A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

До відома жителів м. Сколе!

До відома жителів м. Сколе!

Сколівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства повідомляє, що  у зв’язку з  ремонтними роботами  по  вулицях: Богуна, Пекарська, Охрімовича, Стефаника, С. Бандери.  Чайківського, Д.Галицького (права сторона), м-н Незалежності (права сторона), Б. Хмельницького в м. Сколе   БУДЕ  ЧАСТКОВО ВІДСУТНЄ  ВОДОПОСТАЧАННЯ з 02.12.2022 до 04.12.2022.

15:36 01.12.2022

Для надання допомоги сім’ям з дітьми за принципом «єдиного вікна» на базі Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини  створено Консультаційний центр

Для надання допомоги сім’ям з дітьми за принципом «єдиного вікна» на базі Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини створено Консультаційний центр

З початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації внаслідок війни загинули 430 дітей, 828 отримали поранення.  Водночас засоби масової інформації періодично повідомляють про незаконну депортацію сотень тисяч українських дітей в Росію. Інтернетсторінки російських високопосадовців також стають джерелом відомостей про факти переміщення українських дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, до РФ та влаштування їх в російські сімʼї.  Слід відмітити, що з початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації на територію України, мільйони сімей з дітьми були вимушені виїхати за межі країни, рятуючи своє життя. Такі сімʼї зіштовхуються з низкою проблемних питань, тому вони потребують допомоги.

14:23 29.11.2022

У м. СКОЛЕ ВІДБУЛОСЯ ВІДКРИТТЯ ІНТЕГРАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ ім. ІВАНА ПАВЛА II

У м. СКОЛЕ ВІДБУЛОСЯ ВІДКРИТТЯ ІНТЕГРАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ ім. ІВАНА ПАВЛА II

Відсьогодні у Сколівській громаді молодь та діти матимуть свій простір, де зможуть генерувати та реалізовувати креативні ідеї, навчатися розвивати лідерські здібності. Даний проєкт реалізований в рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2022 «Активація Центру роботи з молоддю в м. П’ястовому та у м. Сколе – культурна та історична спадщина Жешівського та Львівського регіонів як основа освітніх цінностей Отця Броніслава Маркевича» Основними напрямками діяльності центру стануть духовний, творчий та інтелектуальний розвиток молоді та дітей. Чин посвяти даної будівлі здійснив Архієпископ Мечислав Мокшицький, Митрополит Львівської Архидієцезії Римсько-Католицької церкви. На урочисте відкриття молодіжного простору завітали почесні гості, а саме:  - представники головного бенефіціара проекту: Отець Даріуш ВІЛЬК (генеральний настоятель ордену святого Архангела Михаїла), отець Єжи СОСІНСЬКИЙ (генеральний економ Згромадження Святого Архангела Михаїла), Артур ПЄЛЯС (консул Генерального консульства республіки Польща у Львові);  - представники Департаменту МТД та міжнародного співробітництва ЛОВА: Ольга ТАБАКА (заступниця директора Департаменту МТД та міжнародного співробітництва ЛОВА);  - представники Спільного технічного секретаріату програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна у Львові: Олена ЗУБРИЦЬКА та Василь ХІМ’ЯК, а також духовенство Стрийського деканату Римсько-Католицької церкви спільно з отцем Деканом Войцехом БУКОЦОМ. Зокрема, міський голова Микола Романишин привітав усіх присутніх з такою важливою подією в громаді, а також вручив подарунок, побажавши інтеграційному центру процвітання, успіху та втілення нових ідей. На завершення, діти і молодь м. Сколе та м. Кременець (Тернопільська обл.) спільно з настоятелем Римо-Католицької Парафії семи Страждань Божої Матері у м. Сколе отцем Матеушом ГРОХЛЕЮ презентували для гостей чудові пісенні та танцювальні композиції. Також, музичні привітання лунали від фольк- гурту МНД " Бескид" - "ФІГЛЯРІ" та колективу "МЕДОВИЙ ПОЛИН". Отець Матеуш ГРОХЛЯ висловив подяку усім причетним до реалізації такого чудового проєкту, який стане новою кузнею талантів для молоді та дітей, де постійно вируватиме життя, зазначивши, що щасливі діти та молодь – це запорука нашого світлого майбутнього.

15:51 28.11.2022

08 грудня відбудеться ХХХІ чергова сесія Сколівської міської ради

08 грудня відбудеться ХХХІ чергова сесія Сколівської міської ради

08 грудня 2022 року відбудеться ХХХІ сесія Сколівської міської ради з наступним порядком денним: про уточнення міського бюджету та галузевих програм на 2022 рік; про затвердження міського бюджету Сколівської міської ради на 2023 рік; про затвердження галузевих програм на 2023 рік; питання   управління комунальним майном; затвердження рішень виконавчого комітету міської ради; земельні питання; різне.

10:15 28.11.2022

Увага! Важлива інформація

Увага! Важлива інформація

У випадку відсутності світла впродовж 24 годин у м. Сколе відкриються пункти Незламності за такими адресами: -  вул. Д.Галицького,  48  (Школа мистецтв)   та - вул. Д. Галицького, 54 (Міська бібліотека). Пункти будуть забезпечені теплом, доступом до мережі Інтернет,  теплим чаєм та можливістю зарядити мобільні телефони.

16:15 25.11.2022

Вистояли на Майдані – переможемо у війні

Вистояли на Майдані – переможемо у війні

Сьогодні, 21 листопада, Україна відзначає День Гідності та Свободи. Саме цього дня розпочалися дві доленосні для країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України. День гідності та Свободи - це свято утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про важливі події в Україні початку XXI століття. Цього дня вшановуємо патріотизм і мужність громадян, які восени 2004-го та в листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів Української держави та її європейського вибору. Особливо важливого значення свято набуває зараз, у час, коли рф повномасштабно вторглась на територію нашої країни. Україна знову бореться за свою свободу та незалежність, захищаючись від агресора. Цьогорічне гасло Дня Гідності та Свободи: "Вистояли на Майдані – переможемо у війні".

09:24 21.11.2022

Шановні краяни!

Шановні краяни!

Цьогоріч традиційних атрибутів різдвяно-новорічних свят Сколівською міською радою на вулицях населених пунктів громади встановлюватись не буде. Висловлюємо вдячність за те, що активно взяли участь в опитуванні, та пишаємося небайдужою громадою, яка підтримує наших Захисників та Захисниць. Водночас інформуємо, що з міського бюджету коштів на відзначення різдвяно-новорічних свят не виділялось. Натомість, Сколівська міська рада активно й безперервно здійснює підтримку Збройнх сил України, заходів та робіт з територіальної оборони та ВПО як бюджетними коштами, так і силами працівників апарату та інших бюджетних установ міської ради (про що громадськість буде детальніше проінформовано при щорічному звіті міського голови). Тож надалі, спільно акумулюватимемо зусилля задля ПЕРЕМОГИ. В єдності наша сила! Буде ПЕРЕМОГА!Буде святкування! Все буде УКРАЇНА!

16:23 18.11.2022

В с. Урич провели в останню путь військовослужбовця Тараса ЖОВНІРА

В с. Урич провели в останню путь військовослужбовця Тараса ЖОВНІРА

Сьогодні, 18 листопада, Сколівщина з молитвою і сльозами провела в останню дорогу мужнього Захисника, жителя с. Урич, Тараса ЖОВНІРА, який віддав найцінніше – своє життя, за свободу і незалежність нашої Держави. Віддати шану воїну прийшли близькі, друзі, знайомі, представники влади та вдячні земляки. Важко сприймати смерть наших захисників. Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних. Низько схиляємо голови в пошані перед відважністю, стійкістю і патріотизмом нашого Героя й висловлюємо глибоке співчуття рідним воїна. Світла і вічна пам’ять Герою!

16:14 18.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора