Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Сьогодні, 23 серпня, в м. Сколе відзначили День Державного Прапора України та вшанували пам’ять Новітніх Героїв

Дата: 23.08.2023 14:39
Кількість переглядів: 266

Фото без описуДругий рік поспіль, відзначаючи дні Державного Прапора та Незалежності України, Сколівська міська рада рішенням сесії присвоює звання «Почесний громадянин Сколівщини» військовослужбовцям, які загинули захищаючи Вітчизну, незалежність та територіальну цілісність України. Під час заходу міський голова Микола РОМАНИШИН вручив відзнаки родичам загиблих воїнів:

БАЖАНУ Роману;

ЖОВНІРУ Тарасу;

ВАРГАСУ Івану;

КОВАЛЮ Михайлу;

САВЦІ Назарію;

СТАВНИКОВИЧУ Івану;

ОРЕХОВУ Сергію;

ХОМИНУ Василю;

МЕЧЕРЖАКУ Ігорю;

ДМИТРІВУ Юрію.

Зокрема, міський голова привітав усіх присутніх зі святом, зазначивши, що попри смуток і нестерпний біль, який стискає наші серця за втратами, живе надія, що жертви недаремні. Україна обов’язково переможе лютого ворога, зміниться на краще усе наше суспільство, більше згуртується громада і спільними зусиллями будемо розвивати наш край, усю державу заради добра і щастя майбутніх поколінь.

Також на Майдані Незалежності встановлено пам’ятні стенди Новітніх Героїв України, аби вкотре нагадати та віддати шану їхнім подвигам, рішучості, хоробрості та патріотизму.

Священнослужителі відслужили поминальну панахиду за Новітніми Героями та всіма захисниками України, які віддали своє життя за гідність, волю, свободу і незалежність Батьківщини.

Представники влади, духовенство, військовослужбовці та громадськість вшанували пам’ять полеглих воїнів хвилиною мовчання та здійснили покладання квітів до могил Героїв.

Освячений Державний стяг урочисто підняли військовослужбовці третього відділу Стрийського РТЦК та СП.

Творчі колективи МНД «БЕСКИД» підготували для глядачів патріотичний захід, де звучали патріотичні пісні, декламування авторських віршів.

Тож нехай наш прапор завжди гордо майорить над Україною та буде надійним оберегом для її мужніх і непереможних захисників і захисниць та усього українського народу!

Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора