Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Сьогодні минають роковини загибелі Захисника України, нашого хороброго воїна, жителя с. Коростів, Героя України Василя МИНІВА

Дата: 13.03.2023 12:21
Кількість переглядів: 327

Фото без описуУ серпні 2015 року, Василь пішов добровольцем в складі 24-ї механізованої бригади захищати територіальну цілісність України. В період з 21.06.2016 по 30.09.2016 безпосередньо брав участь в антитерористичній операції, зокрема на території Луганської області у місті Сєвєродонецьк. У травні 2021 року нагороджений медаллю-відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції». В перший день повномасштабної війни росії проти України, 24 лютого 2022 року, став на захист територіальної цілісності нашої держави в складі 24-ї механізованої бригади ім. Короля Данила. Загинув 13 березня 2022 року в запеклому бою у районі м. Попасна на Луганщині.

У квітні 2022 року нагороджений «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності Україні, вірність військовій присязі» нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства» (посмертно).

У серпні 2022 року Сколівською міською радою Василю Миніву присвоєно звання «Почесний громадянин Сколівщини» (посмертно).

З глибокою повагою та сумом у серці пам'ятаємо нашого Героя. Ми повинні обов'язково ПЕРЕМОГТИ щоб повернути мир і спокій рідній державі. Нехай кожен новий день наближає нашу довгоочікувану ПЕРЕМОГУ!

СЛАВА УКРАЇНІ!  ГЕРОЯМ СЛАВА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора