A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

28 квітня  в м. Сколе працюватиме виїзна медична бригада

28 квітня в м. Сколе працюватиме виїзна медична бригада

У п’ятницю, 28 квітня, з 10.00 год на  майдані Незалежності м. Сколе (на базі автобуса) працюватиме виїзна медична бригада, яка буде проводити вакцинацію проти COVID-19 та інші профілактичні щеплення, а також експрес-діагностику COVID-19 методом швидких тестів. Акція проходитиме в рамках Всесвітнього тижня імунізації з ініціативи ВООЗ.

16:30 26.04.2023

Тренінг у м. Сколе "Фінансові можливості для бізнесу"

Тренінг у м. Сколе "Фінансові можливості для бізнесу"

Інвест офіс спільно з ПРООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу розробили навчальну програму для мікро, малого та середнього бізнесу.  Залучити до 8 млн грн на розвиток свого бізнесу можливо! Запрошуємо підприємців Сколівської, Славської та Козівської територіальної громади дізнатися як це зробити.  Дата: 2 травня 2023 року, початок 12:00. Воркшоп відбудеться офлайн у м. Сколе (готель Гірка).  

11:46 25.04.2023

Особливості виплати в разі встановлення інвалідності військовослужбовця: деталі

Особливості виплати в разі встановлення інвалідності військовослужбовця: деталі

Якщо інвалідність військовослужбовця (крім строкової служби) настала внаслідок поранення або захворювання, яке він отримав під час виконання обов’язків військової служби (чи встановлення інвалідності після звільнення з військової служби внаслідок зазначених причин), допомогу виплачують у розмірі:

10:22 19.04.2023

З 19 квітня на території Сколівської міської ради завершується опалювальний сезон

З 19 квітня на території Сколівської міської ради завершується опалювальний сезон

Відповідно до розпорядження міського голови від 14 квітня 2023 року №21 «Про закінчення  опалювального сезону 2022-2023 років» на території Сколівської міської ради встановлено завершення  опалювального сезону  2022/2023 років  з 19 квітня 2023 року для всіх категорій споживачів.

10:51 17.04.2023

Графік великодніх богослужінь в храмах Львівщини сформували з урахуванням комендантської години

Графік великодніх богослужінь в храмах Львівщини сформували з урахуванням комендантської години

Львівська рада Церков підтримала рішення щодо дотримання безпекових заходів у святковий період. 13 квітня у Львівській ОВА відбулось ІІ засідання Львівської ради Церков і релігійних організацій. Ключове питання зустрічі – дотримання безпекових заходів на території області під час проведення масових релігійних подій. Зокрема, великодніх святкувань, прощ, літургій тощо. Як раніше повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, на Великдень комендантська година залишається незмінною – триватиме з 00:00 до 05:00. «Ми, як влада, спільно з громадами маємо забезпечити в області порядок, вберегти вірян від різного роду провокацій. Тому закликаю всіх дотримуватись безпекових заходів під час проведення релігійних подій, пов’язаних з Великодніми святкуваннями на Львівщині. Комендантська година залишається незмінною – триватиме з 00:00 до 05:00. Просимо з розумінням поставитись до вимушених обмежень. Сподіваюсь, цього року нам вдасться спокійно відсвяткувати Великдень», – підкреслив Максим Козицький. 

10:02 14.04.2023

В Україні запрацював мобільний додаток «Reunite Ukraine» («Возз’єднати Україну»)

В Україні запрацював мобільний додаток «Reunite Ukraine» («Возз’єднати Україну»)

В Україні запрацював мобільний додаток, створений для пошуку дітей - його презентовано 06 квітня 2023 року в Києві. Основною функцією мобільного додатку «Reunite Ukraine» є пошук дітей, які безвісти зникли, а також возз’єднання членів сімей, які були внутрішньо переміщені, виїхали за межі України або були незаконно депортовані до російської федерації, білорусі чи тимчасово окупованих територій України. З початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України до органів поліції надійшло понад 11 тисяч звернень щодо зникнення дітей. Наразі в активному розшуку перебуває 381 дитина.

09:33 12.04.2023

Увага! Проводитиметься ремонт переїзного настилу залізничного переїзду с. Тухля

Увага! Проводитиметься ремонт переїзного настилу залізничного переїзду с. Тухля

З метою забезпечення безпеки руху автотранспорту, Стрийською дистанцією колії організовується ремонт переїзного настилу залізничного переїзду на 1607 км ПК 2 на перегоні Гребенів-Тухля (дорога на с. Тухля). У зв’язку з вищевказаним, переїзд буде закритий для руху автотранспорту в період з 08.00 год 11.04.2023 до 20.00 год 13.04.2023. Пропуск автотранспорту буде здійснюватися  шляхом об’їзду  за сигналами регулювальника (згідно ПДР р.8 п.8.8). Схема об'їзду та розташування дорожних знаків додається.

11:26 07.04.2023

20 квітня  відбудеться XХХV сесія Сколівської міської ради

20 квітня відбудеться XХХV сесія Сколівської міської ради

У четвер, 20 квітня, відбудеться засідання XХХV сесії Сколівської міської ради з наступним порядком денним: фінансові питання, питання управління комунальним майном; про організацію всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проєктну пропозицію комплексного благоустрою Майдану Незалежності у м. Сколе; про затвердження дорожньої карти реформи базової та профільної школи на території Сколівської міської ради; про затвердження положення і тарифів на платні медичні послуги, які надаються  КНП «Сколівська ЦЛ» Сколівської міської ради; земельні питання,  різне.

11:24 07.04.2023

Сучасний  ЦНАП у Сколівській громаді

Сучасний ЦНАП у Сколівській громаді

Сьогодні, 6 квітня, відбулося офіційне відкриття Центру надання адміністративних послуг Сколівської міської ради. Завдяки фінансовій допомозі Львівської обласної військової адміністрації, а також співфінансуванню з міського бюджету в приміщенні адміністративної будівлі міської ради було здійснено капітальний ремонт та створено новітній простір, де жителі громади та внутрішньо-переміщені особи в комфортних умовах зможуть швидко та якісно отримати адміністративні послуги.

18:39 06.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора