A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Головний здобуток української нації за цей рік - НЕЗЛАМНІСТЬ

Головний здобуток української нації за цей рік - НЕЗЛАМНІСТЬ

Від сумної дати початку повномасштабної агресії росії проти України минає вже рік. 2022 рік видався найважчим в історії нашої незалежної країни. За цей рік український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості та єдності перед лютим ворогом. Головний здобуток української нації за цей рік - НЕЗЛАМНІСТЬ. Це впевненість у власних силах, впевненість у ПЕРЕМОЗІ! Велика шана і подяка всім, хто воює і допомагає наближати перемогу! Світла памʼять тим, хто віддав своє життя в боротьбі за вільну Україну! СЛАВА УКРАЇНІ!  ГЕРОЯМ СЛАВА!

10:00 24.02.2023

Герої не вмирають, вони вічно житимуть в наших серцях!

Герої не вмирають, вони вічно житимуть в наших серцях!

Сьогодні, 20 лютого, в м. Сколе вшанували пам’ять земляка Олега УШНЕВИЧА та всіх Героїв Небесної Сотні. Вчителі та учні ОЗО «Сколівської академічної гімназії» імені Героя України Героя Небесної Сотні Олега Ушневича підготували спомин-реквієм «Герої не вмирають», яким вкотре продемонстрували повагу та шану за неоціненний подвиг Героїв Небесної Сотні, а зокрема нашого Героя України Олега Ушневича – ціною власного життя відстоювати право на свободу та щасливе майбутнє України.

17:38 20.02.2023

20 лютого - День  пам'яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого - День пам'яті Героїв Небесної Сотні

Саме цього дня у центрі столиці, на Майдані Незалежності, загинуло найбільше активістів Революції Гідності. День Героїв Небесної Сотні покликаний увічнити людську, громадянську та національну відвагу й самовідданість, силу духу та стійкість громадян, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави, гідно вшанувати подвиг загиблих за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України. Подвиг Героїв Небесної Сотні змінив суспільну свідомість українців, актуалізувавши значущість таких понять, як право на самовизначення, гідність, свобода, суверенність держави, демократія, європейський вибір. Пам’ять про Героїв Небесної Сотні має бути живою, сприяти громадському активізму, консолідації суспільства та формувати усвідомлення відповідальності кожного за майбутнє України.

09:29 20.02.2023

З Днем Державного Герба України!

З Днем Державного Герба України!

ЦЬОГО ДНЯ 1992 РОКУ ВЕРХОВНА РАДА ЗАТВЕРДИЛА ТРИЗУБ ЯК МАЛИЙ ГЕРБ УКРАЇНИ, ВИЗНАЧАЮЧИ ЙОГО ГОЛОВНИМ ЕЛЕМЕНТОМ ВЕЛИКОГО ДЕРЖАВНОГО ГЕРБА. ВІН Є ОДНИМ ІЗ ОФІЦІЙНИХ СИМВОЛІВ НАШОЇ ДЕРЖАВИ, ЯКИЙ УОСОБЛЮЄ В СОБІ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД, ЙОГО КУЛЬТУРУ ТА ЗВИЧАЇ. ТРИЗУБ БУВ І ЗАЛИШАЄТЬСЯ СИМВОЛОМ ПРАГНЕННЯ ДО ВОЛІ, НЕСКОРЕНОСТІ ТА БОРОТЬБИ УКРАЇНЦІВ ЗА СВОБОДУ І НЕЗАЛЕЖНІСТЬ. МИ ОБОВ'ЯЗКОВО ПЕРЕМОЖЕМО ворога!  СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

08:48 19.02.2023

Проведено семінар-нараду з питань організації та здійснення заходів з питань цивільного захисту

Проведено семінар-нараду з питань організації та здійснення заходів з питань цивільного захисту

Сьогодні, 16 лютого, в актовому залі Сколівської міської ради відбувся семінар-нарада з питань організації та здійснення заходів з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки на території Сколівської громади. Представники Стрийського районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області у присутності старост громади, керівників підпорядкованих установ та організацій провели конструктивну семінар – нараду з питань організації та здійснення заходів з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки на території Сколівської міської ради.

16:03 16.02.2023

У рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» в м. Сколе запрацювала поліцейська станція

У рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» в м. Сколе запрацювала поліцейська станція

Сьогодні, 15 лютого, у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» запрацювала поліцейська станція в місті Сколе, що за адресою Майдан Незалежності, 1. Обов’язки поліцейських офіцерів громади виконуватимуть старший лейтенант Петро МУШИНСЬКИЙ та старший лейтенант Святослав ЛУПАЦА, які пройшли відбір та спеціальне навчання. Обслуговуватимуть всі населені пункти нашої громади.

17:46 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора