A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Кухарями працевлаштовано 500 безробітних

Дата: 25.10.2021 16:14
Кількість переглядів: 360

Фото без опису 20 жовтня професійне свято відзначають кухарі та кулінари. Ця професія є однією із найдавніших і водночас найбільш затребуваних на локальному ринку праці, позаяк творець смачних, привабливих, естетично оформлених страв є незамінним спеціалістом у різних закладах громадського харчування: їдальнях, ресторанах, кафе чи барах.

За статистичними даними, якими володіє Львівська обласна служба зайнятості, професія кухаря входить до п’ятірки? тих, за якими надходить найбільше вакансій. Приміром, станом на 20 жовтня 2021 року в базі вільних робочих місць і вакантних посад ЛОЦЗ налічується майже 120 варіантів роботи із зарплатою до 12000 грн для осіб, охочих пов’язати трудову діяльність з мистецтвом приготування їжі.

Цьогоріч (станом на 20 жовтня) за скеруванням фахівців Львівської обласної служби зайнятості кухарями працевлаштовано 495 безробітних, у тому числі 462 жінки.

Здобути фах кухаря можна в начальних закладах  Львівщини, перелік яких вміщений за посиланням https://tinyurl.com/3yjmavvu.

До слова, особи з досвідом роботи кухаря, котрі переконані, що це – справа їхнього життя, однак не мають офіційного документа про присвоєння кваліфікації, можуть підтвердити результати неформального навчання? та отримати свідоцтво державного взірця. Спеціальні комісії, уповноважені підтверджувати результати неформального професійного навчання, працюють у:

–  Державний навчальний заклад Одеський центр ПТО ДСЗ. Графік засідання за посиланням https://bit.ly/3BYPdNr ;

– Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Графік роботи комісії за посиланням https://bit.ly/2XtH0BT ;

– Вище професійне училище 33 м.Києва. Графік роботи комісії за посиланням https://bit.ly/3DUqkD2 .

Направлення на підтвердження кваліфікації особа може отримати у будь-якому центрі зайнятості або філії Львівського обласного центру зайнятості.

Інформація Львівського обласного центру зайнятості

#служба_зайнятості #професія_кухар #навчаємо  #працевлаштовуємо


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора