A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Розпочинається інформаційна кампанія «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!»

1 грудня Держпраці розпочинає інформкампанію «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!», спрямовану на вирішення проблеми незадекларованої праці в умовах воєнного стану. Трудовий договір – це надважливий документ у роботі, але інколи його ігнорують. Він як ремінь безпеки в авто: для деяких здається непотрібним, але насправді дуже важливий. Люди часто думають, що можуть обійтись без нього, сподіваючись, що усе буде добре.

08:43 05.12.2023

Анонс заходів до Дня Збройних Сил України:

Акція «Святий отче Миколаю, ЗСУ оберігай!» (вестибюль МНД «Бескид»): Молитва до Святого Миколая про опіку для воїнів; Коляда «Ой хто-хто»; Дитячі вітання для ЗСУ. Вшанування пам’яті загиблих Героїв (майдан перед МНД «Бескид»): покладання лампадок пам’яті; панахида; спільне виконання Державного Гімну України. Початок заходів о 13:00 год.

14:47 30.11.2023

Відбулась зустріч з родинам загиблих, полонених, зниклих безвісти військовослужбовців Сколівської громади

Сьогодні, 29 листопада, в Сколівській міській раді відбулася чергова зустріч з родинам загиблих, полонених, зниклих безвісти військовослужбовців Сколівської громади за участю представників 3 відділу Стрийського РТЦК та СП відділу обслуговування громадян №4 (сервісний центр м. Сколе) Пенсійного фонду України у Львівській області, відділу №1 управління соціального захисту населення Стрийської РВА, відділення поліції №3 Стрийського РУП ГУ НП у Львівській області, відділу соціального захисту населення міської ради, старост населених пунктів громади. Під час зустрічі відбулось спілкування у форматі «питання-відповіді» щодо шляхів вирішення проблемних питань, які турбують рідних захисників. Зокрема, на зустріч завітав отець Василь БІЛАС, старший духівник Карітасу Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ, який розповів про можливість психосоціальної підтримки для Захисників та їхніх сімей у Реабілітаційному центрі «Назарет». На завершення перший заступник міського голови Юрій ДОПІЛКО зазначив, що Сколівська міська рада й надалі продовжуватиме надавати всебічну підтримку Захисникам та їхнім родинам.

15:30 29.11.2023

07 грудня 2023 року відбудеться засідання ХLІV сесії Сколівської міської ради

У четвер, 07 грудня 2023 року, відбудеться засідання ХLІV сесії Сколівської міської ради з наступним порядком денним: фінансові питання,  питання управління комунальним майном, земельні питання, різне.

16:24 27.11.2023

29 листопада 2023 року відбудеться зустріч з родинами військовослужбовців

У середу, 29 листопада 2023 року, об 11 год в приміщенні Сколівської міської ради за адресою: м. Сколе, Майдан Незалежності,1 (III поверх, зал засідань) з метою вирішення  питань, які потребують сприяння у вирішенні зі сторони органів місцевого самоврядування відбудеться зустріч з родинами військовослужбовців, які загинули, зникли безвісти, полонені.  Зустріч організовано в межах роботи Координаційного центру підтримки цивільного населення при Сколівській міській раді. Загальна мета зустрічей керівництва громади з родинами військовослужбовців - забезпечити їм всебічну допомогу і підтримку, а також надати відповіді на питання і допомогти вирішити проблеми, з якими вони можуть стикатися внаслідок військової діяльності їхніх близьких. Діалог відбудеться у форматі: питання-відповідь. Фахівці з різних галузей, такі як правоохоронні органи, Пенсійний Фонд, соціальний захист, та інші, можуть відповідати на запитання та надавати консультації стосовно конкретних питань і проблем родин військовослужбовців.

16:01 27.11.2023

В рамках Програми розвитку туризму та курортів у Львівській області на 2023 рік було створено віртуальні тури

Хочемо з радістю повідомити, що Сколівська громада потрапила до переліку громад, де в рамках Програми розвитку туризму та курортів у Львівській області на 2023 рік було створено віртуальні тури. Серед віртуальних турів:

15:52 25.11.2023

Сьогодні Сколівська громада відзначаючи День Гідності та Свободи, вшанувала пам’ять Героїв, які полягли у боротьбі за нашу Свободу

В рамках проведення заходу відбулося спільне виконання Гімну, а також синхронне запалювання ліхтариків під патріотичні ритми, що символізувало єдність та незламність українського духу. Присутні також мали можливість переглянути фільм режисера Олеся Саніна «Довбуш». 10 років тому події на майдані дали поштовх усій країні. Ніхто не забере свободу, яку українці виборювали революцією, а тепер війною. Гідність це щось невидиме але таке важливе для кожного і полум’я свободи нашого народу неможливо знищити! Герої не вмирають! Боротьба триває……….

21:24 21.11.2023

Запрошуємо на заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи

21 листопада з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи, 10-ої річниці початку Революції Гідності, запрошуємо громадськість на перегляд історичного фільму режисера Олеся Саніна «ДОВБУШ» та участь в патріотичній акції «А ми тую червону калину підіймемо». Метою заходу є вшанування пам’яті Героїв України, а спільне виконання патріотичних пісень та Гімну, символізуватиме єдність української сили та духу. 16:00 год - показ фільму (МНД «Бескид»), 18:00 год - патріотична акція (площа перед МНД «Бескид»).

09:52 20.11.2023

Сьогодні в Сколівській громаді з невимовною тугою та смутком провели в останню путь Героя Ігоря МАРТИНЯКА

Сьогодні в Сколівській громаді з невимовною тугою та смутком провели в останню путь Героя, жителя смт Верхнє Синьовидне, уродженця с. Заланів Рогатинської громади - Ігоря МАРТИНЯКА, який загинув під час виконання бойового завдання по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. З військовими почестями провели загиблого воїна до місця вічного спочинку керівництво громади, близькі, знайомі, друзі та вдячні земляки. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Захисника. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, розділяючи невимовний біль втрати. Вічна пам'ять та незгасна слава Герою!

20:27 12.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора