A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

26 січня 2023 року відбудеться ХХХІІІ чергова сесія Сколівської міської ради

26 січня 2023 року відбудеться ХХХІІІ чергова сесія Сколівської міської ради

У четвер, 26 січня 2023 року, відбудеться засідання XХХІІІ сесії Сколівської міської ради з наступним порядком денним: фінансові питання, питання управління комунальним майном, земельні питання,  різне.

16:46 16.01.2023

На Сколівщині попрощались з Героєм Іваном ВАРГАСОМ

На Сколівщині попрощались з Героєм Іваном ВАРГАСОМ

Сьогодні, 11 січня, жителі громади попрощалися з Героєм з с. Підгородці Іваном ВАРГАСОМ, який віддав життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність. Віддати шану мужньому захиснику України прийшли близькі, друзі, знайомі, бойові побратими та вдячні земляки. Під звуки Державного гімну та прощальних пострілів з почестями провели Героя в його останню путь. Щирі співчуття рідним і близьким загиблого Захисника. Добра світла пам’ять про загиблого Героя та вдячність за подвиг назавжди залишиться у наших серцях. Вічна слава Герою України – Івану ВАРГАСУ! Вічна пам’ять і слава усім, хто віддав своє життя за Україну!

15:20 11.01.2023

10-11 січня 2023 року оголошено Днями жалоби на території населених пунктів Сколівської міської ради

10-11 січня 2023 року оголошено Днями жалоби на території населених пунктів Сколівської міської ради

У зв’язку із загибеллю 30 грудня 2022 року військовослужбовця, жителя с. Підгородці, ВАРГАСА Івана Миколайовича, 1979 року народження, під час виконання бойового завдання по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, 10-11 січня 2023 року оголошено Днями жалоби на території населених пунктів Сколівської міської ради за загиблим  Героєм. На знак скорботи просимо керівників органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій всіх форм власності приспустити на адміністративних будівлях Державний Прапор України із траурною стрічкою.

09:03 10.01.2023

"З колядою до Степана"

"З колядою до Степана"

Сьогодні, 09 січня, традиційно у м. Сколе з нагоди вшанування 114 річниці від дня народження провідника ОУН Степана Бандери та Різдвяних свят відбувся тематичний захід "З колядою до Степана". Де громада спільно  молилася за Україну та її Захисників, прославляючи колядою Народження Ісуса Христа. Христос Народився! Радуйся громадо! Нехай дзвони дзвонять, а сурми заграють! Правда кривду переможе! Христос ся Рождає!

14:23 09.01.2023

Трагічна, болюча звістка з фронту нині знову надійшла на Сколівщину

Трагічна, болюча звістка з фронту нині знову надійшла на Сколівщину

У важкому бою на Луганщині під шквальним артилерійським вогнем, відчайдушно обороняючи кордони України від ворога та захищаючи свій народ від рашистів, загинув стрілець 1 відділення патрульного батальйону однієї з в/ч Національної гвардії України, уродженець с. Підгородці Іван Миколайович ВАРГАС, 1979 р. н. Війна відгукується трагедіями і людським болем! Наше Різдво буде овіяне смутком і трауром по втраті Захисника! Висловлюємо глибокі співчуття рідним та громаді с. Підгородці. Кріпімося, тримаймося, правда восторжествує! Вічна пам‘ять Героєві! Не забудемо, боротимемося до кінця, переможемо!

10:30 06.01.2023

Прийміть щирі вітання з прийдешнім Різдвом Христовим!

Прийміть щирі вітання з прийдешнім Різдвом Христовим!

Нехай світле свято Різдва Христового принесе мир та злагоду в кожну домівку. Нехай всі негаразди йдуть у небуття, а поряд завжди крокують щастя та любов. Мирного і світлого Різдва! З повагою - міський голова            Микола РОМАНИШИН

09:03 06.01.2023

Бюджетний рік розпочався вчасно!!!

Бюджетний рік розпочався вчасно!!!

Попри складнопрогнозовані обставини, бюджетний 2023 рік розпочато відповідно до встановлених законодавством термінів. Сколівської міською радою затверджено та подано до казначейства розпис міського бюджету за доходами і видатками на 2023 рік. Це дозволить вчасно розпочати фінансування видатків із забезпечення життєдіяльності бюджетних установ, соціальних виплат, підтримки Збройних сил України та внутрішнього переміщених осіб, а також фінансування інших бюджетних програм, з урахуванням ресурсної забезпеченості єдиного казначейського рахунку та особливостей виконання повноважень Державною казначейською службою України в особливому режимі в умовах воєнного стану. Дякуємо Збройним Силам України за можливість працювати в штатному режимі! Слава Україні!!!

16:45 03.01.2023

Нова техніка знову  поповнила автопарк Сколівського КП ВКГ

Нова техніка знову поповнила автопарк Сколівського КП ВКГ

З метою підсилення комунальної автотехніки наприкінці 2022 року за кошти міського бюджету придбано екскаватор-навантажувач BULL та вантажний автомобіль з маніпулятором MAN для Сколівського КП ВКГ.  Загалом з 2020 року для покращення матеріально-технічної бази  Сколівського КП ВКГ Сколівською міською радою вже закуплено 6 одиниць  спеціалізованих транспортних засобів.  Також відповідно до рішення сесії Сколівської міської ради  погашено податковий борг в сумі 2,5 млн грн, який обліковувався в органах Державної податкової служби ще з 2015 року.

16:44 03.01.2023

До уваги платників податків та зборів!

До уваги платників податків та зборів!

Повідомляємо, що станом на сьогоднішній день, реквізити для сплати податкових платежів до бюджету Сколівської міської територіальної громади залишаються незмінними та такими, які діяли протягом бюджетного 2022 року. Інформація щодо реквізитів рахунків для сплати податкових платежів розміщена в електронному кабінеті платників, на вебпорталі ДПС у рубриці «Рахунки для сплати платежів» (https://tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv/), в Центрах обслуговування платників та вебпорталі Державної казначейської служби України (https://treasury.gov.ua/requisites?v=63b30a5509ff4). У випадку змін реквізитів громадськість буде додатково проінформована. Не забуваймо, що своєчасна та в повному обсязі сплата податків - запорука успіху Державит та громади!!!  Реквізити для сплати податкових платежів до бюджету Сколівської міської територіальної громади

14:45 03.01.2023

Рішенням Ради оборони в області заборонили використання піротехнічних виробів

Рішенням Ради оборони в області заборонили використання піротехнічних виробів

Сьогодні, 30 грудня, у Львівській ОВА відбулось засідання Ради оборони області. В межах засідання розглянули питання забезпечення правопорядку під час проведення новорічних та Різдвяних заходів. Так, рішенням Ради оборони в області заборонили використання (запуск) усіх видів піротехнічних виробів, в тому числі феєрверків, салютів, петард, впродовж дії правового режиму воєнного стану.  Виконання цього рішення контролюватиме Нацполіція та патрульні. Також під час новорічних та Різдвяних свят у посиленому режимі працюватимуть органи правопорядку, які патрулюватимуть вулиці, ДСНС з метою виявлення та знешкодження вибухових пристроїв у місцях проведення заходів та реагування на повідомлення про виявлення чи застосування вибухових пристроїв, вогнепальної зброї, а також на випадок виникнення пожеж або інших надзвичайних ситуацій.

12:30 30.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора