A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

В Історико-краєзнавчому музеї "Сколівщина " відбулася презентація науково-популярної фотовиставки "ОУН: ідея і чин"

В Історико-краєзнавчому музеї "Сколівщина " відбулася презентація науково-популярної фотовиставки "ОУН: ідея і чин"

Сьогодні, 25 лютого, в Історико-краєзнавчому музеї "Сколівщина " відбулася презентація науково-популярної фотовиставки "ОУН: ідея і чин" за участі Сколівського міського голови Миколи Романишина, заступника голови Стрийської районної ради Михайла Галущака, першого заступника міського голови Юрія Допілка, керівника відділу культури та промоцій Сколівської міської ради Володимира Крушельницького, працівників народних домів та бібліотек Сколівської територіальної громади, депутата Стрийської районної ради Світлани Сличко, депутата Сколівської міської ради від ВО"Свобода" Миколи Сороки, представників громади міста та інших зацікавлених осіб.  

19:19 25.02.2021

З 24 лютого  в Україні діє адаптивний карантин

З 24 лютого в Україні діє адаптивний карантин

З 24 лютого на всій території України діє адаптивний карантин. Передбачається чотири рівні епідемічної небезпеки, кожен з яких має чіткі обмеження та критерії визначення. Згідно з постановою Кабміну, карантин в Україні діятиме до 30 квітня.  Залежно від епідемічної ситуації на території України в цілому або на території окремих регіонів встановлюватимуть «зелений», «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. З 24 лютого на території України встановлюється «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Відтак, забороняється:

09:55 24.02.2021

Порядок формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску оновлено

Порядок формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску оновлено

     Сколівська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області нагадує, що з 01.01.2021 набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 05.11.2020 № 670 (зареєстровано у Міністерстві юстиції України 23.12.2020 за № 1289/35572) (далі – Наказ № 670), яким затверджено зміни до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.04.2015 № 435 (зареєстрований у Міністерстві юстиції України 23.04.2015 за № 460/26905 із змінами) (далі – Порядок).

17:57 23.02.2021

Cпособи подання податкової декларації про майновий стан і доходи

Cпособи подання податкової декларації про майновий стан і доходи

Сколівська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області інформує, що податкова декларація про майновий стан і доходи подається громадянином до контролюючого органу, в якому він перебуває на обліку.      Податковою адресою платника податку – фізичної особи визнається місце його проживання, за яким він береться на облік як платник податків у контролюючому органі ( це визначено п.45.1 ст.45 ПКУ).     Податкова декларація подається за вибором  громадянина в один з таких способів:

11:43 23.02.2021

СКАЗ – ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО!

СКАЗ – ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО!

Ця стаття має на меті попередити людину про небезпеку контакту з безпритульними та дикими тваринами, які нерідко є носіями страшної інфекції. Що необхідно знати про сказ і як застерегтися населенню від нього?

15:54 18.02.2021

Відділ соціального захисту населення Сколівської міської ради інформує:

Відділ соціального захисту населення Сколівської міської ради інформує:

Прийом документів для призначення всіх видів державних соціальних допомог та субсидій здійснюються відділом соціального захисту населення Сколівської міської ради, яке знаходяться за адресою: м.Сколе, Стрийський район, вул. Данила Галицького ,37 (навпроти РАЦСу). Прийом та передача документів здійснюється виключно уповноваженою особою відділу соціального захисту населення Сколівської міської ради.

15:06 17.02.2021

Сколівський РВ ГУ ДСНС України у Львівській області ПОВІДОМЛЯЄ

Сколівський РВ ГУ ДСНС України у Львівській області ПОВІДОМЛЯЄ

Ускладнення погодних умов по території Сколівщини 10 – 15 лютого 2021 року. За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України по території Львівської області, зокрема Сколівського району, у зв’язку із проходженням 10 – 11 лютого активних атмосферних фронтів від південних циклонів та, надалі, вторгненням холодної повітряної маси з півночі очікується погіршення погодних умов:

17:52 10.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора