A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини, оголошення

Про способи розірвання шлюбу

Розповість Андрій Турчинський - головний юрист Жидачівського бюро правової допомоги Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

20:49:21 27.04.2023

Борги під час розлучення

Під час розлучення перед колишнім чоловіком і дружиною деколи може постати питання не лише про поділ майна, але й про борги. Саме кредитні зобов’язання, яких вони встигли набути, перебуваючи у шлюбі, часто стають каменем спотикання для них обидвох. Дещо про те, як може відбутися розподіл боргових зобов’язань між уже колишнім подружжям нам розповість директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Николаїшин.

20:47:38 27.04.2023

Особи із інвалідністю та їхнє право на працю

На цю тему ми спілкуватимемося із директором Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марією Николаїшин, продовжуючи започатковану серію статей у рамках нашої рубрики «Правова допомога». 

20:45:48 27.04.2023

Порядок укладення шлюбу

Ми отримуємо багато звернень від наших читачів, яких цікавлять питання зі сфери сімейного законодавства, зокрема, й щодо процедури укладення шлюбу. Саме про це ми сьогодні спілкуємося  із Андрєм Турчинським – фахівцем Жидачівського бюро правової допомоги Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

20:40:50 27.04.2023

Що ми знаємо про право дитини на працю?

На це питання шукатимемо відповідь сьогодні разом із нашою гостею - Марією Николаїшин – директором Стрийського місцевого центру з надання  безоплатної вторинної правової.

20:37:25 27.04.2023

Утримання осіб поважного віку їхніми родичами – це важливий обов’язок для їхніх молодших родичів

Читачі, які уже є непрацездатними, нас запитують, чи мають вони право на утримання від своїх дітей та внуків. На це та інші питання сьогодні нам відповідає Марія Николаїшин – директор  Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

12:01:07 31.03.2023

Утримання осіб поважногоо віку їхніми родичами – це важливий обов’язок для їхніх молодших родичів

Читачі, які уже є непрацездатними, нас запитують, чи мають вони право на утримання від своїх дітей та внуків. На це та інші питання сьогодні нам відповідає Марія Николаїшин – директор  Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

08:17:38 29.03.2023

Цікаве нововведення: іпотечне житлове кредитування

У швидкоплинному вирі сьогодення змінам підлягає усе. Не виняток є і законодавство. Тому пересічному громадянинові деколи не вистачає часу, аби ознайомитися із окремими соціальними гарантіями чи пільгами, які передбачені для окремих категорій осіб. Сьогодні ж ми поговоримо про програму пільгового іпотечного кредитування. Наш гість Андрій Турчинський  -  головний юрист Жидачівського бюро правової допомоги Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

08:13:03 27.03.2023

Про права фізичної особи

Розповідає Марія Николаїшин – директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Скажіть будь ласка, з якого часу фізична особа набуває особисті немайнові права?

10:39:52 11.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора