Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановна громадо Сколівщини, дорогі співвітчизники!

Шановна громадо Сколівщини, дорогі співвітчизники!

Сьогодні, 24 серпня,  Україна святкує свій прекрасний ювілей - 30-річчя Дня Незалежності. Наша предківська земля – свята. Вона рясно полита кров'ю українських патріотів, які віддали життя за краще майбутнє нас і наших дітей. І досі гострими колючками, вогненним подихом війни пошарпані її східні кордони!

09:10 24.08.2021

Шановна громадо Сколівщини!

Шановна громадо Сколівщини!

Сьогодні ми вшановуємо День Державного Прапора України! Це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави. Український народ пройшов довгий героїчний і трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Цей національний символ зібрав у собі усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє. То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові звершення, успіхи заради своєї рідної землі. Україна - понад усе!

09:00 23.08.2021

До відома суб’єктів господарювання, які надають послуги з громадського харчування

До відома суб’єктів господарювання, які надають послуги з громадського харчування

Відповідно до листа ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області від 05.08.02021 р. № 06-2-25/5332,  Сколівське управління інформує щодо проведення спільних онлайн-навчань на платформі ZOOM  з представниками  суб’єктів господарювання, які надають послуги з громадського харчування, по такій тематиці: «Перелік вимог згідно чинного законодавства щодо роботи закладів громадського харчування з метою попередження виникнення спалахів харчових отруєнь. Основні порушення, які виявляються під час перевірки ЗГХ».

11:30 10.08.2021

Кишкові інфекції

Кишкові інфекції

Гострі кишкові інфекції об’єднують хвороби, провідним симптомом для яких є діарея (розлад шлунку). Найчастіше збудниками кишкових інфекцій є: сальмонели, шигели, стафілококи та інші патогенні та умовно-патогенні мікроорганізми. Порівняно часто кишкові інфекції викликають: ротавіруси, ентеровіруси, аденовіруси та інші збудники. Всі вони виводяться з організму зі вмістом кишківника, тривалий час зберігають свою життєздатність на різних об’єктах зовнішнього середовища, а при попаданні через рот в організм здорової людини викликають у нього ті чи інші розлади здоров’я з першочерговим ураженням органів травного тракту.

09:48 06.08.2021

Запобігання домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації

Запобігання домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації

З метою координації та моніторингу результатів роботи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству на території міської ради відповідно до Положення уповноважена особа (координатор) з питань запобігання та протидії насильству – відділ соціального захисту населення Сколівської міської ради. Для консультування потерпілих від домашнього насильства просимо звертатись за телефоном 0969378386.

09:44 06.08.2021

12 серпня  відбудеться пленарне засідання сесії Сколівської міської ради

12 серпня відбудеться пленарне засідання сесії Сколівської міської ради

У четвер, 12 серпня 2021 року,  об  11.00 год. відбудеться пленарне засідання  XІІ чергової сесії Сколівської міської ради з наступним порядком денним:  про присвоєння звання «Почесний громадянин Сколівщини»; бюджетні питання; земельні питання; різне. Засідання відбудеться за  адресою: м.Сколе, майдан Незалежності, 1, ІІІ поверх, сесійна зала.

18:00 02.08.2021

Заява Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

Заява Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

30 липня проголошено Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми. У цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян про таку форму сучасного рабства як торгівля людьми, привертати увагу громадськості до важкого становища осіб, які стали жертвами цього злочину.

16:32 30.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора