поширюється на:

- осіб, котрі зареєстровані в службі зайнятості як безробітні (лише на зайняте населення);

- котрі не мають професійно-технічної чи вищої освіти;

- осіб, котрі протягом останніх трьох років проходили навчання за кошти державної служби зайнятості.

     Ваучер може видаватися за 54 професіями, спеціальностями та напрямами підготовки чи підвищення кваліфікації. Їх перелік можна знайти за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0817-15.

     Вартість ваучера встановлюється в межах вартості навчання, та не може перевищувати десятикратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, визначеного законом на момент прийняття рішення про його видачу.

         Якщо Вас зацікавила така послуга як отримання ваучера – звертайтеся за детальнішою інформацією за даним видом професійного  навчання до Сколівської РФ ЛОЦЗ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора