A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

НАВЧАННЯ  З  ОХОРОНИ ПРАЦІ

НАВЧАННЯ З ОХОРОНИ ПРАЦІ

Систематично проводити інструктажі (на­вчання) працівників з питань охорони праці, протипожежної безпеки наказує всім робото­давцям ч. 7 ст. 153 КЗпП. Тож обов'язкове на­вчання з охорони праці зачіпає не лише промис­лові підприємства, як дехто наївно вважає. Це актуально для будь-якого суб'єкта господарю­вання, незалежно від того, чим він займається. Не виняток і роботодавці – фізичні особи!

16:30 08.12.2021

Для Сколівського КП ВКГ закуплено спецавтомобіль Пежо та сміттєвоз Форд

Для Сколівського КП ВКГ закуплено спецавтомобіль Пежо та сміттєвоз Форд

Для ефективної роботи Сколівського КП ВКГ в рамках комплексної «Програми регіонального розвитку Львівщини на 2021-2025 роки» за сприяння голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького, голови Львівської обласної ради Ірини Гримак, першого заступника голови Львівської обласної ради Євгенія Гірника закуплено спецавтомобіль Пежо та сміттєвоз Форд.  Загальна сума закупівлі складає близько 4,6 млн грн, з яких 2,3 млн грн кошти міського бюджету та 2,3 млн грн - кошти обласної ради. Висловлюємо щиру вдячність керівництву Львівщини за сприяння та підтримку нашої громади

16:55 06.12.2021

"В день збройних сил України віддаймо честь українському війську"

"В день збройних сил України віддаймо честь українському війську"

Саме під такою назвою сьогодні у приміщенні МНД "Бескид" відбувся урочистий концерт з нагоди Дня Збройних сил України. 6 грудня в Україні відзначається свято – День Збройних Сил України. Цей день є святом мужності, сили, впевненості, надійності, шляхетності та вірності, тобто тих якостей, які асоціюються у нас зі справжніми захисниками та захисницями. Це свято сильної, відкритої, безкорисної і непідкупної дружби, що проходить перевірку небезпекою та ризиком. І разом з тим – це свято всіх нас, бо всі ми, українці, є причетними до наших збройних сил. Адже всі ми не лише любимо свою Вітчизну, а й пишаємося нею, а отже, вважаємо себе зобов’язаними її захищати.

16:50 06.12.2021

Шановна громадо Сколівщини!

Шановна громадо Сколівщини!

Внаслідок сильних снігопадів та налипання снігу на лініях електропередач, за інформацією Південного РЕМ, є  обриви на 10 високовольтних лініях, а також численні пошкодження місцевих ліній електропередач на Сколівщині. Станом на 10.00 год. 04.12.2021 знеструмлено 13 населених пунктів Сколівської громади. Частково   відновлено електропостачання у м.Сколе, смт. Верхнє Синьовидне, с.Нижнє Синьовидне та с.Підгородці. Продовжуються ремонтні роботи по відновленню електропостачання.  Також, у зв'язку із відсутністю електропостачання, зупинено подачу води у м.Сколе. На 06.00 год. ранку Сколівське КП ВКГ постачання води частково відновило. Тривають роботи з метою повного водозабезпечення міста Сколе. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

11:08 04.12.2021

07 грудня відбудеться чергова сесія Сколівської міської ради

07 грудня відбудеться чергова сесія Сколівської міської ради

У вівторок, 07 грудня 2021 року, об 11.00 год. відбудеться пленарне засідання  XVІ чергової сесії Сколівської міської ради з наступним порядком денним:  звіт міського голови про роботу за 2021 рік; про затвердження  міського бюджету Сколівської міської ради на 2022 рік, про затвердження  міських галузевих програм на 2022 рік; про внесення змін в обсяг міського бюджету Сколівської міської ради на 2021 рік;  про внесення змін в міські галузеві програми на 2021 рік;  земельні питання; різне.

15:04 26.11.2021

Засідав виконавчий комітет міської ради

Засідав виконавчий комітет міської ради

25 листопада 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Сколівської міської ради. Під час засідання було обговорено наступні питання: - про внесення змін в обсяг міського бюджету Сколівської міської ради на 2021 рік; - про схвалення проєкту міського бюджету Сколівської міської ради на 2022 рік; - щодо реєстрації колективних договорів; - про надання матеріальної допомоги громадянам, які проживають на території Сколівської міської ради;  - про затвердження протоколів електронного аукціону; - про надання дозволу на приватизацію житла; - про оформлення та реєстрацію права власності на житло; - про надання дозволу на реєстрацію місця проживання; - про надання дозволу на розміщення реклами; - щодо присвоєння адресних номерів; - про взяття на квартирний облік.

17:33 25.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора