Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Як утилізувати в офісі маски і рукавички?

Як утилізувати в офісі маски і рукавички?

Дотримуйте нових протоколів утилізації засобів індивідуального захисту, щоб запобігти поширенню COVID-19. Це важливо, оскільки збудник може існувати годинами або навіть днями на різних поверхнях.  Носити засоби індивідуального захисту (ЗІЗ) у місцях скупчення людей у період пандемії стало новою нормою в більшості країн світу. Так намагаємося захистити себе та інших від COVID-19. Маски й рукавички — фізична перешкода для поширення інфекції, оскільки вірус передається повітряно-крапельним та контактним шляхами. Також психологічно складніше в цих засобах захисту торкнутися руками обличчя.

18:39 27.07.2021

Гарний святковий фестиваль пісні, танцю, творчості, спортивного завзяття відбувся у Сколе

Гарний святковий фестиваль пісні, танцю, творчості, спортивного завзяття відбувся у Сколе

Прекрасні, вражаючі концертні номери, виставки вишивки,  народних промислів та ремесел, розваги, частування, веселощі у м.Сколе на Співочому полі над р. Опір під назвою "Skole Fest "Карпатський мед" організувала Сколівська міська рада  спільно з громадою.  Особливі слова подяки висловлюємо: НПП "Сколівські Бескиди", (директор Василь Приндак), ДП "Сколівське ЛГ" (директор Остап Бойко), Сколівський військовий лісгосп (директор  Андрій Бумба), Сколівський  "Галсільліс" (директор Валерій Булеца), КП "Сколе ВКГ" (директор Богдан Доміндяк), представникам бізнесу, підприємцям Івану Тимоцко,  Михайлу Ватаговичу, Василю Петречку, Василю Танчуку, Андрію Пенару, Василю Калиніву, Юрію Савчину (Сколе), ТзОВ "СТА", Мирону Андрейківу, Юрію Савчину (Коростів), Ярославу Кравчуку,  працівникам, які були залучені до будівництва сцени та облаштування інфраструктури Співочого поля, старостам сіл Сколівської громади та їхнім командам,  працівникам відділу освіти,  молоді та спорту,   відділу культури, туризму та промоції Сколівської міської ради, які представили свою унікальність, колорит, майстерність,  гостинність,  частування, демонстрування талантів для  сколівчан, гостей міста і туристів. Про актуальність і потрібність події засвідчили численні гості. Зрештою, Сколе має свої давні туристичні традиції, які починають втілюватися в життя.  Завдяки всім переліченим людям  у Сколе відбулася  святкова феєрія, відродилася слава "Співочого поля" над Опором! Сколівщина - благодатний край з прекрасними, дружними, трудолюбивими, талановитими людьми, які вміють і працювати, і змістовно відпочивати!

11:38 27.07.2021

Завтра  відбудеться пленарне засідання сесії Сколівської міської ради

Завтра відбудеться пленарне засідання сесії Сколівської міської ради

Завтра, 22 липня 2021 року,  об  11.00 год. відбудеться пленарне засідання  XІ чергової сесії Сколівської міської ради з наступним порядком денним: бюджетні питання; земельні питання; різне. Засідання відбудеться за  адресою: м.Сколе, майдан Незалежності, 1, ІІІ поверх, сесійна зала.

17:58 21.07.2021

УВАГА! Проведення фестивалю "Карпатський мед" переноситься на 25 липня 2021 року

УВАГА! Проведення фестивалю "Карпатський мед" переноситься на 25 липня 2021 року

У зв'язку з  несприятливими погодними умовами та штормовим попередженням проведення Skole Fest "Карпатський мед" переноситься на 25 липня 2021 року.  Фестиваль розпочнеться  о 15.00 год. на Співочому полі в м.Сколе (за річкою). 

12:47 16.07.2021

Закликаємо власників, землекористувачів та орендарів впорядкувати земельні   ділянки, які забур’янені борщівником Сосновського

Закликаємо власників, землекористувачів та орендарів впорядкувати земельні ділянки, які забур’янені борщівником Сосновського

Сколівська міська рада Львівської області нагадує, що власники і землекористувачі, в тому числі – орендарі земельних ділянок під час здійснення своєї діяльності зобов’язані дотримуватись вимог земельного законодавства. Зокрема, стаття 52  КУпАП передбачає: «Псування сільськогосподарських та інших земель, забруднення їх хімічними і радіоактивними речовинами, нафтою та нафтопродуктами, неочищеними стічними водами, виробничими та іншими відходами, а так само невжиття заходів по боротьбі з бур'янами».  До останніх належить недопущення небажаної трав’янистої рослинності, яка негативно впливає на розвиток культурних рослин, призводить до поширення шкідників і не дає можливість використовувати землі за призначенням. Окремої уваги заслуговує потреба боротьби з карантинними бур’янами, такими як борщівник Сосновського.

11:48 15.07.2021

Львівська залізниця закликає громадян суворо дотримуватися правил безпеки на транспорті

Львівська залізниця закликає громадян суворо дотримуватися правил безпеки на транспорті

Регіональна філія «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця» закликає громадян бути максимально уважними та обережними під час перебування поблизу і безпосередньо на об’єктах залізничної інфраструктури та неухильно дотримуватися Правил безпеки на транспорті. Залізничники наголошують, що саме порушення цих правил є причиною травмувань громадян, які часто завершуються каліцтвом або смертю.

10:45 15.07.2021

Увага! 22 липня буде  припинено газопостачання

Увага! 22 липня буде припинено газопостачання

Стрийське відділення АТ "Львівгаз" повідомляє, що у зв'язку з виконанням  планово-профілактичних ремонтних робіт з 08.00 год. до 17.00 год. 22 липня 2021 року  буде припинено газопостачання м.Сколе, смт. Верхнє Синьовидне, с.Нижнє Синьовидне, с.Межиброди та с.Дубина.

10:38 15.07.2021

Виходь на світло: АМУ закликає громади долучитись до боротьби з тіньовою зайнятістю

Виходь на світло: АМУ закликає громади долучитись до боротьби з тіньовою зайнятістю

З 1 липня 2021 року в Україні стартувала інспекційна кампанія «Виходь на світло» для виявлення неоформлених трудових відносин у суб’єктів господарювання усіх форм власності та видів господарської діяльності. Кампанію щороку проводить Державна служба України з питань праці за участі органів державної влади та органів місцевого самоврядування для подолання незадекларованої зайнятості.

10:26 15.07.2021

Табір для тих, хто не боїться кинути собі виклик!

Табір для тих, хто не боїться кинути собі виклик!

Стежина Нескорених – це табір для юних патріотів, відповідальної молоді. Табір  ставить собі за мету виховання гідних кадрів для громадської діяльності та державотворення. Сучасна активна молодь часто не має необхідних знань, або ж не знає, як може їх задіяти. Наш табір надає можливість для розвитку та діяльності.   Коли? – 19-25 липня Де? – Сколівські Бескиди Вік – 16-24 роки     З року в рік програма табору покращується та вдосконалюється. Все це ми робимо для того, щоб молодь могла не лише цікаво провести час, а й почерпнути для себе актуальну інформацію та отримати корисні навички. Ми прагнемо, щоб на нашому таборі ти ставав свідомим, активним та небайдужим, а в майбутньому – змінотворцем з власною чіткою позицією.    Стежина побудована на 7 блокад вишколу:  - Фізичний блок - Ідеологічний блок - Духовний блок - Комунікаційний блок - Блок Саморозвиток - Блок Виживання - Блок Військової Підготовки  Кожен із блоків чергується між собою та доповнює один одного. Розумова активність добре поєднується із фізичними навантаженнями та моральним аспектом як вдень так і вночі.  На таборі панує особлива атмосфера, дух братерства та нескореності. Саме тут учасники зможуть перевірити свій характер і знайти друзів не лише на час табору.  Запрошуємо і тебе Стежину Нескорених. Заповнюй анкету: http://bit.ly/SN_registration Кинь собі виклик!  Більше дізнатися про табір можна за посиланням: https://bit.ly/sn_mnk Instagram: @stezhyna   З повагою, команда табору "Стежина Нескорених"!

15:37 14.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора