A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Гроші з єПідтримки можна витратити на допомогу українській армії

Гроші з єПідтримки можна витратити на допомогу українській армії

Міністерство цифрової трансформації запускає оновлену послугу «Повернись живим»: гроші з єПідтримки можна витратити на допомогу українській армії. Про це віцепрем’єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у своєму Телеграмі. «Кошти можна переказати через Portmone - всю суму виплати у 1000 грн або залишок, який у вас є на банківській картці єПідтримки. Зробити це можна за посиланням», - заявив Федоров.«Ви можете також переказати кошти через єПідтримку, якщо у вас є картка Монобанку, ПриватБанку чи Альфа-Банку. Очікуємо, що решта банків теж приєднаються до ініціативи найближчим часом», - заявив він. Скористатись єПідтримкою можна, якщо у вас є «зелений» COVID-сертифікат у застосунку «Дія». Як повідомлялось раніше, за добу для потреб української армії надійшло майже 300 млн грн. Допоможемо українським військовим та захистимо нашу країну від ворога!

18:56 25.02.2022

Сколівщина включається у боротьбу!

Сколівщина включається у боротьбу!

За два останні дні Сколівщина активно відгукнулася на заклик держави щодо боротьби з окупантом! Близько 70 добровольців, колишніх військовослужбовців зі Сколівської міської, Славської селищної та Козівської сільської рад уже відбули від Сколівського РТЦК та СП до своїх місць дислокації у лавах Збройних сил України! Молимося, щоб усі повернулись додому живими! Нам потрібно і далі продовжити консолідацію зусиль для держави! Ми - на рідній землі!

18:51 25.02.2022

Шановні жителі населених пунктів Сколівської міської ради!

Шановні жителі населених пунктів Сколівської міської ради!

З метою забезпечення життєдіяльності  населених пунктів Сколівської міської ради просимо Вас бути особливо пильними.  При виявленні невідомих підозрілих предметів, незрозумілих знаків нанесених на дорожньому полотні,  стовбурах дерев чи будівлях, груп людей із підозрілою поведінкою, машин без розпізнавальних номерів, чи інших нештатних ситуацій, просимо негайно повідомляти за номером 102 або 2-13-41. Також нагадуємо, що на території Стрийського району з 22.00 до 07.00 год. діє комендантська година. Просимо  зберігати спокій, з розумінням поставитися до відповідної ситуації та не полишати в цей час свої домівки.

18:25 25.02.2022

Важлива інформація для мешканців Сколівщини!

Важлива інформація для мешканців Сколівщини!

З українським військом - плече до плеча! Бажаючих  вступити до загонів територіальної оборони просимо звертатися до Батальйону  територіальної оборони, який дислокується в м. Стрий.   Як правильно вступити до лав територіальної оборони. 1. Зібрати особисті документи (паспорт і ідентифікаційний код); 2. Прибути до місця дислокування в м. Стрий по вул. Дрогобицькій, 67.

17:43 25.02.2022

Увага! Збір гуманітарної  допомоги

Увага! Збір гуманітарної допомоги

У зв'язку із запровадженням воєнного стану та евакуацією населення з  інших областей на Львівщину, для забезпечення безперебійного харчування біженців просимо жителів громади долучитися до збору Гуманітарної допомоги, а саме: крупи, консерви, сіль, цукор, чай, кава, печиво сухе, вода, дезінфектори, туалетний папір, серветки сухі та вологі, матраци, каримати, розкладушки. Координує роботу відділ соціального захисту населення Сколівської міської ради: тел. 2-10-10, 0956887624. Також можна звертатись до старост  населених пунктів громади. Місце збору допомоги: м. Сколе, Майдан Незалежності, 1 (приміщення Сколівської міської ради).

14:04 25.02.2022

Звертаємось до представників бізнесу та небайдужих громадян Львівщини!

Звертаємось до представників бізнесу та небайдужих громадян Львівщини!

Для ефективного реагування на потреби тероборони та біженців формуємо інформаційну базу суб’єктів підприємницької діяльності, які можуть і готові надавати допомогу (виконання робіт/послуг). Просимо інформувати, яку допомогу ви можете надати, в приватні повідомлення або за номерами телефонів:  032 299 92 51,  032 261 21 55, 032 261 25 88. Нам потрібно все: від металоконструкцій, акумуляторів до послуг з перевезення, харчування, медикаментів, приміщення (склади) тощо. Будьмо єдині! Разом ми сила!

13:27 25.02.2022

Перелік  підвальних приміщень для найпростішого укриття цивільного населення в м.Сколе:

Перелік підвальних приміщень для найпростішого укриття цивільного населення в м.Сколе:

Перелік підвальних приміщень для найпростішого укриття цивільного населення в м.Сколе:  - підвальне приміщення Сколівської академічної гімназії, вул. С. Бандери, 2;  - підвальне приміщення КНП "Сколівська ЦЛ", вул. Героя Олега Ушневича, 29а;  - підвальне приміщення Сколівської школи мистецтв, вул. Д.Галицького, 48;  - підвальне приміщення Історико-краєзнавчого музею «Сколівщина», вул. Д.Галицького, 52;  -  підвальне приміщення АТ «Укртелеком» вул. Д. Галицького, 18;  - підвальне приміщення Сколівської публічно-шкільної бібліотеки, вул. Д.Галицького, 18;  - підвальне приміщення будинку в м. Сколе, вул. І.Франка, 2;  - підвальне приміщення будинку в м. Сколе, вул. Стрийська, 5;  - підвальне приміщення будинку в м. Сколе, вул. Д.Галицького, 47;  - підвальне приміщення будинку в м. Сколе, вул. С. Бандери, 9а;  - підвальне приміщення будинку в м. Сколе, вул. Стрийська, 17а;  - підвальне приміщення будинку в м. Сколе, вул. Котляревського, 15а;  - підвальне приміщення будинку в м. Сколе, вул. Котляревського, 15.  

12:34 25.02.2022

В жодному разі НЕ ПЕРЕХОДЬТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ та не скануйте QR-код!??

В жодному разі НЕ ПЕРЕХОДЬТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ та не скануйте QR-код!??

У Telegram та інших месенджерах розповсюджують фейк від імені Служби безпеки України. Нібито СБУ вимагає від українців перейти за посиланням, аби «пройти перевірку». Це посилання, схоже на адресу сайту СБУ, але воно фейкове і не веде на онлайнресурс Служби! Насправді за посиланням вам запропонують додати новий пристрій до вашого акаунта. Після цього ворог отримує доступ до всієї вашої історії переписки (крім секретних чатів), а також зможе писати від вашого імені. Нагадуємо, що офіційні інформканали СБУ це: Сайт – www.ssu.gov.ua (без жодних додаткових символів!) Facebook https://www.facebook.com/SecurSerUkraine (верифікована сторінка, обов’язково – із синьою галочкою) Telegram – https://t.me/SBUkr (верифікований канал, обов’язково – із синьою галочкою) Дбайте про інформаційну та кібербезпеку! Захистимо Україну разом!   #StopFake #stoprussia #СТОЇМО

12:05 25.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора