A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Міський голова, апарат Сколівської міської ради та депутатський корпус щиро вітають депутата міської ради Інну Трубич з народженням синочка.

Від усієї душі вітаємо з народженням синочка. Бажаємо вашій родині всіх благ, миру, достатку, любові і терпіння. Нехай синочок росте міцним і здоровим, веселим, допитливим і просто щасливим. Нехай його життя буде світлим, радісним і добрим!

10:42 29.03.2019

СКОЛІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ СТРИЙСЬКОЇ ОДПІ ГУ ДФС У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ

Шановні платники! Телефонуйте на "гарячу лінію" Сколівська ДПІ Стрийського управління ГУ ДФС у Львівській області повідомляє про проведення сеансів зв’язку “гарячих ліній” на березень  2019 року:

09:40 27.03.2019

СКОЛІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ СТРИЙСЬКОЇ ОДПІ ГУ ДФС У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ

Шановні платники податків! 28 березня 2019 року у м. Львові Головним управлінням ДФС у Львівській області буде проведено безкоштовний семінар для платників податків Львівської області на тему: «Актуальні питання оподаткування у 2019 році».

10:53 25.03.2019

До уваги учасників бойових дій: інформація про пільги

Як відомо, Держава гарантувала пільги учасникам бойових дій та інвалідам війни, які записані у Законі України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”. Закон визначає статус ветеранів війни та осіб, на яких поширюється чинність цього Закону.

10:32 25.03.2019

Дорожні роботи в місті Сколе

Біля міського стадіону "Юність" продовжуються роботи по асфальтуванню відрізка дороги вул.Привокзальній-Стефаника, на якій в минулому році було розпочато асфальтування. На березень 2019 року зроблено дві ділянки. Отже залишилось зробити менше половини довжини дороги від вокзалу до вулиці Стефаника.

14:33 22.03.2019

Трудові відносини між роботодавцем та виконавцем

Цивільні угоди укладають з метою виконання певного обсягу робіт або надання певної послуги. Як правило, це одноразова робота, не пов'язана зі здійсненням господарської діяльності за основним видом діяльності. Укладаючи цивільну угоду, замовник не може встановлювати виконавцю час щоденної роботи, тривалість роботи, визначати вихідні дні тощо. Виконавець самостійно організовує роботу, на нього не поширюється режим роботи, встановлений для працівників, обсяг робіт визначається в конкретних одиницях (квадратних або кубічних метрах, одиницях продукції тощо). У разі виконання роботи за певною професією, посадою має бути укладений трудовий договір. Укладаючи трудовий договір, працівник зобов'язується виконувати роботу під керівництвом роботодавця в певний час згідно з режимом роботи, несе відповідальність за порушення трудової дисципліни, підлягає державному соціальному страхуванню, має право на відпустки, вихідні дні тощо.

15:52 20.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора