A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідала сесія  Сколівської міської ради

Засідала сесія Сколівської міської ради

Сьогодні, 07 жовтня, відбулося засідання чергової  сесії Сколівської міської ради. Під час сесійного  засідання обговорено та прийнято рішення щодо наступних питань, зокрема:

16:00 07.10.2021

Фізичне виховання та спорт формує  культуру оптимізму та культуру бадьорості громади!

Фізичне виховання та спорт формує культуру оптимізму та культуру бадьорості громади!

Саме під таким гаслом сьогодні, 06 жовтня, відбулась робоча зустріч Сколівського міського голови Микола Романишина з директорами та вчителями фізичного виховання закладів загальної середньої освіти Сколівщини, тренерами Сколівської ДЮСШ. Під час зустрічі було обговорено наступні питання: - сприяння у популяризації та залученні молоді до здорового способу життя, а саме фізкультурно- оздоровча та спортивна діяльність в громаді - щодо приміщень для занять спортом молоді у зимовий період;- фізичне виховання серед сільського населення, - співпраця між вчителями фізичного виховання та тренерами.

15:36 06.10.2021

Інформуй вчасно: норми та відповідальність

Інформуй вчасно: норми та відповідальність

Відповідно до Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, профзахворювань і аварій на виробництві (далі — Порядок затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 р. № 337), у разі настання нещасного випадку роботодавець зобов'язаний передати відповідне повідомлення у робочий орган Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань (далі — Фонд) за місцем його знаходження:

14:11 06.10.2021

Розроблення Стратегічного плану розвитку громади на 2021-2027 рр.

Розроблення Стратегічного плану розвитку громади на 2021-2027 рр.

Під час стратегічної сесії управлінці та представники бізнесу, спільно з командою Львівської ОДА, визначили стратегічні напрямки та оцінили наявну ресурсну базу Сколівщини. Присутні на зустрічі погодились, що їх громада, яка належить до прикордонних та природоохоронних територій, відповідно до Державної стратегії регіонального розвитку на 2021—2027 роки, у семирічній перспективі робитиме акцент на: - проекти з програми підприємництва - екологічні проекти -  програми з підтримки фермерства. В ході стратегічної сесії було визначено, що найбільш перспективними напрямами розвитку місцевої економіки є:  -  Туристична галузь , зокрема облаштування рекреаційних зон, розвиток агротуризму відродження бойківських ремесел;  -  Медицина - створення бальнеологічних осередків, реабілітаційних центрів;  - Освіта- профорієнтація (створення навчальної бази для профільної підготовки учнів у пріоритетних галузях громади) Галина Бордун зазначила, що тісна комунікація між управлінцями, представниками місцевого бізнесу, а також громадським активом, сприятиме успішному розробленню та реалізації стратегії розвитку Сколівської громади.

11:52 05.10.2021

ВСП "СТРИЙСЬКА ДИСТАНЦІЯ КОЛІЇ" ПОВІДОМЛЯЄ

ВСП "СТРИЙСЬКА ДИСТАНЦІЯ КОЛІЇ" ПОВІДОМЛЯЄ

07 жовтня 2021 року з 10:00 до 17:00 по вулиці Стрийська у місті Сколе дистанцією колії будуть виконуватись роботи по заміні мостових брусів на мості 1592км ПК 2 з повним обмеженням руху автотранспорту через шляхопровід по вулиці Стрийська.

09:16 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора