A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні краяни!

Шановні краяни!

Цьогоріч традиційних атрибутів різдвяно-новорічних свят Сколівською міською радою на вулицях населених пунктів громади встановлюватись не буде. Висловлюємо вдячність за те, що активно взяли участь в опитуванні, та пишаємося небайдужою громадою, яка підтримує наших Захисників та Захисниць. Водночас інформуємо, що з міського бюджету коштів на відзначення різдвяно-новорічних свят не виділялось. Натомість, Сколівська міська рада активно й безперервно здійснює підтримку Збройнх сил України, заходів та робіт з територіальної оборони та ВПО як бюджетними коштами, так і силами працівників апарату та інших бюджетних установ міської ради (про що громадськість буде детальніше проінформовано при щорічному звіті міського голови). Тож надалі, спільно акумулюватимемо зусилля задля ПЕРЕМОГИ. В єдності наша сила! Буде ПЕРЕМОГА!Буде святкування! Все буде УКРАЇНА!

16:23 18.11.2022

В с. Урич провели в останню путь військовослужбовця Тараса ЖОВНІРА

В с. Урич провели в останню путь військовослужбовця Тараса ЖОВНІРА

Сьогодні, 18 листопада, Сколівщина з молитвою і сльозами провела в останню дорогу мужнього Захисника, жителя с. Урич, Тараса ЖОВНІРА, який віддав найцінніше – своє життя, за свободу і незалежність нашої Держави. Віддати шану воїну прийшли близькі, друзі, знайомі, представники влади та вдячні земляки. Важко сприймати смерть наших захисників. Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних. Низько схиляємо голови в пошані перед відважністю, стійкістю і патріотизмом нашого Героя й висловлюємо глибоке співчуття рідним воїна. Світла і вічна пам’ять Герою!

16:14 18.11.2022

17-18 листопада 2022 року оголошено Днями жалоби на території Сколівської міської ради

17-18 листопада 2022 року оголошено Днями жалоби на території Сколівської міської ради

У зв’язку із загибеллю від тяжкого смертельного поранення, 11 листопада 2022 року військовослужбовця в/ч А 4007, жителя с. Урич ЖОВНІРА Тараса Ярославовича, 1974 року народження, під час виконання військового завдання по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, 17-18 листопада 2022 року оголошено Днями жалоби на території населених пунктів Сколівської міської ради за загиблим  Героєм. На знак скорботи просимо керівників органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій всіх форм власності приспустити на адміністративних будівлях Державний Прапор України із траурною стрічкою.

09:00 17.11.2022

Людськими втратами карбується війна

Людськими втратами карбується війна

На Сколівщині знову жалобні дні: через бойові дії на сході України від тяжкого смертельного поранення загинув Тарас Ярославович ЖОВНІР, уродженець с. Урич, 1974 року народження. Боєць служив у складі ремонтно-відновлювального батальойону в/ч А 4007. Немало техніки, артилерійського озброєння було полагоджено завдяки золотим рукам майстра військової ремонтної майстерні.Не судилося йому повернутися до рідних живим. Ми ніколи не забудемо, якою ціною виборювали свободу українського народу. Сумуємо разом з громадою, рідними, близькими, друзями загиблого бійця. Висловлюємо глибокі співчуття родині захисника. Хай для Тараса стане святою його рідна земля! Вічна пам'ять! Герої не вмирають!

17:56 15.11.2022

Повідомити про зникнення дитини чи факт її депортації можна через державний портал «Діти війни»

Повідомити про зникнення дитини чи факт її депортації можна через державний портал «Діти війни»

За офіційними даними зниклими безвісти вважають 249 українських дітей, а близько 10, 5 тисяч – примусово депортовані до росії. Від початку повномасштабної війни в Україні запрацював державний портал розшуку дітей «Діти війни». Його мета – сприяти пошуку дітей, визволити їх з місць примусового переміщення чи депортації. На порталі можна повідомити про дитину, яка загубилася, про злочин, скоєний проти неї. А також про факт депортації дитини, примусову зміну громадянства та документів дитини. Перейти на сайт можна тут.

14:23 11.11.2022

А рідна мова – найсильніша зброя!

А рідна мова – найсильніша зброя!

Сьогодні, 9 листопада 2022 року, на базі Верхньосиньовидненського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Петра Яцика Сколівської міської ради відбулися урочистості приурочені  вшануванню пам’яті великого освітнього мецената, нашого земляка Петра Яцика. Ця  зустріч –  це  ще  одна сходинка до  взаєморозуміння, до  мовного єднання, це старт проведення ХХІІІ Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика.

16:14 09.11.2022

9 листопада в Україні відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

9 листопада в Україні відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Сьогодні свято тих, хто щоденною плідною працею плекає, творить та примножує національну культуру і мовою мистецтва формує національну свідомість та духовність. З нагоди свята заступники міського голови Юрій Допілко та Роман Чудійович привітали працівників культури, побажавши їм здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасного прагнення до самовдосконалення, творчої наснаги, мистецьких досягнень та здобутків на благо відродження, розвитку та збереження духовних надбань нашої громади та країни. Зокрема, кращих працівників було нагороджено грамотами міської ради.

15:18 09.11.2022

Інструктаж для керівника, який особисто виконує роботи: потрібен чи ні

Інструктаж для керівника, який особисто виконує роботи: потрібен чи ні

Чи необхідно проходити первинний і повторний інструктажі з охорони праці на робочому місці керівнику підприємства, який пройшов відповідне навчання з питань охорони праці та в окремих випадках особисто виконує роботи? Якщо так, то хто його повинен проводити? Керівник підприємства, керівник структурного підрозділу — це посадові особи, які повинні проходити навчання та перевірку знань із питань охорони праці до початку виконання своїх обов’язків і періодично — раз на три роки. Підстава — глава 5 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, затвердженого наказом Держнаглядохоронпраці від 26.01.2005 №15 (НПАОП 0.00‑4.12‑05).

14:46 09.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора