A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено курси з цивільного захисту

Проведено курси з цивільного захисту

Завідувач навчально - консультаційного пункту м.Стрий навчально- методичного центру ЦЗ та БЖД Львівської області Дмитро НАЛИВАЙКО  провів консультаційно - роз'яснювальну роботу з працівниками Сколівської міської ради щодо правил поведінки населення в умовах воєнного стану, загрозі та/або виникненні зараження території радіаційними, бойовими отруйними та хімічно небезпечними речовинами.

12:12 13.04.2022

Запрошуємо долучитись до  міської толоки

Запрошуємо долучитись до міської толоки

Сколівська міська рада запрошує небайдужих громадян, жителів та гостей міста долучитися до міської толоки, яка запланована у четвер, 14 квітня 2022 року. Збір о 14.00 год на Співочому полі. З собою мати рукавиці, пакети для збору сміття, інвентар та - найголовніше - гарний настрій. Зробимо наше місто чистішим і охайнішим!!!

09:30 13.04.2022

В с. Підгородці провели в останню путь військовослужбовця Юрія КІНДРАТИШИНА

В с. Підгородці провели в останню путь військовослужбовця Юрія КІНДРАТИШИНА

Сьогодні, 12 квітня, на Сколівщині попрощались з  відважним та мужнім Героєм, жителем с. Підгородці, Юрієм КІНДРАТИШИНИМ, який самовіддано став на захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. Загинув Герой 11 березня 2022 року в запеклих боях на Київщині, у Макарівському районі під Липівкою. Чин похорону військовослужбовця очолив декан Сколівський, о. Юрій Єліяшевський в співслужінні з численним духовенством Сколівщини. Низький уклін рідним та вічна слава Захиснику! Герої не вмирають!

16:48 12.04.2022

Баварія подала руку допомоги  українцям!

Баварія подала руку допомоги українцям!

Днями на Сколівщину прибув гуманітарний вантаж від наших друзів з Баварії,  партнерів ГО Імпульс,  керівник Мирослава Багрінець. Сколівська міська рада висловлює  щиру подяку всім, хто зумів приготувати і щиро  передати  смачні частунки для вимушено переміщених українців, які постраждали від війни та частково нашим воякам ЗСУ. 3 тонни м'ясної продукції неабияк збагатили й урізноманітнили  харчовий раціон людям у складний для них період життя та додали приємної нотки настрою перед Великоднем! Допомога від  німецьких благодійників у вигляді м’ясо-ковбасних виробів швидко і надійно доставлена у всі місця тимчасового проживання ВПО на Сколівщині: Сколівську ЗЗСО № 3,  палац баронів Гредлів, Козівську школу-ліцей, на туристичну базу «Карпати» у Дубині, реабілітаційний центр «Надія» у Верхньому Синьовидному, ДОЗ у с. Крушельниця. Крім того, завдяки волонтерам, частина смачних виробів поїхала до наших вояків у зону активних бойових дій в район Попасної. Доромогу отримали також дві багатодітні сім'ї біженців  у  с. Коростів та ряд багатодітних сімей з навколишніх сіл. Щира подяка від Сколівської міської ради  на адресу благодійників: Ліонс клуб м.Фреюнг Графенау  Lions Club Freyung Grafenau (президент Армін Шматц), сімейному підприємству  Spiegelau Wawrzek Висловлюємо вдячність за можливість безперешкодної доставки команді волонтерів під керівництвом @Андрія Багрінця. Теплі слова нашої подяки хочемо висловити координаторам гуманітарної акції з української і німецької сторони  Мирославi Багрінець, Христині Вавчек Christina Wawrzek . Ще один крок, ще один акт людяності!  Впевнено, разом торуємо шлях до ПЕРЕМОГИ!

18:00 11.04.2022

Шановні краяни!

Шановні краяни!

 Віддаймо шану нашому Герою, уродженцю с.Підгородці, військовослужбовцю Кіндратишину Юрію Мироновичу, 1981 року народження, який загинув внаслідок запеклих боїв на Київщині, у Макарівському районі під Липівкою, під час виконання службових обов’язків по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. Парастас сьогодні, 11 квітня, о 18.00 год. Похорон - завтра, 12 квітня, о 13.00 год.  Герої не вмирають!

17:06 11.04.2022

Крок назустріч людям: переселенці, які звернуться за допомогою на проживання до 30 квітня, отримають її, починаючи з березня, - Марина Лазебна

Крок назустріч людям: переселенці, які звернуться за допомогою на проживання до 30 квітня, отримають її, починаючи з березня, - Марина Лазебна

Міністр соціальної політики України, повідомила, що Уряд ухвалив розроблене Мінсоцполітики рішення, відповідно до якого допомога на проживання внутрішньо переміщеним особам, які звернулися за її наданням до 30 квітня 2022 року, надається починаючи з березня 2022 року. «Через широкомасштабну агресію Росії проти України мільйони людей зараз вимушено покинули свої домівки та перемістились в інші регіони України. Не дивлячись на те, що ми розширили можливості для того, щоб стати на облік як внутрішньо переміщена особа ані технічних, ані людських ресурсів в громадах не вистачає на те, щоб швидко зареєструвати всіх переміщених. Ми бачимо, що в багатьох місцях формуються черги на декілька тижнів.

10:53 11.04.2022

11-12 квітня 2022 року оголошено Днями жалоби на території населених пунктів Сколівської міської ради

11-12 квітня 2022 року оголошено Днями жалоби на території населених пунктів Сколівської міської ради

У зв’язку із загибеллю 11 березня 2022 року військовослужбовця, жителя с.Підгородці, Кіндратишина Юрія Мироновича, 1981 року народження, внаслідок запеклих боїв на Київщині, у Макарівському районі під Липівкою, під час виконання службових обов’язків по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, 11-12 квітня 2022 року оголошено Днями жалоби на території населених пунктів Сколівської міської ради за загиблим  Героєм. На знак скорботи просимо керівників органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій всіх форм власності приспустити на адміністративних будівлях Державний Прапор України із траурною стрічкою.

09:00 11.04.2022

І знову лихою звісткою відгукнулася війна на Сколівщині!

І знову лихою звісткою відгукнулася війна на Сколівщині!

11 березня у запеклих боях на Київщині, у Макарівському районі під Липівкою загинув житель с. Підгородці, військовослужбовець ЗСУ Кіндратишин Юрій Миронович, 1981 року народження. Відважний, кмітливий, відданий син свого народу, протистояв ворогові на полі бою до останнього! Герої не вмирають! Схиляємо свої голови в пошані перед пам‘яттю бійця! Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого! Завтра, орієнтовно до обіду, з глибокими почестями зустріньмо загиблого Героя в м. Сколе.

21:37 10.04.2022

Шановна Сколівська громадо, мешканці та гості міста!

Шановна Сколівська громадо, мешканці та гості міста!

В нинішній нелегкий для України час Сколівська міська рада докладає максимум зусиль для допомоги Українському Війську та надає всебічну підтримку нашим  захисникам та волонтерам в тилу. Водночас, поряд з цим, намагаємось наводити порядок у своєму домі. Активно займаємось благоустроєм нашої громади. Так, продовжуються роботи з облаштування території довкола Співочого Поля. Але... Прикро, що серед нас є вандали, які зводять нанівець зусилля інших. Результат "діяльності" таких зображено на фото. Просимо зголоситися небайдужих громадян, можливо хтось став свідком скоєного злочину. Конфіденційність гарантуємо.

11:01 09.04.2022

Грошова допомога внутрішнім переселенцям від ООН: хто, як і скільки може отримати

Грошова допомога внутрішнім переселенцям від ООН: хто, як і скільки може отримати

Певні категорії внутрішніх переселенців в Україні зможуть отримати грошову допомогу від ООН. Агентство ООН у справах біженців оголосило про виплати внутрішньо переміщеним особам (ВПО) в Україні грошової допомоги. Коли, як і хто зможе її отримати? Про виплати від ООН на одному зі своїх прес-брифінгів повідомила і міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук. Вона розповіла, що Управління Верховного комісара ООН з питань захисту біженців спільно з "Укрпоштою" розпочали виплату по 2220 гривень кожному переселенцю з таких соціально вразливих груп:

14:49 08.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора