A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини, оголошення

Відбулось засідання координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі,забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та протидії торгівлі людьми

30 вересня 2021 року в приміщенні Сколівської міської ради відбулося засідання координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та протидії торгівлі людьми.

16:35:43 30.09.2021

Відбудеться засідання координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі,забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та протидії торгівлі людьми

У четвер, 30 вересня,  о 12.30 год. в приміщенні Сколівської міської ради, під головуванням заступника  міського голови Романа Чудійовича, відбудеться засідання координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та протидії торгівлі людьми. Головним питанням для розгляду на засіданні є взаємодія суб’єктів міської ради, відповідальних за здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству щодо надання допомоги та захисту постраждалим особам та роботи з особами, які вчиняють домашнє насильство або належать до групи ризику його вчинення.

15:39:27 28.09.2021

Куди звертатись для призначення субсидії, які документи подаються, на який термін надається субсидія

Куди звертатись для призначення субсидії? Особа, яка зареєстрована (проживає) у житловому приміщенні, має звернутися до органу соціального захисту населення за місцем реєстрації (фактичного проживання). З 1 січня 2021 р. заяви з необхідними документами приймаються від громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних держадміністрацій лише у разі надіслання їх на папері поштою або в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний веб-портал електронних послуг).

23:46:26 22.09.2021

З виховательок – у меблярі, з кондитерів – у керамісти, з заробітчан – у піцайоло: Ось що таке «Рука допомоги»

Державний пілотний проєкт Мінсоцполітики дає шанс людям, що втратили роботу, кардинально змінити своє життя. З 1 січня 2022 року в країні стартує державна програма «Рука допомоги», яка реалізується Міністерством соціальної політики в межах проєкту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» за підтримки Світового банку.

15:13:15 03.08.2021

Заява Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

30 липня проголошено Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми. У цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян про таку форму сучасного рабства як торгівля людьми, привертати увагу громадськості до важкого становища осіб, які стали жертвами цього злочину.

16:34:24 30.07.2021

Підсумки роботи відділу соціального захисту населення Сколівської міської ради за І півріччя 2021 року

Відділ соціального захисту населення Сколівської міської ради надає інформацію про проведену роботу та стан виконання Програм соціального захисту населення Сколівської міської ради за І півріччя 2021 року.

17:43:58 20.07.2021

На території міської ради діють 3 тимчасові пункти щеплень

       Адміністрація КНП «Сколівський центр ПМД» інформує про те, що на території Сколівської міської  ради діють 3 тимчасові пункти щеплень, а саме: ЛА ЗПСМ  смт.Верхнє Синьовидне, вул.С.Стрільців, буд.59, другий поверх кабінет №3; ЛА ЗПСМ с.Підгородці, вул.Миру,буд.21, кабінет №1 та ЛА ЗПСМ  м.Сколе, вул.Героя Олега Ушневича, буд.29, другий поверх кабінет, №15. Графік роботи пунктів щеплень:  понеділок-п'ятниця  з 9.00 до 13.00 год.

14:42:57 09.07.2021

Монетизація субсидій: “живі гроші” для всіх

До травня цього року українці мали можливість отримувати субсидію як у грошовій готівковій формі (“живими грошима” на банківську картку або через пошту), так і в грошовій безготівковій формі (коли Ощадбанк перераховував суми надавачам житлово-комунальних послуг). 92% тих, кому були призначені субсидії, отримували їх у грошовій готівковій формі. З травня, згідно з Постановою уряду “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” від 14 квітня 2021 року, субсидію “живими грошима” отримуватимуть уже всі. І якраз ця зміна викликає у громадян чимало запитань. Міністерство соціальної політики відібрало найтиповіші з них і дає роз’яснення.

12:37:37 09.07.2021

Головне управління Держпраці у Львівській області закликає громадян бути свідомими та не погоджуватись працювати у «тіні»

Задекларована праця – гарантує трудові та соціальні права. Працювати за трудовим договором – вигідно! Трудове законодавство гарантує найманому працівнику здорові та безпечні умови праці, оплачувані відпустки й лікарняні. Вам допоможуть у разі нещасного випадку на роботі, дадуть пільги, якщо у вас є малолітні діти. Всього цього позбавлені незадекларовані працівники. Шановні працівники! Якщо роботодавець відмовляється належним чином оформляти з Вами трудові відносини просимо повідомляти Головне управління Держпраці у Львівській області.   

20:35:18 08.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора