Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Уряд встановив нові карантинні норми

Уряд встановив нові карантинні норми

Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до постанови № 1236, що встановлюють нові карантинні обмеження для запобігання поширенню COVID-19. Постанова набирає чинності через 7 днів з моменту публікації.  “Запропоновані нами зміни - це можливість стримувати епідемічну ситуацію та зберігати економічну активність країни. Ми говоримо про те, що сьогодні є можливість вакцинуватися та бути захищеним у кожного, наявної вакцини для цього достатньо. Додатково в нас чітко визначені щотижневі кількості поставок вакцин до кінця цього року. Ми дозволили навіть вибирати, якою вакциною щепитися, чого немає  у більшості країн”, - зазначив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

16:32 14.09.2021

Сколівське управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області інформує щодо дотації на пасіку

Сколівське управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області інформує щодо дотації на пасіку

Дотація за наявні бджолосім’ї - надається на безповоротній основі юридичним особам, фізичним особам-підприємцям та фізичним особам, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей, у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. Максимальний розмір дотації становить 60 000 гривень одному отримувачу.

17:11 09.09.2021

Що варто знати про грип та ГРВІ

Що варто знати про грип та ГРВІ

Є декілька шляхів передачі ГРВІ, хоча зазвичай прийнято вважати тільки один - повітряно-крапельний. Але він є не єдиним, інший механізм передачі респіраторної інфекції - контактний, який відіграє не меншу роль у поширенні простудних захворювань.  Проте, слід пам’ятати, що в любому випадку джерелом інфекції при грипі є хвора людина. Хвора людина, навіть із легкою формою грипу, становить небезпеку для оточуючих протягом усього періоду прояву симптомів – це, в середньому, 7 днів.

10:10 09.09.2021

Страховий експерт з охорони праці виявив у закладі освіти  порушення вимог щодо Служби Охорони Праці: як йому діяти - ?

Страховий експерт з охорони праці виявив у закладі освіти порушення вимог щодо Служби Охорони Праці: як йому діяти - ?

На підприємстві з кількістю працівників 50 і більше створюють службу охорони праці (СОП). Про це йдеться у статті 15 Закону про охорону праці та пункті 1.4 Типового положення про службу охорони праці, затвердженого наказом Держнаглядохоронпраці від 15.11.2004 № 255 (НПАОП 0.00?4.35?04). Але в закладах освіти цю норму часто порушують. Наприклад, у них відсутня CОП, а її функції покладають на заступника директора. Як має діяти страховий експерт з охорони праці, якщо виявить такі порушення?

15:42 08.09.2021

У м.Сколе  встановлено  пам'ятну дошку на честь  Теодора Витвицького

У м.Сколе встановлено пам'ятну дошку на честь Теодора Витвицького

У м.Сколе на фасаді Сколівської міської системи публічно-шкільної бібліотеки, відповідно до рішення сесії Сколівської міської ради від 12  серпня 2021 року №1471, урочисто відкрито меморіальну дошку на честь великого патріота Сколівщини, літературознавця, педагога, філолога, публіциста, дослідника історії національно- визвольних змагань, найактивнішого читача Сколівської книгозбірні Теодора Тимофійовича Витвицького! Ця людина заслужила таку пошану своїм непересічним розумом, високим інтелектом! Він відзначався мудрістю, філігранною майстерністю слова, глибоким знанням мови та літератури, істинною любов‘ю до рідного народу і своєю діяльністю доклався до того, щоб сотні бійців УПА, їх родин, вивезених на каторгу до Сибіру були реабілітовані в часі Незалежної України!

16:23 30.08.2021

До уваги постачальників житлово-комунальних послуг і балансоутримувачів будинків та прилеглих територій!

До уваги постачальників житлово-комунальних послуг і балансоутримувачів будинків та прилеглих територій!

До Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини надходять численні скарги від громадян щодо поширення постачальниками житлово-комунальних послуг в мережі Інтернет, під’їздах будинків, переліків боржників, а саме: номерів особових рахунків, адрес (назв районів, вулиць, номерів будинків та квартир), сум заборгованості тощо.

13:30 30.08.2021

07 вересня відбудеться чергова сесія міської ради

07 вересня відбудеться чергова сесія міської ради

У вівторок, 07 вересня 2021 року, об 11.00 год. відбудеться пленарне засідання  XІІІ чергової сесії Сколівської міської ради з наступним порядком денним: бюджетні питання; про готовність закладів загальної середньої  освіти Сколівської міської ради до нового навчального 2021/2022 навчального року; про затвердження мережі закладів загальної середньої освіти Сколівської міської ради на 2021/2022 навчальний  рік;  земельні питання; різне.

15:44 27.08.2021

30 серпня -  відкриття меморіальної дошки на честь Теодора Витвицького

30 серпня - відкриття меморіальної дошки на честь Теодора Витвицького

Запрошуємо на церемонію відкриття меморіальної дошки  на  честь почесного громадянина Сколівського району Теодора Витвицького, яка  відбудеться в понеділок, 30 серпня 2021 року, о 13.00 год. за адресою: м.Сколе, вул. Д.Галицького 54.

10:12 26.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора