A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні мешканці Сколівської громади!

Шановні мешканці Сколівської громади!

Повторно інформуємо, що сьогодні, 23 грудня 2022 року, о 17:00 год в міському Народному домі «Бескид» відбудеться звіт міського голови Миколи РОМАНИШИНА про роботу Сколівської міської ради за 2022 рік. Принагідно повідомляємо, що з метою безпеки громадян онлайн-трансляції в умовах правового режиму воєнного стану заборонено. Сколівською міською радою буде забезпечено відеозйомку звіту міського голови з подальшим висвітленням звіту на офіційному сайті, сторінці у фейсбуці та телеграм-каналі Сколівської міської ради.

09:32 23.12.2022

До відома внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Сколівської громади!

До відома внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Сколівської громади!

В п’ятницю, 23 грудня, з 11.00 год в малому залі Сколівської міської ради (ІІІ поверх) прийом проводитимуть представники французької міжнародної неурядової гуманітарної організації АКТЕД по Програмі надання гуманітарної грошової допомоги щодо забезпечення базових потреб по підготовці до зими (закупівля дров, брекетів, вугілля, газу) для домогосподарств внутрішньо переміщених осіб з областей, які постраждали від активних бойових дій (Донецької, Луганської, Харківської, Сумської, Чернігівської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької) та на момент реалізації програми проживають  на території Сколівської міської ради.

15:03 20.12.2022

Шановна громадо Сколівщини прийміть сердечні вітання з Днем Святого Миколая!

Шановна громадо Сколівщини прийміть сердечні вітання з Днем Святого Миколая!

Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей та бідних, тих, хто найбільше потребує любові та турботи. Це світле і радісне свято символізує доброту, єднання та душевну чистоту сповіщаючи наближення Різдва Христового та Нового Року. Воно дарує віру в світле майбутнє та здійснення найзаповітнішої мрії – нашої спільної Перемоги, вселяючи, у наші душі почуття надії і любові, надихає на добрі справи і милосердя до інших. Тож у День Святого Миколая хочемо побажати кожній родині добра і миру. Нехай тепло і ласка не покидає ваші оселі, а Святий Миколай принесе злагоду та щастя усім діткам і дорослим, процвітання нашій громаді та Перемоги для нашої УКРАЇНИ!

09:31 19.12.2022

23 грудня відбудеться публічний звіт Сколівського міського голови

23 грудня відбудеться публічний звіт Сколівського міського голови

У п’ятницю, 23 грудня 2022 року, о 17:00 год міський голова Микола РОМАНИШИН звітуватиме перед громадою Сколівщини про роботу Сколівської міської ради за 2022 рік. Звіт відбудеться у міському Народному домі «Бескид» за адресою: вул. Д. Галицького, 56, м. Сколе. Також мешканці громади до 20 грудня можуть поставити запитання міському голові за посиланням.

16:20 09.12.2022

Засоби індивідуального захисту для комунальників

Засоби індивідуального захисту для комунальників

Держпраці нагадує, що згідно з нормативно-правовими актами з охорони праці та колективним договором роботодавець зобов’язаний забезпечити власним коштом придбання, комплектування, видачу та утримання засобів індивідуального захисту (ЗІЗ). Норми безоплатної видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту працівникам житлово-комунального господарства затверджені наказом МНС від 10.12.2012 № 1389 (далі — Норми). Вони поширюються на всіх суб’єктів господарювання, які надають послуги в житлово-комунальному господарстві, незалежно від форм власності.

16:08 08.12.2022

Разом – ми Сила! З Міжнародним днем волонтера!

Разом – ми Сила! З Міжнародним днем волонтера!

Сьогодні, 5 грудня, в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтера. Цей день присвячений людям, які добровільно та безкорисливо допомагають тим, кому необхідна допомога. В умовах воєнного часу поняття «волонтер» для України набуло надзвичайно важливого значення, адже це – тисячі людей, які забезпечують надійний тил нашим захисникам та підтримку вимушеним переселенцям. В Сколівській громаді також активно працює волонтерський рух, до якого приєднується все більше небайдужих людей. Враховуючи реалії сьогодення, так трапилося, що зустріч міського голови та волонтерів відбулася в укритті, оскільки пролунала сирена повітряної тривоги. Міський голова Микола Романишин привітав усіх присутніх зі святом, зазначивши, що ми й надалі залишаємось згуртованими та невтомно працюємо задля вільної і незалежної України. Також висловив глибоку вдячність та низький уклін всім, хто вкладає свою душу, зусилля та працю задля наближення нашої Перемоги! Разом – ми Сила! Слава Україні Героям Слава!

16:20 05.12.2022

3 грудня — Міжнародний день інвалідів

3 грудня — Міжнародний день інвалідів

Міжнародний день людей з інвалідністю  відзначається щорічно 3 грудня. Він був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. На сьогодні для України проблема захисту інвалідів набуває значення у зв’язку з постійним зростанням їх частки серед населення держави.Цей День покликаний привернути увагу до проблем людей з інвалідністю, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з інвалідністю.

12:25 02.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора