A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Як працювати в спеку: поради експертів

Як працювати в спеку: поради експертів

Робота в умовах спеки спричиняє дискомфорт, виснажує і може нашкодити здоров’ю. Як запобігти шкідливій дії підвищеної температури на працівників та що робити, якщо уникнути перегрівання не вдалося. Комфортний мікроклімат на робочому місці — не забаганка працівника, а виробнича необхідність. Забезпечити його — обов’язок роботодавця. Цього вимагають:  стаття 13 Закону про охорону праці;  стаття 21 Кодексу законів про працю України;  стаття 4 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» від 24.02.1994 № 4004-XII;  ДСН 3.3.6.042-99 «Санітарні норми мікроклімату виробничих приміщень», затверджені постановою Головного державного санітарного лікаря України від 01.12.1999 № 42.

11:14 03.08.2022

Ще два автомобілі Сколівська громада передала захисникам

Ще два автомобілі Сколівська громада передала захисникам

Нещодавно, за ініціативи працівників Сколівської міської ради придбано автомобіль марки MITSUBISHI L200 та  за сприяння  жителя с. Гребенів Святослава Галеми автомобіль Opel Frontera, які після технічного обслуговування та завантаження гуманітарною допомогою відправлено для військових на передову. Дякуємо кожному, хто в тилу допомагає нашим мужнім захисникам  наближати Перемогу. В єдності – наша сила! Слава Україні! Героям слава!

15:36 02.08.2022

Сьогодні, 28 липня, Сколівщина вперше відзначила День Української Державності

Сьогодні, 28 липня, Сколівщина вперше відзначила День Української Державності

З цієї нагоди в м. Сколе відбулися урочисті заходи: Відзначення Дня Української Державності розпочалося біля символічного пантеону Української Державності, а саме в урочищі Святославовім (с. Гребенів), де похований князь Святослав, син Володимира – Хрестителя Русі, саме тут відбувся тематичний захід «Спадкоємці Володимирового Тризуба» за участі аматорів МНД «БЕСКИД» та представників всеукраїнської організації «Тризуб» ім. С. Бандери. Після чого, біля пам'ятного знаку «Борцям за волю України» відбулась церемонія урочистого підняття Державного Прапора України, виконання Державного Гімну України та покладання квітів до пам’ятного знаку, а також до могил новітніх Героїв України. Міський голова Микола Романишин привітав усіх присутніх зі святом, побажавши щоб це свято було могутнім стимулом для натхненної, щоденної праці заради злагоди нашого народу, реалізації його потенціалу, а спільні добрі справи примножать славу України, рідного краю та громади. Зокрема, з нагоди свята о. Володимир Мисів привітав усіх присутніх, виголосивши Молитву А. Шептицького «За Україну та український нарід». До святкування також долучились вихонавці Сколівського центру дитячої та юнацької творчості, намалювавши чудові патріотичні малюнки на асфальті. Присутні та гості мали можливість відвідати історично-мистецьку композиціяю «Скарби Української Державності» (МНД «Бескид»), виставку в Історико-краєзнавчому Музеї «Сколівщина» - «Історичні паралелі: національно-визвольні змагання українців у період другої світової війни і сучасна боротьба українців проти агресивного російського вторгнення. Історія повторюється» та книжково-журнальну виставук присвячених Дню Української Державності в Сколівській МСПШБ. А також, в рамках святкування Дня Державності України було проведено ряд спортивних заходів, а саме турніри з волейболу, пляжного волейболу та міні футболу. Тематичні заходи з нагоди Дня Української Державності відбулися по усіх населених пунктах громади. Зберегти єдність зараз, працювати разом на перемогу – це найважливіше національне завдання, яке ми всі обов’язково виконаємо. Захистимо в цій війні нашу незалежність і нашу здатність стати однією з найбільших сучасних держав світу! Все буде Україна!

18:38 28.07.2022

ТИМЧАСОВЕ ПРИПИНЕННЯ ГАЗОПОСТАЧАННЯ

ТИМЧАСОВЕ ПРИПИНЕННЯ ГАЗОПОСТАЧАННЯ

Стрийське відділення РГК "Львівгаз" повідомляє про зупинку ГРС Стинава в зв'язку з проведенням ремонтно-профілактичних робіт Бібрським ЛВУМГ з 02.08.22 08:00 до 03.08.22 17:00 буде призупинено газопостачання сіл Нижня Стинава, Любинці, Довголука, Воля Довголуцька, Монастирець, Гірне, Нижнє Синьовидне, Межиброди, Дубина, смт  Верхнє Синьовидне та міста Сколе.

16:44 28.07.2022

У четвер, 28 липня, в Україні вперше відзначатимуть День Української Державності

У четвер, 28 липня, в Україні вперше відзначатимуть День Української Державності

День Української Державності  встановлений Указом Президента України від 24.08.2021 року №423/202 та запроваджений з метою утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, а також для протидії російській дезінформації та історичним фейкам про буцімто єдність походження українського та російського народів. Запрошуємо громаду Сколівщини долучитись до відзначення Дня Української Державності!    План заходів з нагоди відзначення ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ: 9.00 год. Служба Божа в Храмах громади;  11.00 год. – мистецька композиція «Спадкоємці Володимирового Тризуба» біля пам’ятного знаку князю Святославу (ур. Святославове, с.Гребенів )   12.00 год. - одночасне виконання  Державного Гімну України в усіх  населених пунктах громади. Церемонія урочистого підняття Державного Прапора України, урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку «Борцям за волю України».  11:00 год. – Дитячий малюнок на асфальті "Моя Держава - УКРАЇНА", організовує Сколівський центр дитячої та юнацької творчості (територія МНД «Бескид »)  12.30 год. - історично-мистецька композиція «Скарби Української Державності» (МНД «Бескид»). 13.00 год. – Представники всеукраїнської організації «Тризуб» ім. С. Бандери ділитимуться знаннями складання та розкладання зброї і надання домедичної допомоги (територія МНД «Бескид»)  10.00 -14.00 пляжний волейбол (Співоче поле)  11.00 год. – Турнір по міні-футболу на майданчику зі штучним покриттям (вул. Стрийська) 18.00 год. –  Волейбольний турнір до Дня Державності України  (урочище Зарінок м. Сколе)  10.00-17.00- Виставка «Історичні паралелі: національно-визвольні змагання українців у період другої світової війни і сучасна боротьба українців проти агресивного російського вторгнення.  Історія повторюється» (Історико-краєзнавчий Музей «Сколівщина»). Проведення тематичних книжково-журнальних виставок присвячених Дню Української Державності (Сколівська МСПШБ).

10:14 27.07.2022

Роз'яснення: як роботодавцеві отримати компенсацію за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб під час воєнного стану

Роз'яснення: як роботодавцеві отримати компенсацію за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб під час воєнного стану

Отримувачі компенсації: роботодавці, які працевлаштували внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО) під час воєнного стану в Україні, зокрема, самозайняті особи, які використовують найману працю, у тому числі фізичні особа-підприємці, приватні нотаріуси, адвокати, аудитори, бухгалтери тощо (крім бюджетних установ і фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування).

17:34 25.07.2022

РЯТУВАЛЬНИКИ ЗВІТУЮТЬ!

РЯТУВАЛЬНИКИ ЗВІТУЮТЬ!

Протягом І півріччя особовим складом 55 ДПРП (смт. Славське) та 24 ДПРЧ (м. Сколе) 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Львівській області здійснено 55 виїздів на ліквідацію пожеж, які виникли на територіях Сколівської, Славської та Козівської громад. На зазначених пожежах рятувальниками було врятовано 5 осіб, 42 будівлі різного призначення, 4 одиниці транспортних засобів. Дана робота  належно оцінена Головами даних громад та для покращення матеріально технічної бази рятувальників було виділено Козівською сільською радою – 50 тис. грн (придбано паливо-мастильні матеріали), Сколівською міською радою - 100 тис. грн (придбано твердопаливний котел для будівлі пожежного депо 24 ДПРЧ м. Сколе), Славською селищною радою – 932 тис.грн (придбано - пожежно-технічне обладнання, пожежні рукави, аварійно-рятувальне обладнання, будівельні матеріали для ремонту службових приміщень, черевики зимові для особового складу 55 ДПРП (смт. Славське) та 24 ДПРЧ (м. Сколе).

10:13 22.07.2022

У Сколівській міській раді можна подати документи на грошову допомогу від UNICEF для сімей із дітьми

У Сколівській міській раді можна подати документи на грошову допомогу від UNICEF для сімей із дітьми

Із 15 червня 2022 року Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) розширив умови надання допомоги для сімей. Відтепер участь у програмі зможуть взяти всі родини, які виховують трьох і більше дітей до 18 років, а також ті, хто має принаймні одну дитину з інвалідністю до 18 років. Відтак отримати допомогу у межах другого етапу програми грошової допомоги "Спільно", яку надає ЮНІСЕФ за підтримки Міністерства соціальної політики України, можуть взяти участь родини, що належать до однієї з двох категорій:

16:29 20.07.2022

Нафтогаз забезпечує газом більшість українців: що потрібно знати

Нафтогаз забезпечує газом більшість українців: що потрібно знати

З 1 травня 2022 року до реєстру Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» підключені 8,8 млн українських домогосподарств, які отримували газ від постачальника «останньої надії» (ПОН), відповідно до річного тарифного плану «Фіксований» з однією з найвигідніших цін на ринку — 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості транспортування). Укладати додаткові договори не потрібно, адже перехід відбувся автоматично. Відповідаємо на найбільш поширені питання.

15:15 19.07.2022

Спільними зусиллями до Перемоги над ворогом

Спільними зусиллями до Перемоги над ворогом

24 лютого 2022 року назавжди увійде в історію України та закарбується в пам’яті поколінь, як найкривавіша і найстрашніша дата. У зв’язку із збройною агресією російської федерації та встановленням на території України правового режиму воєнного стану, громадяни України та органи місцевого самоврядування зіткнулись в тому числі і з невластивими для мирного часу витратами, які потребують значного фінансового ресурсу, – підтримки Збройних Сил України та проведення видатків з місцевих бюджетів на здійснення заходів і робіт з територіальної оборони та підтримки внутрішньо переміщених осіб.  За покликом серця мешканці громади одразу активно взялись до роботи – хтось вступив до лав Збройних Сил України, хтось – до територіальної оборони, хтось – до добровольчих формувань територіальної громади.

18:06 14.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора