A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

До відома одержувачів житлових субсидії

Дата: 17.10.2022 11:45
Кількість переглядів: 239

Фото без описуХто вже отримує житлову субсидію, додатково звертатися й подавати документи не потрібно – перерахунок відбудеться автоматично. Органи соціального захисту населення наразі проводять роботу для автоматичного перерахунку розмірів виплат житлових субсидій та пільг на опалювальний період 2022/2023 роки. Уряд із 1 грудня передає функції з призначення житлових субсидій і пільг від органів соціального захисту населення райдержадміністрацій до Пенсійного фонду. Для населення нічого не змінюється, механізм нарахування й виплати залишається. Змінюється лише орган, який виконує ці функції. Для призначення житлової субсидії потрібно подати заяву й декларацію одним із наступних способів:

 - особисто звернутися у виконавчий орган  сільської, селищної, міської рад своєї громади або в електронній формі через Портал Дія – незалежно від місяця звернення;

 - поштою до органу соціального захисту населення за місцем проживання – до 30 листопада 2022 року;

 - поштою або особисто до сервісного центру Пенсійного фонду України, в електронній формі через вебпортал електронних послуг ПФУ та мобільний додаток ПФУ – з 1 грудня 2022 року.

У разі виникнення питань, для отримання детальних роз'яснень звертайтеся до відділу соціального захисту населення Сколівської міської ради за адресою: м. Сколе, Майдан Незалежності, 1, каб. 5, за телефоном 0969378396.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора