A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Сьогодні, 20 лютого, в м. Сколе відзначили 10 річницю подвигу Героїв Небесної Сотні, вшанувавши пам’ять земляка Олега УШНЕВИЧА та всіх Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2024 15:47
Кількість переглядів: 65

Фото без описуВшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні розпочалось в МНД «Бескид» пам’ятним заходом «Герої на вмирають!», яким громада вкотре продемонструвала повагу та шану за неоціненний подвиг Героїв Небесної Сотні, а зокрема нашого Героя України Олега Ушневича – ціною власного життя відстоювати право на свободу та щасливе майбутнє України. Під час заходу моторошні, сумні та, водночас, звитяжні кадри кривавих подій Майдану органічно переплітались з тематичними сольними та колективними виступами учнівської творчої молоді Сколівської академічної гімназії. Хвилиною мовчання вшановано пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Опісля відбулась спільна хода з національною символікою на чолі з духовенством та керівництвом громади до могили Героя України, Героя Небесної Сотні Олега Ушневича. Під час ходи також покладено лампадки до пам’ятника Борцям за волю України та стелли Героїв Небесної Сотні. Відтак учасники традиційної ходи вклонились Герою Небесної Сотні, поклавши лампадки до місця його вічного спочинку, а священнослужителі відслужили поминальну панахиду за Героями Небесної Сотні та всіма захисниками України, які віддали своє життя за гідність, волю, свободу і незалежність Батьківщини.

Завершено пам’ятний захід спільним виконанням Державного Гімну України. Вічна пам’ять і слава Героям Небесної Сотні! Залишаймося гідними своїх Героїв!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора