A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Просто та зручно: відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків

Просто та зручно: відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків

      У рамках кампанії декларування доходів громадян та е-декларування особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, фізична особа  – платник податків може отримати Відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді, скориставшись Електронним кабінетом (http://cabinet.tax.gov.ua).

15:06 16.03.2021

Шановні мешканці Львівщини!

Шановні мешканці Львівщини!

З метою перевірки рівня готовності територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення 17 березня 2021 року у період з 14:50 год. до 14:55 год. проводитиметься навчальне оповіщення населення м. Львова та області сигналами цивільного захисту. Будуть увімкнені електросирени. Звучання електросирен означає сигнал “Увага всім!”. Почувши його негайно увімкніть теле- та радіоприймачі (телеканали “1 Західний” “УА:Львів”, радіостанцію “Українське радіо Львів 103,3 FM”) прослухайте подальше повідомлення цивільного захисту.

12:37 15.03.2021

Сколівська громада  вшанувала добровольців

Сколівська громада вшанувала добровольців

Сколівська громада вшанувала добровольців Сколівщини святковим концертом у народному домі м. Сколе. Поблагословили зібрання отці-капелани - Володимир Борис та Михайло Ульмер. З подячною промовою до добровольців Сколівщини виступив перший  заступник Сколівського міського голови Юрій Допілко. Працівники культури на сцені «Бескиду» належно пошанували вояків добровольчих формувань, згадавши заслуги та героїзм кожного поіменно.     Аматори сцени творили неймовірну творчу феєрію, демонстрували кращі зразки музичного та пісенного репертуару. Також було подано цінний фотоілюстрований матеріал -  події з війни. Шануємо героїв України, відданих синів країни і схиляємо голови у повазі до них! Слава Україні! Героям Слава!      

09:43 15.03.2021

18 березня відбудеться  шоста сесія Сколівської міської ради

18 березня відбудеться шоста сесія Сколівської міської ради

18 березня 2021 року об 11:00 год в приміщенні сесійної зали міської ради (м-н Незалежності, 1) відбудеться VІ сесія Сколівської міської ради VІІІ скликання. На порядок денний пропонуються наступні  питання: бюджетні, земельні  та різне.

19:02 09.03.2021

«Чия правда, чия кривда і чиї ми діти...»

«Чия правда, чия кривда і чиї ми діти...»

Всі привикли починати розповідь про генія українського народу з біографічних даних та початку творчості поета, митця і художника. Але нині Гугл і Вікіпедія розкажуть це широко і детально, правда. холодно і сухо. То, власне, я б хотіла донести до читача дещо інше.

09:02 09.03.2021

Вшануймо  спільно Великого Кобзаря!

Вшануймо спільно Великого Кобзаря!

Відділ культури, туризму та промоцій Сколівської міської ради повідомляє, що до відзначення дня народження Тараса Шевченка в м. Сколе, 9 березня, о 13.00 год.на площі Т.Шевченка триватиме культурна програма із вшанування Великого Кобзаря. В рамках заходу відбудеться: урочисте покладання квітів до пам’ятника поетові; літературно - мистецька композиція; спільна молитва за Україну.   На урочистості запрошуємо працівників державних закладів та установ Сколівщини, громадськість міста, освітян, медиків, працівників культури, інтелігенцію та всіх бажаючих

10:56 03.03.2021

Податкові накладні та розрахунки коригування реєструємо за новою формою

Податкові накладні та розрахунки коригування реєструємо за новою формою

У зв’язку з опублікуванням 2 лютого 2021 року наказу № 734 «Про внесення змiн до деяких нормативно-правових актів Міністерства фінансів України», починаючи з 1 березня 2021 року (з 01 числа місяця, що настає за місяцем офіційного опублікування) податкові накладні та розрахунки коригування складаються виключно за формами, затвердженими наказом Міністерства фінансів України вiд 31.12.2015 № 1307 з урахуванням змiн, внесених наказом № 734.

10:55 03.03.2021

Зміни до форми та Порядку заповнення і подання декларації акцизного податку

Зміни до форми та Порядку заповнення і подання декларації акцизного податку

      16 лютого 2021 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 08.12.2020 № 747 «Про затвердження Змін до форми декларації акцизного податку та Порядку заповнення та подання декларації акцизного податку», яким вносяться зміни до форми декларації акцизного податку (далі – Декларація) і Порядку заповнення та подання декларації акцизного податку (далі – Порядок) Зміни, внесені до форми Декларації та Порядку зумовлені змінами до Податкового кодексу.

16:21 01.03.2021

Довідку про доходи можна отримати без відвідування податкової

Довідку про доходи можна отримати без відвідування податкової

У Сколівській ДПІ ГУ ДПС у Львівській області нагадують жителям Сколівщини, що наразі триває кампанія декларування доходів громадян та електронного декларування доходів державних службовців за 2020 рік. Для заповнення декларацій громадянам необхідно мати інформацію про отримані доходи. Для цього не обов’язково відвідувати податкову службу. Довідку про доходи можна отримати он-лайн, скориставшись сервісом «Електронний кабінет». 

16:20 01.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора