A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулось засідання виконавчого комітету

Відбулось засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 7 липня, під керівництвом міського голови Миколи Романишина відбулося засідання виконавчого комітету Сколівської міської ради. Під час засідання обговорено питання та прийнято відповідні рішення щодо фінансових питань,  управління комунальним майном, надання матеріальної допомоги, присвоєння адресних номерів житловим будинкам та інші.

16:17 07.07.2022

14 липня  відбудеться  чергова сесія Сколівської міської ради

14 липня відбудеться чергова сесія Сколівської міської ради

14 липня 2022 року об 11.00 год в сесійній залі відбудеться ХХV сесія Сколівської міської ради  з наступним порядком денним: про встановлення ставок місцевих податків та зборів на 2023 рік;  про виконання міського бюджету за І півріччя 2022 року;  про внесення змін в обсяг міського бюджету на 2022 рік; про внесення змін до міських цільових програм на 2022 рік; про  внесення змін та затвердження звітів про виконання фінансових планів комунальних (в тому  числі  некомерційних) підприємств Сколівської міської ради за І півріччя 2022 року, питання  щодо управління комунальним майном, різне.

13:49 04.07.2022

На Сколівщині знову велика втрата...

На Сколівщині знову велика втрата...

Смуток і горе на цей раз увірвалося до молодої родини у Нижньому Синьовидному: у важкому бою з російськими окупантами на фронті, під час артилерійського обстрілу на Донеччині загинув кулеметник І стрілецького батальйону військової частини А 0998, старший солдат, житель села Нижнє Синьовидне Роман Володимирович ШУТКА, 1988 року народження. Напівсиротами залишилися двоє малолітніх діточок, а молода дружина - вдовою…Біль від важкої утрати крає серце родини, близьких, друзів, громади Сколівщини. Роман проявив на війні справжню мужність, високий патріотизм, сталеву волю. Він став новітнім Героєм України! Не можна пробачити злочини ворога! Ми пам'ятатимемо його подвиг в ім’я рідної України завжди! Висловлюємо глибокі співчуття родині загиблого Героя. Вічна пам‘ять! Земля пухом…

22:10 30.06.2022

На Львівщині працює Офіс підтримки родин військовослужбовців

На Львівщині працює Офіс підтримки родин військовослужбовців

У взаємодії з Львівською обласною військовою адміністрацією, на Львівщині працює Офіс підтримки родин військовослужбовців. Мета Офісу - бути на прямому зв’язку з військовими та їх родинами і надавати усю необхідну допомогу. Адресну допомогу військовослужбовцям та їх родинам надають у соціальному хабі у м. Львів по вул. Коперника, 17 (Палац мистецтв, 2-ий поверх). Тут працюють представники ЗСУ, соцзахисту, юристи та психологи.

12:18 28.06.2022

28 червня ми відзначаємо велике державне свято – День Конституції України

28 червня ми відзначаємо велике державне свято – День Конституції України

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Україна розпочинається з кожного з нас, тож бажаємо всім нам миру, злагоди та спокою, успіхів та процвітання, а полум'я гордості за нашу державу, хай яскраво сяє в серці кожного, освячуючи нам шлях у світле майбутнє.

09:05 28.06.2022

15-16 червня оголошено Днями жалоби за загиблими Героєм Романом ЖЕЛІЗНИКОМ

15-16 червня оголошено Днями жалоби за загиблими Героєм Романом ЖЕЛІЗНИКОМ

У зв’язку із загибеллю  в ніч з 10 на 11 червня  2022 року внаслідок кульових поранень отриманих при відсічі збройної  агресії російської федерації в районі с. Широке на Миколаївщині військовослужбовця, жителя с. Підгородці ЖЕЛІЗНИКА Романа Ярославовича, 2001 року народження, під час виконання бойового завдання по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, 15-16 червня 2022 року оголошено Днями жалоби на території населених пунктів Сколівської міської ради за загиблим  Героєм. На знак скорботи просимо керівників органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій всіх форм власності приспустити на адміністративних будівлях Державний Прапор України із траурною стрічкою.

08:49 15.06.2022

На Сколівщині попрощались з Героєм Дмитром ДАНИЛІВИМ

На Сколівщині попрощались з Героєм Дмитром ДАНИЛІВИМ

Сьогодні, 13 червня, громада Сколівщини провела в останню путь відважного та мужнього Героя, жителя с.Труханів Дмитра ДАНИЛІВА, який загинув 10 червня 2022 року під час виконання військових обов'язків по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. Низький уклін рідним та вічна слава Захиснику. Герої не вмирають, а вічно житимуть у нашій пам'яті!

17:55 13.06.2022

На самі Зелені свята Сколівщина в подвійній чорній жалобі

На самі Зелені свята Сколівщина в подвійній чорній жалобі

Скорботно забили дзвони також в с. Підгородці... Надійшла трагічна звістка про загибель підгородчанина Романа Ярославовича Желізника, 2001 року народження. Його життя обірвали ворожі кулі в районі с. Широке Снігурівського району на Миколаївщині, у ніч з 10 на 11 червня. Війна забрала перспективного бійця ЗСУ, старшого навідника 2 мінометного взводу мінометної батареї механізованого батальйону одного з підрозділів ЗСУ при відсічі збройної агресії російському противнику. Роман був вірний військовій присязі, він відчайдушно протистояв ворогові, чітко виконував поставлені бойові накази, сміливо рвався до бою і до останнього подиху вірив у перемогу! Слава новітньому Герою України! Висловлюємо глибокі співчуття родині покійного, громаді! Кращі з кращих йдуть захищати Батьківщину, тримають мирне небо над нами і головами наших дітей! Немає слів, аби описати той біль, коли обривається їх життя...Герої не вмирають! Вічна пам’ять!

15:08 13.06.2022

Вшановано пам'ять УССів на г. Ключ

Вшановано пам'ять УССів на г. Ключ

Традиційно на другий день Зелених Свят вшановуємо пам’ять Українських Січових Стрільців, які загинули в героїчній боротьбі проти російських загарбників на горі Ключ. Зокрема, сьогодні, 13 червня, Сколівський міський голова Микола РОМАНИШИН віддав шану січовикам, поклавши квіти до місця їх вічного спочинку. Військовий капелан о. Володимир БОРИС відслужив за полеглими Українськими Січовими Стрільцями поминальну панахиду. Слава Україні! Героям Слава!

12:37 13.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора