A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Щорічний малюнок на асфальті "ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА"

Традиційний щорічний малюнок на асфальті "ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА" з КРЕДИТНОЮ СПІЛКОЮ "ВИГОДА" та спільно з Сколівська міська рада Львівської області та @Сколівський центр дитячої та юнацької творчості та Сколівська міська рада Львівської області. Вікова категорія: 5-12 років. Місце проведення: МНД "Бескид" м. Сколе. Час проведення: 24 серпня 2022 року о 16:00 год.

12:46 23.08.2022

Шановна громадо Сколівщини!

Вітаю вас з Днем Державного Прапора України.Для всіх нас наш національний прапор - глибокий символ суверенітету і єдності, нескореності нації, уособлення її могутності і незалежності. У всі часи, і особливо тепер, у період війни з російським агресором, державний прапор священний. За нього віддавали і продовжують віддавати життя, за його неторканість проливали і досі проливають кров наші Герої! Власне - повага до прапора - це істинна шана до свого народу, його глибокого коріння і традицій. Нині наш стяг майорить скрізь і він є гордістю нашої Батьківщини, нашого великого незламного народу! Слава Україні! Героям Слава!   Сколівський міський голова                                                   Микола РОМАНИШИН

09:24 23.08.2022

Підтримка захисників

Працівники Сколівської міської ради вкотре долучились до придбання автомобілів для військових, які захищають українську землю на передових позиціях. В єдності – наша сила! Слава Україні! Героям слава!

14:15 22.08.2022

На Львівщині активізувались телеграм-канали з недостовірною інформацією про виникнення повітряної тривоги

Сьогодні, 10 серпня, о 15:08 год поширилась інформація про ракетну небезпеку у Львові та області із закликом перейти до найближчих укриттів. Її оприлюднили у таких чатах: «Ракетна небезпека», «Ракетна небезпека Львів», «Типовий Львів», «Zahid WTF». Разом із цим жителі області у коментарях почали писати, що, мовляв, не чути сирен. У зв'язку з цим, повідомляємо, що останнім часом в різноманітних телеграм-каналах з’являється інформація, що має на меті створити паніку та посіяти недовіру до діяльності ЗСУ, органів державної влади та місцевого самоврядування.

18:19 10.08.2022

В м. Сколе провели в останню путь військовослужбовця Романа ЛОГВИНА

Сьогодні, 09 серпня, на Сколівщині попрощались з відважним та мужнім Героєм, уродженцем м. Сколе, Романом ЛОГВИНОМ,  який самовіддано став на захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. Загинув Герой 05 серпня 2022 року в боях з російськими окупантами під Соледаром, що біля Бахмута Донецької області. Чин похорону військовослужбовця відслужило численне духовенство Сколівщини. Низький уклін рідним та вічна слава Захиснику! Герої не вмирають!

14:35 09.08.2022

Парастас сьогодні, 08 серпня, о 20.00 год. Похорон - завтра, 09 серпня, о 12.00 год.

Віддаймо шану нашому Герою, сколівчанину Роману ЛОГВИНУ, який загинув під Соледаром, що біля Бахмута Донецької області, під час виконання службових обов’язків по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. Парастас сьогодні, 08 серпня, о 20.00 год (вул. Героя Олега Ушневича, 19а).  Похорон - завтра, 09 серпня, о 12.00 год (МНД "Бескид"). Герої не вмирають!

17:46 08.08.2022

08-09 серпня 2022 року оголошено Днями жалоби на території Сколівської міської ради

У зв’язку із загибеллю 05 серпня 2022 року військовослужбовця, уродженця м. Сколе, ЛОГВИНА Романа Олексійовича, 1976 року народження, під час виконання бойового завдання під Соледаром, що біля Бахмута Донецької області, по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, 08-09 серпня 2022 року оголошено Днями жалоби на території населених пунктів Сколівської міської ради за загиблим  Героєм.

09:39 08.08.2022

Війна знову нагадала нам про себе чорною пекучою звісткою

У запеклому бою на фронті під Соледаром, що біля Бахмута Донецької області загинув наш сколівчанин – командир зенітно-ракетного артилерійського взводу, сержант Роман Олексійович ЛОГВИН, 1976 року народження. З перших днів війни він став вірним присязі українського воїна, взяв до рук зброю та відчайдушно зумів протистояти ворогові. На нього рівнялися рядові солдати, його поважали військові, бо сміливістю, мужністю здобув авторитет! 5 серпня у бою був смертельно поранений та загинув смертю хоробрих! Перестало битися серце відданого сина України, справжнього борця! Не пробачимо, не забудемо! Герої не вмирають! Глибокі співчуття родині! Вічна пам'ять!

11:16 07.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора