A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Нагадуємо про можливості для бізнесу – ПОДАННЯ ДЕКЛАРАЦІЇ ВІДПОВІДНОСТІ МТБ  ОНЛАЙН

Нагадуємо про можливості для бізнесу – ПОДАННЯ ДЕКЛАРАЦІЇ ВІДПОВІДНОСТІ МТБ ОНЛАЙН

З 1 липня цього року Держпраці спільно з Мінекономіки запровадили можливість подачі декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки.

10:12 23.09.2021

Куди звертатись для призначення субсидії, які документи подаються, на який термін надається субсидія

Куди звертатись для призначення субсидії, які документи подаються, на який термін надається субсидія

Куди звертатись для призначення субсидії? Особа, яка зареєстрована (проживає) у житловому приміщенні, має звернутися до органу соціального захисту населення за місцем реєстрації (фактичного проживання). З 1 січня 2021 р. заяви з необхідними документами приймаються від громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних держадміністрацій лише у разі надіслання їх на папері поштою або в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний веб-портал електронних послуг).

23:43 22.09.2021

У Стрийському районі оголошено Дні жалоби за загиблим Дем'яном Данилівим

У Стрийському районі оголошено Дні жалоби за загиблим Дем'яном Данилівим

17-18 вересня 2021 року у Стрийському районі оголошено Днями жалоби за загиблим військовослужбовцем, старшим солдатом, командиром механізованого відділення, мешканцем села Рудники Данилівим Дем'яном Петровичем, 1997 р.н. Відповідно рекомендуємо керівникам органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій усіх форм власності: приспустити Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях; обмежити в Дні жалоби проведення розважальних, культурно-масових заходів.

14:19 17.09.2021

18 вересня - Міжнародний день чистих берегів

18 вересня - Міжнародний день чистих берегів

          Кожний рік у 3-ті вихідні вересня по всьому світу проходять екологічні акції в рамках Міжнародного дня чистих берегів. Зокрема, цього дня проводяться акції на узбережжях річок, морів та океанів, з метою попередження забруднення побутовими відходами водних ресурсів світу. Захід започатковано у 1986 році і з кожним роком він набуває все більшої популярності.

15:33 15.09.2021

Новий освітній курс Школи експортера: бізнес запрошують на навчання

Новий освітній курс Школи експортера: бізнес запрошують на навчання

«Школа експортера – рівень BASIC» орієнтована на малих та середніх підприємців, які розпочинають розвиватись у експортному напрямку та хочуть розширити географію своєї продукції, а також зрозуміти основи експортної діяльності. В рамках курсу передбачено 8 інтенсивних тренінгів на наступні теми: з чого починається експорт, як перевірити готовність компанії до експорту, як обрати ринок та споживача, що таке канали збуту, в чому запорука успіху компанії під час експансії за кордоном, умови сертифікації, особливості експортних контрактів, культура ведення переговорів, митні режими. Заняття відбуватимуться з 5 жовтня по 2 листопада, вівторок та четвер, з 11:00 до 13:00, за адресою: місто Львів, Стрийський парк, 14, Львівська ТПП.

16:33 14.09.2021

Уряд встановив нові карантинні норми

Уряд встановив нові карантинні норми

Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до постанови № 1236, що встановлюють нові карантинні обмеження для запобігання поширенню COVID-19. Постанова набирає чинності через 7 днів з моменту публікації.  “Запропоновані нами зміни - це можливість стримувати епідемічну ситуацію та зберігати економічну активність країни. Ми говоримо про те, що сьогодні є можливість вакцинуватися та бути захищеним у кожного, наявної вакцини для цього достатньо. Додатково в нас чітко визначені щотижневі кількості поставок вакцин до кінця цього року. Ми дозволили навіть вибирати, якою вакциною щепитися, чого немає  у більшості країн”, - зазначив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

16:32 14.09.2021

Сколівське управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області інформує щодо дотації на пасіку

Сколівське управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області інформує щодо дотації на пасіку

Дотація за наявні бджолосім’ї - надається на безповоротній основі юридичним особам, фізичним особам-підприємцям та фізичним особам, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей, у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. Максимальний розмір дотації становить 60 000 гривень одному отримувачу.

17:11 09.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора