A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

В м.Сколе відбулись урочистості

В м.Сколе відбулись урочистості

Сьогодні, 14 жовтня, у м. Сколе відбулися урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України, 79-ї річниці створення УПА та Дня українського козацтва, а також традиційне сходження до могили воїнів ОУН-УПА в урочищі "Альтана" за участі військовослужбовців, учасників російсько-української війни, представників духовенства, представників міської влади, депутатів, родичів загиблих, громадськості. Дорогою до Сколівської Гологофи, учнівська молодь та присутні, покладанням квітів до могили, віддали шану пам'яті Героя Небесної Сотні - Олега Ушневича. Ви полягли, а душі ваші В осінній висі, наче журавлі Моліться ви за нас на небі, А ми за вас тут, на землі."- процитувавши рядки вірша сколівчанки Любов Фітель, Сколівський міський голова Микола Романишин привітав усіх присутніх зі святом, а також вручив: пам'ятну медаль "30 років Незалежності": - Мойсюку Йосипу Йосиповичу; -Демковичу Віктору Ярославовичу; -Дреботу Михайлу Михайловичу; - Кіралю Івану Михайловичу. відзнаку "За службу державі": -Корчинському Василю Юрійовичу; відзнаку"За заслуги ": -Шолупаті Роману Миколайовичу; -Масному Михайлу Богдановучу; знак народної пошани "За поранення-Кров за Україну": -Хом'яку Сергію Миколайовичу. Вшанувавши сьогодні на горі "Альтана" воїнів Української Повстанської Армії ми робимо чин поваги нашим батькам і дідам, учасникам визвольних змагань, пошану тим мужнім воїнам, добровольцям та волонтерам, які сьогодні одягнули військову форму і захищають нашу землю на Сході. Це головна ознака того, що нашадуша жива, що наше життя незнищенне, що наш народ перемагав і переможе зло і смерть! Цінуймо мир і свободу! Бережімо нашу пам'ять! Бережімо нашу історію і бережімо нашу Україну! Вічна пам'ять загиблим! Слава Україні!!!

09:28 15.10.2021

Шановна громадо Сколівщини! Дорогі захисники та захисниці України!

Шановна громадо Сколівщини! Дорогі захисники та захисниці України!

Прийміть щирі вітання зі святом мужності і патріотизму, святом історії та добра! Разом з величним святом Покрови Пресвятої Богородиці, сьогодні, ми відзначаємо День захисників та захисниць України, День Українського козацтва та 79-річницю створення УПА! Для нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами. У цей день ми з вдячністю та гордістю згадуємо героїчні постаті нашої історії, вшановуємо ветеранів за їх безсмертний подвиг. Країна сильна силою своїх людей. Цю істину щоденним подвигом підтверджують наші військовослужбовці й медики, волонтери і тисячі небайдужих громадян, які там, на лінії оборони. Нам є ким і чим пишатися! Наші воїни це і є наша національна гордість. Нехай Пресвята Богородиця, яка століттями вважалась захисницею доблесного українського воїнства, візьме під своє покровительство усіх захисників України, дарує їм і усім нам мудрості, витримки й сил на цьому шляху. Бажаємо усім доброго здоров’я, миру і злагоди, можливості виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні. Слава Україні! Героям слава! З повагою - Сколівський міський голова Микола РОМАНИШИН

08:29 14.10.2021

18 жовтня - початок опалювального сезону

18 жовтня - початок опалювального сезону

Відповідно до  розпорядження міського голови від 13 жовтня 2021 року №139 «Про початок опалювального сезону 2021 - 2022 років» на території Сколівської міської ради  з 18 жовтня  розпочнеться  опалювальний сезон.

16:22 13.10.2021

Особлива охорона земель оздоровчого призначення

Особлива охорона земель оздоровчого призначення

Як свідчать Ваші запитання до нас, шановні читачі, питання земель оздоровчого призначення є актуальними. Тому ми продовжуємо висвітлювати цю тематику разом із нашими партнерами – фахівцями Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. На наші питання відповідає  Наталія Рудюк - фахівчиня Сколівського бюро правової допомоги цього центру.

14:53 12.10.2021

До уваги  мешканців  Сколівської громади! Анкета-дослідження умов життя та якості громадських послуг

До уваги мешканців Сколівської громади! Анкета-дослідження умов життя та якості громадських послуг

Обсяг питань, якими може і повинна займатися територіальна громада, регулюються нормами чинного законодавства. Серед них найважливішою є турбота про покращення умов життя у громаді, в тому числі підвищення якості послуг, що надаються жителям. Анкета, яку Вам адресовано, дозволить органу місцевого самоврядування ознайомитись з поглядами і думками жителів нашої громади. Ми віримо, що отримані таким чином знання дозволять  міській раді та іншим установам громади вдосконалювати громадські послуги і нададуть можливість планувати розвиток нашої спільноти. Результати будуть використані до створення стратегії розвитку громади – документу, який становитиме план діяльності органів місцевого самоврядування на найближчі роки.

09:39 12.10.2021

На Покрову запрошуємо на урочистості

На Покрову запрошуємо на урочистості

Урочистості з нагоди Дня захисників України, 79-ї річниці створення УПА та Дня українського козацтва відбудуться в четвер, 14 жовтня 2021 року. Початок о 9:45 год. на майдані Незалежності у м. Сколе, опісля відбудеться традиційне сходження до могили воїнів ОУН-УПА в урочищі Альтана.

16:49 08.10.2021

Засідала сесія  Сколівської міської ради

Засідала сесія Сколівської міської ради

Сьогодні, 07 жовтня, відбулося засідання чергової  сесії Сколівської міської ради. Під час сесійного  засідання обговорено та прийнято рішення щодо наступних питань, зокрема:

16:00 07.10.2021

Фізичне виховання та спорт формує  культуру оптимізму та культуру бадьорості громади!

Фізичне виховання та спорт формує культуру оптимізму та культуру бадьорості громади!

Саме під таким гаслом сьогодні, 06 жовтня, відбулась робоча зустріч Сколівського міського голови Микола Романишина з директорами та вчителями фізичного виховання закладів загальної середньої освіти Сколівщини, тренерами Сколівської ДЮСШ. Під час зустрічі було обговорено наступні питання: - сприяння у популяризації та залученні молоді до здорового способу життя, а саме фізкультурно- оздоровча та спортивна діяльність в громаді - щодо приміщень для занять спортом молоді у зимовий період;- фізичне виховання серед сільського населення, - співпраця між вчителями фізичного виховання та тренерами.

15:36 06.10.2021

Інформуй вчасно: норми та відповідальність

Інформуй вчасно: норми та відповідальність

Відповідно до Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, профзахворювань і аварій на виробництві (далі — Порядок затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 р. № 337), у разі настання нещасного випадку роботодавець зобов'язаний передати відповідне повідомлення у робочий орган Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань (далі — Фонд) за місцем його знаходження:

14:11 06.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора