A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Тарас Шевченко для України і в Україні житиме вічно!

Тарас Шевченко для України і в Україні житиме вічно!

Не забудьмо пом'янути... "Одна тінь свободи людину підносить!»; "І вражою злою кров'ю волю окропіте!"- писав Тарас Шевченко. Писав, якби вчора був тут, з нами ... Триває 14 кривавий день війни в Україні, і нині, як ніколи,  знову актуальними є вічні  постулати  Тараса Шевченка. У нинішню 208 - річницю з дня його народження,  нас окриляє символ нації, що зазнав тернистого шляху боротьби за свободу з одним і тим же правічним ворогом! Кобзар є живим прикладом того, як можна крок за кроком звільнятися з полону пригніченості, зневіри, комплексу меншовартості і національної депресії. Гострота і сила  Шевченкового слова живе. Дух свободи, людської гідності – найвеличніших вселюдських понять – через віки випробувань, пережитих Шевченком, приходять до українців і додають їм упевненості у власному самоствердженні.

09:07 09.03.2022

Шановна громадо Сколівщини!

Шановна громадо Сколівщини!

 Сколівська міська рада просить долучитись до збору гуманітарної допомоги для наших захисників, яку  буде відправлено  в зону бойових дій.   Потреба в продукції: тушонки, рибні консерви, паштети, борошно, дитяче харчування, вареники залиті смальцем (варені) та голубці залиті олією чи смальцем (варені) у пластиковій тарі, засоби гігієни, памперси, медикаменти, в т. ч. протизапальні, жарознижуючі, кровоспинні, тощо.   Місце збору: МНД «Бескид» (вул. Д. Галицького, 56). Орієнтовна відправка: четвер, 10 березня. Контактна особа – Тетяна Зінкевич, 0678560236.

13:01 08.03.2022

Українці з областей найактивніших бойових дій зможуть отримати 6500 грн від держави

Українці з областей найактивніших бойових дій зможуть отримати 6500 грн від держави

Українці в областях, де ведуться найактивніші бойові дії, зможуть отримати 6500 грн від держави. Таку постанову ухвалив Уряд. Також це підтримає ФОПів, які не можуть забезпечувати себе через початок війни. Хто отримає 6500 грн єПідтримки?

11:00 08.03.2022

Увага! Оновлені та доповнені резервні номери екстренних служб

Увага! Оновлені та доповнені резервні номери екстренних служб

Адже через збої у мережі та перевантаженість ліній короткі номери «швидкої», поліції, надзвичайників та газової служби можуть бути недоступні. Зберігаємо спокій! Віримо в ЗСУ і працюємо разом для України!  До перемоги!

11:24 07.03.2022

НАТО, закрий небо над УКРАЇНОЮ! NATO, close the sky over UKRAINE!

НАТО, закрий небо над УКРАЇНОЮ! NATO, close the sky over UKRAINE!

Сьогодні, 06 березня, на позачерговій сесії Сколівської міської ради прийнято  звернення  до Організації  Об’єднаних Націй, Організації з безпеки і співробітництва в Європі, країн – членів Північноатлантичного альянсу та усієї міжнародної спільноти про закриття повітряного простору над Україною.

13:14 06.03.2022

До відома громадськості!

До відома громадськості!

З метою надання інформаційної підтримки громадянам у час воєнного стану у  Сколівській міській раді цілодобово працює координаційний центр. У разі  виникнення  питань щодо тимчасового поселення внутрішньо переміщених осіб, психолого-педагогічної підтримки, гуманітарної допомоги військовим, цивільного захисту, добровольчих формувань, первинної медичної допомоги, невідкладної стоматологічної допомоги тощо звертайтесь за номерами телефонів: (03251) 21491, 0990728149 або 0962477998.

10:22 06.03.2022

Завтра відбудеться позачергова сесія Сколівської міської ради

Завтра відбудеться позачергова сесія Сколівської міської ради

 Завтра, 6 березня, о 12.00 год  на майдані  Незалежності м.Сколе відбудеться позачергова сесія Сколівської міської ради щодо прийняття звернення до Організації Об’єднаних Нації, Організації з безпеки і співробітництва в Європі, країн – членів Північноатлантичного альянсу та усієї міжнародної спільноти про закриття повітряного простору над Україною.

21:55 05.03.2022

Увага! Пункти збору гуманітарної допомоги

Увага! Пункти збору гуманітарної допомоги

В приміщенні Сколівської міської ради (м. Сколе, м-н Незалежності,1) з 09.00 год  до 18.00 год працює пункт збору гуманітарної допомоги (продукти довготривалого зберігання, теплий одяг, медикаменти, засоби гігієни, матраци, каримати тощо). Пункти збору працюють у всіх  адмінприміщеннях міської ради по населених пунктах громади. Також відповідний пункт збору працює у МНД "Бескид" (вул. Д.Галицького, 56) - щоденно з 09:00-18:00 год, неділя- 12:00-17:00 год. Разом ми -  непереможні! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

12:09 04.03.2022

Під час комендантської години на Львівщині почнуть діяти інші перепустки

Під час комендантської години на Львівщині почнуть діяти інші перепустки

Віднині, за рішенням комендатури Львівської області, почали виготовляти нові перепустки, які дають право перебувати на вулиці та у публічних місцях під час комендантської години. Перепустки вирішили змінити, щоб підвищити рівень ідентифікації осіб та захистити документи від підроблення. Наразі діють і старі, і нові перепустки. Згодом я видам наказ, згідно з яким старі не будуть дійсні. Нагадаю, перепустки для переміщення у період комендантської години видають обмеженій кількості людей. Про це детальніше я розповідав тут: https://cutt.ly/WAfltYw Як отримати нову перепустку: 1. Керівник установи, редакції, організації критичної інфраструктури має надіслати подання до комендатури Львівської області, у якому повинен обґрунтувати необхідність перебування зазначених осіб на вулиці чи в публічних місцях на території Львівської області під час комендантської години. Зразок листа за посиланням: https://cutt.ly/kAsZwTP 2. Оформити додаток: долучити інформацію про зазначених осіб в Excel-таблицю Посилання на таблицю: https://cutt.ly/FApnbYX 3. Надіслати подання та додаток на електронну адресу komendant@loda.gov.ua; Перепустки виготовляють за рішенням коменданта впродовж трьох днів від часу отримання подання. Контактні телефони комендатури: 1. Щодо скерування подання для виготовлення перепусток: 096-232-78-99; 2. Щодо видачі перепусток: 095-592-14-37; 3. Для вирішення інших питань: 112 Прошу з розумінням ставитися до таких змін. Безпека – насамперед.

09:41 04.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора