A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем місцевого  самоврядування!

З Днем місцевого самоврядування!

Шановні мешканці, депутати та працівники апарату Сколівської об’єднаної громади! Прийміть найщиріші вітання з святом Народовладдя - Днем місцевого самоврядування! Сьогодні перед нами стоїть завдання вирішити життєво важливі проблеми місцевого, але дуже важливого для нас значення: розвитку нашої громади, реалізації самоврядних інтересів, налагодження зв’язків між громадою, владою, бізнесом, інвесторами у зовсім інших умовах. Для цього нам потрібні нові ідеї та підходи, додаткова мотивація. Бо лише від нас з вами залежить чи буде наша громада успішною, чи зможемо ми по-господарськи скористатися можливостями, які є в нашій ОТГ. Я щиро вірю, що нам удасться досягти якісних перетворень, належного фінансово-ресурсного забезпечення та збалансовано розвитку населених пунктів. З нагоди професійного свята бажаю новообраному депутатському корпусу наснаги та витримки, завжди йти назустріч людям, проявити максимальну  відповідальність,  компетентність,  мати активну громадянську позицію у розбудові Сколівської об’єднаної територіальної громади.  Від щирого серця бажаю всім жителям громади здоров`я, достатку і добробуту, миру, злагоди, віри. Нехай усі життєві негаразди обходять ваші домівки, а віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додає усім нам  непереборної сили!

11:46 07.12.2020

Регламент Сколівської міської ради

Регламент Сколівської міської ради

     30.11.2020р. відбулось розширене засідання постійних депутатських комісій  Сколівської міської ради, на якому обговорено поправки  до Регламенту Сколівської міської ради (прийнято за основу на І-ій сесії міської ради 24.11.2020р.).

16:55 02.12.2020

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Сколівська міська рада Стрийського району Львівської області

15:58 20.11.2020

І сесія Сколівської міської ради VIII демократичного скликання

І сесія Сколівської міської ради VIII демократичного скликання

           Сьогодні, 19 листопада 2020 року, відбулась перша сесія Сколівської міської ради VIII демократичного скликання. До офіційного виконання довірених громадою обов’язків приступили Сколівський міський голова Микола Романишин та депутатський корпус у складі 26 депутатів.

15:00 19.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора