A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Міністерство молоді та спорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю у 2023 році

Дата: 14.03.2023 10:51
Кількість переглядів: 142

Фото без описуПріоритети конкурсу 2023 року: відкривання спільного минулого і культурної спадщини; розвиток підприємницьких компетентностей молоді та підтримка підприємницьких ініціатив; поглиблення співпраці та обмін досвідом між молодіжними працівниками, молодіжними центрами та молодіжними організаціями у сфері технічної і галузевої освіти з урахуванням впровадження цифрових технологій; підтримка ініціатив молоді, спрямованих на подолання наслідків війни росії проти Україні, допомога молоді, яка постраждала від агресії росії проти України, зокрема через волонтерство; зміцнення міжкультурного діалогу шляхом створення умов для відкритості і взаємоповаги серед молоді.

Хто може подавати заявку на участь у конкурсі?

Неприбуткові організації, які працюють з молоддю, зокрема:

інститути громадянського суспільства;

заклади освіти;

комунальні установи, які працюють з молоддю.

Документи приймаються до 15:00, 31 березня 2023 року у друкованій формі (у 2-х примірниках) за адресою: м. Київ, вул. Еспланадна, 42 к. 418, та Фото без описуелектронній формі (depmolpolmms@gmail.com)

Детальніше про конкурс за посиланням: bit.ly/41AXXqe


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора