A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЯК ВЛАСНИКАМ ID-КАРТОК ПРОГОЛОСУВАТИ НА ВИБОРАХ ПРЕЗИДЕНТА

ЯК ВЛАСНИКАМ ID-КАРТОК ПРОГОЛОСУВАТИ НА ВИБОРАХ ПРЕЗИДЕНТА

У ЦВК повідомили, що власники ID-карток, які хочуть проголосувати на виборах, мають брати із собою документи, які додають до картки  ID-картка є документом, який посвідчує особу українця як паперовий паспорт, але на виборчій дільниці краще надати весь пакет документів, який додають до картки. Про це повідомили в Центрвиборчкомі. Українці, які змінили паспорт-книжку на пластикову картку, без проблем зможуть проголосувати на президентських виборах. Про це голова Центральної виборчої комісії України Тетяна Сліпачук повідомила виданню LIGA.net. За її словами, пластикова ID-картка має ту саму чинність, що й паперовий паспорт. За словами Сліпачук, ЦВК незабаром одержить інформацію про те, які проблеми у власників пластикових паспортів виникали під час виборів у територіальні громади, і вживе заходів, щоб вони не повторювалися. "Перед президентськими виборами ми дамо додаткові роз'яснення", – пообіцяла керівник ЦВК. Але для того, щоб все минуло без проблем, власник такої картки має взяти на виборчу дільницю увесь пакет документів до неї, зокрема, додаток №13 про місце реєстрації, який видається Сколівською міською радою. Отже для уникнення проблем на виборчих дільницях, мешканцям Сколе, слід завчасно потурбуватись про отримання довідки про місце реєстрації.  

12:02 27.02.2019

Компенсація вартості сімейного відпочинку для учасників АТО

Компенсація вартості сімейного відпочинку для учасників АТО

Розпорядженням голови Львівської обласної державної адміністрації від 29.12.2018 року № 1448/0/5-18 затверджений Порядок компенсації вартості наданих послуг з організації сімейного відпочинку поранених учасників АТО (ООС) (у тому числі поранених бійців-добровольців АТО) та членів їх сімей, батьків, дружин і дітей загиблих та померлих учасників АТО (ООС)/ Цей Порядок розроблений з метою організації сімейного відпочинку поранених учасників АТО (ООС) (у тому числі поранених бійців-добровольців АТО) та членів їх сімей, батьків, дружин і дітей загиблих та померлих учасників АТО (ООС) відповідно до Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО (ООС) та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2018 – 2020 роки, затвердженої рішенням Львівської обласної ради від 05 грудня 2017 року № 552.

11:13 27.02.2019

БЕРЕЖІТЬ ПЕРВОЦВІТИ!

БЕРЕЖІТЬ ПЕРВОЦВІТИ!

БЕРЕЖІТЬ ПЕРВОЦВІТИ! Весна чи не найпрекрасніша пора року. З найпершими теплими промінчиками сонця прокидається природа, весело, неначе граючись, дзюрчать струмочки. Справжні провісники весни – первоцвіти уже дають про себе знати та все ж чекають остаточного пробудження природи.

11:03 27.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора