A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

17 квітня – День довкілля

17 квітня – День довкілля

Третя субота квітня – Всеукраїнський День довкілля. Відзначають в Україні щорічно, починаючи з 1999 року, згідно з  Указом Президента України «Про День довкілля» від 6 серпня 1998 року № 855/98 на підтримку ініціативи Міністерства охорони навколишнього природного середовища і громадських природоохоронних організацій. Довкілля – це всі живі та неживі об’єкти, що природно існують на Землі. Земля, вода, повітря, флора і фауна – все це довкілля, на стан якого впливає маса факторів– від кинутого на землю недопалка, папірця - до величезних сміттєзвалищ і височезних труб промислових комплексів, що отруюють димом повітря мегаполісів.

14:49 14.04.2021

Як організувати профілактичні заходи проти коронавірусу на підприємстві

Як організувати профілактичні заходи проти коронавірусу на підприємстві

Єдиний дієвий спосіб захиститися від підступного коронавірусу — це профілактика. Тож, щоб уникнути або мінімізувати поширення COVID-19 серед працівників, організуйте на підприємстві профілактичні заходи. Підготуйте необхідні  документи — наказ, план заходів, інструкції з охорони праці під час дистанційної роботи тощо. І пам’ятайте: ми з вами точно з усім упораємося! Всесвітня організація охорони здоров’я визнала епідемію гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, пандемією. Тобто поставила коронавірусну хворобу в один ряд із такими історичними хворобами як, наприклад, чума та холера. На всій території України уряд запровадив карантин, дотримуватися якого повинні всі.

14:44 12.04.2021

З 12  до 19 квітня 2021 року на території Сколівської міської ради  буде призупинено опалювальний сезон для бюджетних установ

З 12 до 19 квітня 2021 року на території Сколівської міської ради буде призупинено опалювальний сезон для бюджетних установ

Відповідно до розпорядження міського  голови від 8 квітня 2021 року №51 «Про призупинення опалювального сезону 2020/21 років» на території Сколівської міської ради  буде призупинено опалювальний сезон  2020/21 років для бюджетних установ, що фінансуються  за кошти міського бюджету на час введення карантину з 12 квітня до 19 квітня 2021 року.

17:08 09.04.2021

На території Сколівської міської ради карантинні обмеження продовжено  до 19 квітня

На території Сколівської міської ради карантинні обмеження продовжено до 19 квітня

У четвер,  8 квітня,   Сколівський міський голова Микола Романишин  провів  позачергове засідання міської  комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  щодо  додаткових заходів з попередження поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (далі - COVID-19) та недопущення виникнення її спалахів на території міської ради, а також  вжиття заходів боротьби із сезонними пожежами в екосистемах та їх поширення на територію населених  пунктів на  території міської ради. Зокрема, на території Сколівської міської ради з 12.04.2021 до 19.04.2021 року продовжено  карантинні обмеження, визначені постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 (із змінами) для «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки.

09:34 09.04.2021

Запобігання та протидія домашньому насильству

Запобігання та протидія домашньому насильству

З метою координації та моніторингу результатів роботи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству на території міської ради відповідно до Положення, уповноважена особа (координатор) з питань запобігання та протидії насильству – відділ соціального захисту населення Сколівської міської ради. Для консультування потерпілих від домашнього насильства просимо звертатись за телефоном 0969378386.

11:31 05.04.2021

Сьогодні на Львівщині розпочалась весняна призовна кампанія на військову строкову службу

Сьогодні на Львівщині розпочалась весняна призовна кампанія на військову строкову службу

Під час весняного призову до війська заплановано призвати 655 юнаків: 286 осіб – Збройні сили України, 224 – Національна гвардія України, Державна служба спеціального транспорту – 25 та Державна прикордонна служба України - 120 осіб. До війська призиватимуть юнаків від 18 до 27 років, які придатні до проходження військової служби в Збройних Силах України та інших військових формуваннях. Термін проходження строкової служби для осіб з вищою освітою – рік, без вищої освіти – півтора року.

19:39 01.04.2021

Засідала міська комісія з питань ТЕБ та НС

Засідала міська комісія з питань ТЕБ та НС

Сьогодні, 31 березня,  під головуванням  Сколівського міського голови Миколи Романишина  відбулось  позачергове засідання міської  комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  щодо  вжиття додаткових заходів з попередження поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та недопущення виникнення її спалахів.  Зокрема, встановлено  на території Сколівської міської ради з 01.04.2021 до 12.04.2021 (з можливим подовження в залежності від епідеміологічної ситуації) карантинні обмеження визначені постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 (із змінами) для «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки.

17:06 31.03.2021

Відбулась зустріч з підприємцями

Відбулась зустріч з підприємцями

Сьогодні, 31 березня,  з ініціативи  суб’єктів  підприємницької діяльності м.Сколе, відбулась зустріч  підприємців з  керівництвом Сколівської міської ради  щодо проблемних питань  діяльності  фізичних осіб-підприємців  в умовах карантинних  обмежень, визначених  постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 (із змінами). Міський голова Микола Романишин вказав на   складність ситуації щодо темпів захворювання на Covid-19, акцентувавши  на тому, що спільним завданням всіх є вжиття заходів щодо розриву ланцюгів інфікування  з метою   попередження  та мінімізації викликів й ризиків для населення.  Участь  в нараді  також взяли  керівники  відділення поліції №3, КНП «Сколівська центральна лікарня», КНП «Сколівський  центр первинної медичної допомоги», районного управління Держпродспоживслужби та Сколівської ДПІ.

16:30 31.03.2021

Отримати індивідуальну податкову консультацію можна завдяки Електронному кабінету платника

Отримати індивідуальну податкову консультацію можна завдяки Електронному кабінету платника

Фахівці Сколівської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області інформують, що звернення до органів ДПС на отримання індивідуальної податкової консультації платники податків можуть подати і в електронній формі через Електронний кабінет. Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДПС. При формуванні звернення на отримання індивідуальної податкової консультації в меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету, здійснюється вибір та заповнення наступних реквізитів:

10:18 30.03.2021

Переваги використання програмних РРО над традиційними касовими апаратами

Переваги використання програмних РРО над традиційними касовими апаратами

У Сколівській ДПІ ГУ ДПС Львівській області нагадують, що з 1 серпня 2020 року платники податків при розрахунках зі споживачами поряд з традиційними касовими апаратами можуть застосовувати програмні РРО - сучасні аналоги класичних касових апаратів.   Використання програмних РРО має ряд переваг над традиційним касовим апаратом, зокрема:

10:17 30.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора