A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Сучасний ЦНАП у Сколівській громаді

Дата: 06.04.2023 18:39
Кількість переглядів: 226

Фото без описуСьогодні, 6 квітня, відбулося офіційне відкриття Центру надання адміністративних послуг Сколівської міської ради. Завдяки фінансовій допомозі Львівської обласної військової адміністрації, а також співфінансуванню з міського бюджету в приміщенні адміністративної будівлі міської ради було здійснено капітальний ремонт та створено новітній простір, де жителі громади та внутрішньо-переміщені особи в комфортних умовах зможуть швидко та якісно отримати адміністративні послуги.

Сучасне обладнання, доступність для осіб з обмеженими можливостями і відвідувачів з дітьми – все це створено для задоволення потреб мешканців нашої громади.

Інституційну та методологічну підтримку у створенні належного Центру було надано міжнародними партнерами шведсько-український проекту PROSTO. Це підтримка доступності послуг в Україні, що фінансується Урядом Швеції та працює з метою посилення спроможності місцевих органів влади надавати якісні послуги мешканцям.

Символічну стрічку, яка знаменувала відкриття Центру, перерізав міський голова Микола РОМАНИШИН, привітавши усіх присутніх з такою важливою подією в громаді.

З вітальним словом до присутніх звернулись заступник голови Львівської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Олександр КУЛЕПІН, а також Славський селищний голова Володимир Бега та Козівський сільський голова Василь Щекун.

Чин освячення провів декан о. Віктор Коцеміра.

Висловлюємо щиру вдячність за сприяння та допомогу Львівська обласна державна адміністрація

Оновлене адміністративне приміщення має надзвичайно важливе значення для територіальної громади – це новий рівень розвитку нашої громади, який наближає нас до європейських стандартів.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Слава УКРАЇНІ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора