A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ ТА ВИМУШЕНИХ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ!!!

Дата: 11.03.2022 09:20
Кількість переглядів: 379

Фото без описуУ зв’язку із збройною агресією російської федерації Сколівщина щоденно приймає велику кількість громадян, які вимушені були покинути свої домівки. Сколівська міська рада усіма силами працює над створенням належних умов для перебування внутрішньо переміщених осіб на території громади – забезпечення місцями проживання, продуктами харчування, предметами і товарами першочергової необхідності, наданням комунальних послуг. Багато жителів нашої громади також щиро відреагували на людське горе та інтенсивно долучилися до поселення українців в своїх приватних помешканнях.

Зазначаємо, що Сколівське КП ВКГ не припиняє надавати послуги своєчасно та в повному обсязі, навіть в умовах в рази більшого навантаження на працівників та інфраструктуру. Так, при збільшенні кількості населення, яке користується послугами централізованого водопостачання та водовідведення, значно зросла інтенсивність роботи обладнання, яке забезпечує подачу води до будинків та викачування каналізаційних відходів. Міською радою вживаються заходи щодо придбання та встановлення додаткового обладнання. Крім того, із збільшенням кількості населення значно зросли обсяги побутових відходів, адже, в силу об’єктивних обставин, кожен з мешканців громади та кожен з прибулих громадян продукує сміття, збір якого та вивіз на полігон забезпечується силами і коштами водоканалізаційного господарства.

Важка ситуація із житлово-комунальним господарством в Україні добре відома усім.  В громаді вона не краща, підприємство – збиткове і постійно дотується з міського бюджету.

Тому просимо усіх Вас раціонально користуватись централізованим водопостачанням та водовідведенням, а також здійснювати оплату за збір та вивіз твердих побутових відходів (це така ж комунальна послуга, як і плата за газ, світло чи інтернет і її необхідно ОБОВ’ЯЗКОВО сплачувати)  з розрахунку за кожного з членів та гостей домогосподарства. Нагадуємо: плата за збір та вивіз ТПВ становить – 36,50 грн з проживаючої особи за місяць.

Реквізити для оплати за вивіз ТПВ за незареєстрованих в домогосподарстві осіб:  Отримувач - Сколівське КП ВКГ, р/р UA353052990000026003041007192 в АТ КБ "Приватбанк", код ЄДРПОУ 22390774.

І ще хочеться нагадати усім – ЧИСТО НЕ ТАМ, ДЕ ПРИБИРАЮТЬ, А ТАМ – ДЕ НЕ СМІТЯТЬ!!!

Дякуємо за розуміння та сподіваємось на Вашу свідомість!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора