A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

До відома суб’єктів господарювання та платників податків!

До відома суб’єктів господарювання та платників податків!

Пропонуємо для розгляду та обговорення  проєкти рішень  міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2023 рік» та «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2023 рік». Пропозиції та зауваження просимо надсилати до Сколівської міської ради (smiskrada@ukr.net).

12:26 13.06.2022

14 червня 2022 року відбудеться  позачергова сесія Сколівської міської ради

14 червня 2022 року відбудеться позачергова сесія Сколівської міської ради

14 червня 2022 року об 11.00 год в сесійній залі відбудеться ХХІІІ  позачергова  сесія Сколівської міської ради  з наступним порядкоми денним: про уточнення обсягу міського бюджету на 2022 рік;  про внесення змін до міських цільових програм; про внесення змін до структури та граничної  чисельності комунального закладу «Сколівська міська система публічно-шкільних бібліотек», затвердженої рішенням VI сесії VIII скликання Сколівської міської ради від 18 березня 2021 року №504; про надання матеріальної допомоги; про укладення договору оренди з Львівською обласною прокуратурою.

10:36 13.06.2022

12-13 червня 2022 року оголошено Днями жалоби на території населених пунктів Сколівської міської ради

12-13 червня 2022 року оголошено Днями жалоби на території населених пунктів Сколівської міської ради

У зв’язку із загибеллю 10 червня 2022 року військовослужбовця, жителя с.Труханів ДАНИЛІВА Дмитра Романовича, 1966 року народження, під час виконання бойового завдання по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, 12-13 червня 2022 року оголошено Днями жалоби на території населених пунктів Сколівської міської ради за загиблим Героєм. На знак скорботи просимо керівників органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій всіх форм власності приспустити на адміністративних будівлях Державний Прапор України із траурною стрічкою.

15:33 12.06.2022

І  знову трагічна звістка прилетіла на Сколівщину

І знову трагічна звістка прилетіла на Сколівщину

10 червня 2022 року під час виконання  бойового завдання загинув наш земляк,  військовослужбовець, житель с. Труханів ДАНИЛІВ Дмитро Романович, 1966 року народження.  Відважний доброволець, який одним з перших вирушив захищати рідну землю, проявивши сміливість, стійкість та мужність, притаманні незламним патріотам рідної землі! Наш краянин боровся за цілісність держави і поліг в бою, як Герой! Висловлюємо глибокі співчуття родині загиблого Захисника! Герої не вмирають, а вічно житимуть у нашій пам‘яті!

09:21 12.06.2022

Шановні власники садиб, готелів та баз відпочинку, які розташовані на території населених пунктів Сколівської міської ради!

Шановні власники садиб, готелів та баз відпочинку, які розташовані на території населених пунктів Сколівської міської ради!

Просимо оперативно надавати інформацію про розміщення у Вашому закладі на довготривалий період (більше 24 год) осіб чоловічої статі старостам відповідних населених пунктів або в Сколівську міську раду (smiskrada@ukr.net).

14:36 03.06.2022

На Сколівщині попрощались з Героєм Ярославом РУСИНИМ

На Сколівщині попрощались з Героєм Ярославом РУСИНИМ

Сколівщина достойно провела в останню путь свого земляка, відданого захисника Вітчизни, мужнього бійця ГУР МО, Героя новітньої доби сколівчанина Ярослава Русина! До місця вічного спочинку загиблого чисельно провели священики, побратими по зброї, рідний батько та сестра, кохана жінка, рідні і близькі Ярослава, представники влади і громади Сколівщини, ті, хто його знав, дружив, працював пліч-о-пліч... Війна забирає найкращих…Не забудемо, не пробачимо, переможемо і помстимося! Слава Україні! Героям Слава!

16:56 01.06.2022

Проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу

Проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу

Головний державний інспектор  Головного управління Держпраці  у Львівській області Ольга Сироїжко провела  інформаційно-роз'яснювальну роботу  у Сколівській міській раді щодо  співпраці Міжнародної організації праці та Держпраці  в частині надання  консультативної допомоги.

12:52 31.05.2022

31 травня -1 червня 2022 року оголошено Днями жалоби на території населених пунктів Сколівської міської ради

31 травня -1 червня 2022 року оголошено Днями жалоби на території населених пунктів Сколівської міської ради

У зв’язку із загибеллю 28 травня 2022 року військовослужбовця, жителя м. Сколе, РУСИНА Ярослава Васильовича, 1992 року народження, під час виконання бойового завдання на Харківщині по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, 31 травня - 01 червня 2022 року оголошено Днями жалоби на території населених пунктів Сколівської міської ради за загиблим  Героєм. На знак скорботи просимо керівників органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій всіх форм власності приспустити на адміністративних будівлях Державний Прапор України із траурною стрічкою.

09:47 31.05.2022

І знову війна гострим болем відгукнулася на Сколівщині

І знову війна гострим болем відгукнулася на Сколівщині

Знову на Сколівщину надійшла страшна звістка про загибель нашого захисника - колишнього представника військової прокуратури, бійця ЗСУ, сколівчанина Ярослава Васильовича Русина! Він звитяжно воював на Харківщині, був свідком численних перемог за рідну землю! Злива російських градів на одній із позицій не дала шансу нашим оборонцям на життя! Серед них - від осколкового поранення загинув Ярослав. Наш земляк боровся за цілісність держави і поліг в бою, як Герой! Душа щемить від гіркого болю. Герої не вмирають, а вічно живуть у нашій пам‘яті! Глибокі співчуття родині покійного!

12:00 29.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора