A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Чорними гронами смутку сіє війна…

Чорними гронами смутку сіє війна…

Нині, 9 травня, в тривожний для всіх нас день, знову на Сколівщину з фронту надійшла страшна звістка: в результаті ворожого мінометного обстрілу в запеклих боях на Донецькому напрямку під Кам‘янкою загинув боєць ЗСУ, уродженець с. Урич, механік та водій евакуаційної роти, відважний, сміливий, кмітливий, відданий син рідної землі Назар Степанович Швед. Боже, як прикро, що війна забирає кращих з кращих. Серце нестерпно болить від відчаю! Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким Героя! Не пробачимо, не забудемо, помстимося! Герої не вмирають! Вічна пам‘ять!

17:49 09.05.2022

Світ повниться добром

Світ повниться добром

Благодійний фонд " З Янголом на плечі " (керівник Христина Хлопіцька, м. Львів) подарував  сколівчанину, Олександру Чурсіну, інвалідний візок для пересування. Чоловік має І групу інвалідності, йому важко пересуватися простором.  Т.в.о.директора, фахівець з соціальної роботи комунальної установи "Територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг " Сколівської міської ради Оксана Юрків спільно з соцпрацівницею Галиною Павлишин передали візок пану Олександру. Щиро вдячні  благодійникам за людяність і підтримку потребуючих.

15:13 07.05.2022

12 травня відбудеться чергова сесія Сколівської міської ради

12 травня відбудеться чергова сесія Сколівської міської ради

У четвер, 12 травня 2022 року, об  11.00 год. відбудеться пленарне засідання  XХІІ чергової сесії Сколівської міської ради з наступним порядком денним: фінансові питання, управління комунальним майном, проведення заходів з декомунізації; продовження договорів оренди земельних ділянок,  різне.

16:00 02.05.2022

Уряд з травня змінив порядок виплат допомоги переселенцям

Уряд з травня змінив порядок виплат допомоги переселенцям

Нещодавно набрала чинності постанова КМУ від 16.04.2022 №457 в якій прописано оновлені умови підтримки окремих категорій населення, яке постраждало у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України. Згідно зі змінами, тільки за березень та квітень 2022 року допомога надається всім внутрішньо переміщеним особам згідно з постановою КМУ від 20.03.2022  №332 «Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам».

09:08 02.05.2022

Пам'ятка для населення

Пам'ятка для населення

З метою попередження  випадків травмування цивільного населення через небезпечне поводження з вибухонебезпечними  предметами Мінреінтеграції розробило відео матеріал про мінну небезпеку. Відео матеріал можна завантажити за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1CXKYZpSg7z9rkcIq3DLOu05Hzs00Rufp/view?usp=sharing.  

14:38 29.04.2022

Що робити, якшо ваша близька людина не виходить на зв‘язок? Роз'яснення Мінреінтеграції

Що робити, якшо ваша близька людина не виходить на зв‘язок? Роз'яснення Мінреінтеграції

Близька людина, яка знаходилася в зоні бойових дій або на тимчасово окупованій території, понад три дні  не виходить на зв'язок - що робити? Роз'яснення підготували у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Нагадаємо, що в Україні діє Об'єднаний центр з пошуку та звільнення полонених, який збирає та уточнює інформацію про зниклих під час воєнних дій. 

10:17 28.04.2022

Львівська ОВА розпочинає реалізацію Програми підтримки бізнесу на період воєнного стану

Львівська ОВА розпочинає реалізацію Програми підтримки бізнесу на період воєнного стану

Департамент економічної політики Львівської ОВА розпочинає реалізацію Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану. Програма працюватиме через три інструменти: - надання безповоротної фінансової допомоги релокованим виробничим підприємствам; - ваучерна підтримка на маркетингові послуги або послуги сертифікації; - надання безповоротної фінансової допомоги на закупівлю обладнання підприємствам харчової, легкої, машинобудівної промисловості. Так, безповоротна фінансова допомога виробничим підприємствам, які релокувались, становить 100 тис гривень за умови, якщо підприємство перереєструється на території Львівської області. Також підприємство отримає додаткових 100 тис грн, якщо створить не менше 20 нових робочих місць під час воєнного стану на момент подачі заявки.

17:25 25.04.2022

Отримати статус та допомогу для внутрішньо переміщених осіб тепер можна в ДІЇ

Отримати статус та допомогу для внутрішньо переміщених осіб тепер можна в ДІЇ

Українці, що були вимушені евакуюватися з регіонів, де ведуться бойові дії до більш безпечніших місць України, можуть отримати статус ВПО онлайн, подати заявку на щомісячну виплату. Статус ВПО можуть отримати користувачі в Дії як для себе, так і для своїх дітей. Виплати в розмірі 2000 грн для дорослих та 3000 грн для дітей. Виплати нарахують на картку єПідтримка, і їх можна використати як завгодно: зняти готівку, переказати на іншу картку та купити будь-який товар. Як отримати статус та допомогу для ВПО в Дії:

16:50 21.04.2022

До уваги внутрішньо переміщених осіб!!! Продовжено кінцевий термін подачі заяв внутрішньо переміщеними особами для отримання державної допомоги  до 30 квітня 2022 року

До уваги внутрішньо переміщених осіб!!! Продовжено кінцевий термін подачі заяв внутрішньо переміщеними особами для отримання державної допомоги до 30 квітня 2022 року

До Сколівської міської ради надходять звернення від громадян щодо проблем із реєстрацією внутрішньо переміщених осіб (ВПО).   Реєстрація ВПО із наданням відповідних  довідок проводиться у відділі соціального захисту Сколівської міської ради ВИКЛЮЧНО з використанням Програмного Комплексу «Соціальна громада», розробником  якої є Міністерство соціальної політики України. На сьогодні ПК «Соціальна громада» та База даних про ВПО працюють зі значним уповільненням. Через технічні проблеми, пов’язані із зверненням великої кількості людей,  виникають черги. За інформацією відділу соціального захисту Сколівської міської ради для отримання довідки і внесення інформації до Єдиної бази даних ВПО однієї особи, в окремих випадках, займає декілька годин.

11:46 18.04.2022

З 19 квітня на території Сколівської міської ради завершується опалювальний сезон

З 19 квітня на території Сколівської міської ради завершується опалювальний сезон

Відповідно до розпорядження міського голови від 14 квітня 2022 року №48 «Про закінчення  опалювального сезону 2021-22 років» на території Сколівської міської ради встановлено завершення  опалювального сезону  2021/22 років  з 19 квітня 2022 року для всіх категорій споживачів.

12:07 14.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора