A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановна громадо Сколівщини!

Шановна громадо Сколівщини!

20 лютого запрошуємо долучитися до вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні! Заходи: о 15:00  год. – Покладання квітів та панахида на могилі героя України, героя Небесної сотні Олега УШНЕВИЧА; о 15:30 год.  – Відкриття та посвячення меморіальної дошки на будинку, де жив герой, по вул. Героя Олега Ушневича, 21 а; о 16:30 год.  – Перегляд документального фільму про Олега УШНЕВИЧА, знятого за сприяння Стрийської районної ради, в МНД «Бескид» (Великий зал). ДО УВАГИ: о 14:45 год.  на майдані Незалежності (з боку вул. Д. Галицького) буде поданий автобус для переїзду на кладовище та у зворотному напрямку.

17:01 14.02.2022

НАВЧАННЯ  З  ОХОРОНИ ПРАЦІ

НАВЧАННЯ З ОХОРОНИ ПРАЦІ

Навчання посадових осіб. Посадові особи підприємств, установ, органі­зацій, робота яких безпосередньо пов'язана з організацією безпечного ведення робіт: керів­ники, їх заступники, головні спеціалісти, керівники основних виробничих та технічних служб, проходять навчання і перевірку знань з питань охорони праці під час прийняття на роботу і згодом із періодичністю один раз на три роки. Вони навчаються згідно з Типовим тематичним планом і програмою навчання з питань охоро­ни праці посадових осіб, що представлений у додатку 4 до Типового положення № 15.

09:27 14.02.2022

Відбулось позачергове засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС

Відбулось позачергове засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС

Сьогодні, 11 лютого,  міський голова Микола РОМАНИШИН  провів позачергове засідання міської комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо  встановлення обмежувальних протиепідемічних заходів із запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Сколівської міської ради Стрийського району Львівської області. Протокол засідання додається.

14:57 11.02.2022

Засідав виконавчий комітет Сколівської міської ради

Засідав виконавчий комітет Сколівської міської ради

Сьогодні, 10 лютого, під керівництвом міського голови Миколи Романишина відбулося засідання виконавчого комітету Сколівської міської ради. Під час засідання обговорено питання та прийнято відповідні рішення щодо: - участі в комплексній Програмі регіонального розвитку Львівщини на 2021-2025 роки; - подання щодо можливості призначення опікуна; - призначення адресних номерів житлових будинків; - затвердження персонального складу добровільних пожежних дружин другої категорії на території Сколівської міської ради; - укладання договорів оренди та інші.

16:44 10.02.2022

УВАГА! Важлива інформація

УВАГА! Важлива інформація

ВСП "Стрийська дистанція колії"  повідомляє про те, що 10, 11, 21, 22, 23, 24, 25 та 28 лютого 2022 року з 8.30 год до 17.30 год по вулиці Стрийська  у м.Сколе буде  проводитись ремонт залізничного моста  на 1592 км ПК 2 з повним  обмеженням руху автотранспорту через шляхопровід по вул.Стрийська. Об'їзд проводитиметься через вул. Лісова  в м.Сколе.

10:54 09.02.2022

Відбулось позачергове засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС

Відбулось позачергове засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС

Сьогодні, 04 лютого,  міський голова Микола РОМАНИШИН  провів позачергове засідання міської комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо  встановлення додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів із запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Сколівської міської ради Стрийського району Львівської області. Протокол засідання додається.

18:01 04.02.2022

Шановні мешканці  громади!

Шановні мешканці громади!

На сьогоднішній день 13 доріг загального користування, які є під’їзними (транзитними) дорогами до населених пунктів Сколівської територіальної громади перебувають на балансі департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА.А тому, їх утримання (розчищення від снігу та підсипка) здійснюється за кошти обласного бюджету і оплачується департаментом дорожнього господарства Львівської ОДА. Міжнародну трасу М-06 Київ-Чоп обслуговує ТзОВ «ТехноБудЦентр» за рахунок коштів Служби автомобільних доріг Львівської області. Сколівське КП ВКГ обслуговує комунальні дороги, які знаходяться в межах населених пунктів громади. На балансі комунального підприємства є 2 одиниці техніки, які можуть розчищати дороги та тротуари – це трактори МТЗ-82 і DF-404. Зрозуміло, що впоратись із прибиранням снігу в усіх населених пунктах громади вони не в змозі. Тому, в кінці 2021 року було додатково придбано відвал для автомобіля ГАЗ 66, який після переобладнання, також здійснюватиме чищення комунальних доріг громади. Окрім цього, в 2022 році міською радою підготовлено заявку на конкурс регіональних проектів щодо закупівлі екскаватора-навантажувача для Сколівського КП ВКГ, який в майбутньому буде підсиленням для розчистки комунальних доріг в громаді. Надіємось на Ваше розуміння, що двома одиницями техніки, неможливо утримувати в належному стані комунальні дороги міста та 16 населених пунктів громади.

17:52 04.02.2022

Відбулась робоча зустріч

Відбулась робоча зустріч

Сьогодні відбулась робоча зустріч посадових осіб Сколівської міської ради та Сколівської державної податкової інспекції щодо налагодження та покращення співпраці з питань адміністрування місцевих податків та збільшення обсягу надходжень до міського бюджету.

16:50 04.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора