A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Львівською обласною військовою адміністрацією оприлюднено рейтинг спроможності місцевих бюджетів за 2022 рік!!!

Львівською обласною військовою адміністрацією оприлюднено рейтинг спроможності місцевих бюджетів за 2022 рік!!!

Приємно повідомити, що Сколівська міська рада доволі впевнено рухається вперед. Якщо 2021 рік ми завершили на 29 місці з 73-х громад Львівщини, то нині ми 23-ті. Ріст в рейтингу досягнуто за всіма показниками, за винятком власних надходжень бюджетних установ на 1-го мешканця громади (мова йде про платні послуги, які надаються бюджетними установами згідно із законодавством). Попереду нас - потужні промислові центри, громади з яскраво вираженими бюджетоутворюючими моноплатниками податків, або ж ті, які в значній мірі залежать від функціонування військових формувань ЗСУ на їхній території.      Детальніше - тут

14:20 08.02.2023

Можливість для осіб, які отримали інвалідність внаслідок війни

Можливість для осіб, які отримали інвалідність внаслідок війни

У рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Республіки Кореї можна отримати підтримку в здобутті робітничих професій у закладах професійної освіти Львівщини із подальшим працевлаштуванням на підприємствах області. У рамках Програми навчання на курсах та здобуття однієї з цих професій: - пекар, - кондитер, - продавець, касир,- водій (від 18 років), - кравець (швачка), - робітник із утеплення будівель, - електрозварник ручного зварювання, - електрик.

15:10 07.02.2023

Просимо пройти опитування щодо ефективності роботи Львівської ОВА

Просимо пройти опитування щодо ефективності роботи Львівської ОВА

Задля покращення роботи структурних підрозділів Львівська ОВА запускає опитування для жителів Львівщини. З 24 лютого 2022 року Львівська обласна військова адміністрація, як і кожен з нас, докладає максимум зусиль, щоб наблизити перемогу України. «Від початку повномасштабної війни до основних напрямів діяльності Львівської ОВА додався перелік нових сфер, які потребували оперативного реагування та координації. Ми хочемо ще ефективніше працювати для вас, тому просимо пройти опитування, яке допоможе напрацювати механізм покращення роботи Львівської ОВА», – зауважила керівниця апарату Львівської ОВА Ірина Шурпяк.

16:08 03.02.2023

На Львівщині розпочали формувати штурмові бригади «Гвардія наступу»: як долучитися

На Львівщині розпочали формувати штурмові бригади «Гвардія наступу»: як долучитися

Ініціатива створення нових штурмових бригад належить Міністерству внутрішніх справ України. Бригади створюватимуть на базі Національної поліції, Державної прикордонної служби та Національної гвардії: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій» та «A30В». Кожна бригада матиме свої бойові завдання, однак усі вони працюватимуть на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України.  Основу новостворених бригад складатимуть чинні та колишні військові та правоохоронці, які ще у 2014 році стали на захист України. Додатково бригади укомплектовуватимуть добровольці. 

15:28 03.02.2023

Важлива інформація для мешканців Сколівської громади

Важлива інформація для мешканців Сколівської громади

26 січня 2023 року  ХХХІІІ сесія Сколівської міської ради  VIII скликання поряд з іншими питаннями порядку денного прийняла два важливих для розвитку громади рішення  №3517 «Про затвердження ЦІЛЬОВОЇ ПРОГРАМИ розроблення містобудівної документації на території Сколівської міської ради на 2023 рік» та №3518 «Про затвердження ЦІЛЬОВОЇ ПРОГРАМИ проведення підготовчих робіт та  архітектурно-містобудівного конкурсу на краще рішення реконструкції та благоустрою центральної площі – Майдану Незалежності м. Сколе з розробленням відповідної проектно-кошторисної документації на території Сколівської міської ради на 2023 рік»

10:51 03.02.2023

Підтримуємо талановитих дітей

Підтримуємо талановитих дітей

У Сколівській міській раді за участі керівника департаменту освіти Львівщини Олег Паска учень 8 класу Української дистанційної школи отримав дуже сучасний планшет від благодійної організації з Німеччини. Друзі та меценати «Музею просто неба у м. Ліндлар» (Німеччина) надали підтримку Українській дистанційній школі та департаменту освіти і науки. Серед іншого були планшети для частини учнів дистанційної школи. Артем з Бердянська, який проживає в одній з наших громад, дуже зрадів, коли побачив такий якісний планшет. Тепер він зможе використовувати гаджет для навчання та особистісного розвитку! Талановитим учням потрібна підтримка і мотивація до реалізації знань та звершення найпотаємніших мрій!

11:43 02.02.2023

Гарна новина для жителів Сколівщини, а особливо - школярів та педагогічної спільноти села Труханів

Гарна новина для жителів Сколівщини, а особливо - школярів та педагогічної спільноти села Труханів

За сприяння Львівської обласної військової адміністрації Сколівщина, на умовах співфінансування, отримала другий з трьох анонсованих раніше шкільних автобусів. Вже найближчим часом «Школярик» вийде на свій маршрут: Нижнє Синьовидне - Побук - Труханів. Висловлюємо щиру вдячність Максиму Козицькому, Івану Собку, Олегу Пасці та  Олегу Демківу. Спільна наполеглива праця всіх сторін принесла прекрасний результат.

17:45 01.02.2023

Шановна громадо Сколівщини!

Шановна громадо Сколівщини!

Нині ми відзначаємо державне свято- День Соборності України на честь Акту злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в 1919 році. Для нас цей день має особливе значення, бо єдність українців через століття є не лише на словах. Нині, в час війни росії проти України, на усіх фронтах ми пов‘язані справжнім єдиним живим ланцюгом сили, мужності, віри у власну міць і непоступливість ворогу! Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо продовжувати боротьбу і з трепетом зберігати безцінний скарб Соборності! А Перемога обов’язково буде за нами! Зі святом Вас, дорогі краяни!

09:19 22.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора