A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Нелегальна трудова міграція – чи потрібно ризикувати своїм теперішнім та майбутнім?

Дата: 13.09.2021 16:09
Кількість переглядів: 382

Сколівська РФ ЛОЦЗ активно проводить роз’яснювальну роботу з безробітніми стосовно запобігання нелегальній трудовій міграції, негативний вплив якої щоденно зростає. Кожний громадянин країни хоче відчувати себе захищеним та фінансово незалежним, тому обирають шлях виїзду за кордон для пошуку роботи, яка буде високо оплачуватися. Проте чи дійсно за рубежем ми отримаємо хороші умови праці та проживання, чи дійсно виплатять ту зарплату, яку обіцяють? – Над цим варто задуматися.

         Фахівці Сколівської РФ ЛОЦЗ щоденно розповідають безробітнім про всі недоліки такого працевлаштування та наслідки нелегального виїзду за кордон для того, щоб застерегти та вберегти їх від неправильного вибору.

         Адже з кожним роком зростають випадки торгівлі людьми та експлуатації дитячої праці, а це відбувається через невідповідальність дорослих, які не отримавши достатньо інформації про роботодавця, не підписавши жодних документів виїжджають, ризикуючи своїм життям та благополуччям.

         Через недостатню проінформованість та стереотипи люди не шукають роботу в своїй державі, не прагнуть до реалізації своїх вмінь та навичок на Батьківщині, а покидають країну навіть не спробувавши чогось досягнути.

Нелегальна трудова міграція – це негативний чинник як економічного так і соціального розвитку нашої держави, оскільки  в нас є потреба в працівниках різних кваліфікацій, які б гідно виконували свою роботу. Тому давайте разом дбати про розвиток нашої держави і робити все, що для цього потрібно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора