A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Микола Романишин взяв участь у міжнародній конференції «Нові виклики та можливості для співпраці в аграрній галузі у час війни. 25 років разом з Львівською Аграрною палатою"

Сьогодні, 15 вересня, Сколівський міський голова Микола Романишин взяв участь у міжнародній конференції «Нові виклики та можливості для співпраці в аграрній галузі у час війни. 25 років разом з Львівською Аграрною палатою". Слід зазначити, що в рамках даної зустрічі було підписано Меморандум щодо захисту біорізноманіття на кордоні України та Польщі від популяції борщівника Сосновського «NoHeracletum UA&PL». Дана ініціатива охоплює 9 територіальних громад Карпатського регіону Львівщини та створює платформу для співпраці між Львівською Аграрною палатою та Львівським національним університетом природокористування. Зокрема, під час конференції було розглянуто та обговорено важливі питання щодо змін у сільському господарстві України в умовах війни.

19:46 15.09.2023

Уточнення до запланованих заходів з нагоди Дня міста Сколе

Божественні Літургії у храмах міста; 13:15 – Спільний молебень за місто Сколе (пам’ятний знак 600-річчя м. Сколе, біля церкви Св. Великомученика Пантелеймона);14:00-16:30 – Ретро мандрівка містом. Діятимуть театралізовані локації, де жителі та гості міста зможуть поринути в атмосферу славного історичного минулого Сколе, а саме: - Локація Вілла «Марися» (ЦДЮТ, вул. Д. Галицького, 40); - Локація «Зустрінься з музами» (Сколівська школа мистецтв, вул. Д. Галицького, 48); - Локація «Грамота від Короля» (Історико-краєзнавчий музей «Сколівщина», вул. Д. Галицького, 52); - Локація театр «Заграва» (Сколівська міська бібліотека, вул. Д. Галицького, 54); - Локація «З глибини віків» (територія МНД «Бескид», вул. Д. Галицького, 56). 16:00 – Краєзнавчо-пізнавальний захід «Я люблю своє місто» (територія МНД «Бескид»). На локаціях будуть розставлені благочинні скриньки, де кожен за бажанням зможе зробити свій внесок та підтримати ЗСУ. 15:00 -16:00 - Діятиме виставка пожежно-рятувальної техніки, аварійно рятувального обладнання в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» за підтримки Стрийського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області (територія МНД «Бескид»).У зв'язку із недостатньою кількістю зареєстрованих учасників майстер-клас "Солодка допомога" НЕ ВІДБУДЕТЬСЯ. 17:00 – демонстрація художнього фільму «Захар Беркут», режисерів Ахтема Сеїтаблаєва та Джона Вінна у МНД «Бескид».

12:23 15.09.2023

Проводиться дослідження серед малого та середнього бізнесу Львівщини

Команда Інвест офісу спільно з ПРООН в Україні та у партнерстві з Європейським Союзом проводять дослідження серед малого та середнього бізнесу Львівщини. За результатами дослідження вдасться зрозуміти потреби підприємців у джерелах додаткового фінансування та дати рекомендації фінансовим донорам для створення оптимальних програм підсилення бізнесу. Пройти опитування: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSA0VXLZXWkPbBR2kWXIvDZ-c3QYa1zL0EaFfq1KBtjPArAw/viewform

10:17 13.09.2023

Війна сіє горе... Страшна скорботна новина надійшла до нас з фронту

22 серпня 2023 року, виконуючи бойове завдання по захисту територіальної цілісності України, під час штурму ворожих позицій у с. Роботине на Запоріжжі загинув наш земляк, уродженець смт Верхнє Синьовидне, старший стрілець десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу ІІ батальйону військової частини А 2582, солдат МИЦИК Богдан Романович, 12.05.1998 року народження. На початку січня він влився у лави ЗСУ. На полі бою демонстрував високу фізичну виправку, кмітливість, винахідливість. Був сильним, волелюбним, сміливим та ставав прикладом для наслідування іншим. Та ось, наприкінці серпня, під час штурму позицій в одному з гарячих боїв, ворожий снаряд раптово обірвав молоде життя... Нестерпно болить серце, болить душа, бо в небесне воїнство у Бога збираються кращі з кращих синів України. Висловлюємо глибокі співчуття родині загиблого Героя Сколівщини! Молимося, боремося, не забудемо ніколи! Вічна і світла пам’ять Герою!

15:45 12.09.2023

Місту Сколе – 626!

Традиційно День міста Сколе відзначається у третю неділю вересня. Цьогоріч дата 626 уродин Сколе припадає на 17 вересня. Заплановані заходи з нагоди Дня міста Сколе: Божественні Літургії у храмах міста; 13:15 – Спільний Молебень за місто Сколе (пам’ятний знак 600-річчя м. Сколе, біля церкви Св. Великомученика Пантелеймона); 13:30 – Краєзнавчо-пізнавальний захід «Я люблю своє місто» (площа Т. Шевченка); 14:00 -16:30 – Ретро мандрівка містом. Діятимуть театралізовані локації, де жителі та гості міста зможуть поринути в атмосферу славного історичного минулого Сколе, а саме:

11:40 12.09.2023

Доходи місцевих бюджетів скоротяться на чверть

Мінфін хоче забрати з бюджетів місцевих громад ПДФО від військових та правоохоронців. До яких наслідків це може призвести? Незабаром парламент уже вдруге буде ухвалювати державний бюджет в умовах повномасштабної війни. У всіх владних кабінетах відбувається активна підготовка основного фінансового документа, за яким житиме наша країна весь наступний рік. 

15:44 08.09.2023

Запрошуємо підприємців громади взяти участь у вебінарі

Шукаєте фінансування для розвитку бізнесу? Запрошуємо взяти участь у онлайн навчанні для підприємців та підприємниць. Дізнайтесь як і де шукати фінансові можливості для бізнесу, які нюанси та правила написання грантових заявок,  як за допомогою грантів вийти на міжнародний ринок. Вебінар відбудеться 13 вересня, початок об 11:00. Як взяти участь: Зареєструйтеся за посиланням: https://bit.ly/3QOYYI7. Участь безкоштовна. Воркшоп відбудеться на платформі ZOOM.

09:19 08.09.2023

ДО УВАГИ керівників юридичних та фізичних осіб підприємців! Щодо впровадження сценаріїв інтеграції Порталу Дія

Сервіс Дія.QR заощадить час, кошти та зусилля для бізнесу і клієнтів. Не обов’язково робити копії документів чи заповнювати бланки, наприклад, заселяючись у готель чи перевірити відповідність даних користувача заданим параметрам. За допомогою сервісу Дія.QR можна ділитися необхідними документами онлайн. Бізнесу лише треба згенерувати код на порталі Дія та роздрукувати його, клієнтам — відсканувати, поставити підпис і надіслати документи на необхідну пошту. Для підключення сервісу Дія.QR вам потрібно зайти на портал Дія та зареєструватися чи авторизуватися в кабінеті diia.gov.ua за допомогою електронного підпису для отримання QR-коду. ІНСТРУКЦІЯ, ЯК ОТРИМАТИ ПОСЛУГУ Дія.QR  за посиланням:  https://diia.gov.ua/services/diyaqr. 

11:52 06.09.2023

Сьогодні, 29 серпня, у м. Сколе вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

У цей пам’ятний день схиляємо голови перед усіма Героями, які боронили та боронять нашу свободу. В щирій молитві згадуємо усіх загиблих Захисників та Захисниць України. Висловлюємо вдячність кожному й кожній, завдяки кому наша країна вистояла і продовжує гідно відстоювати вільне майбутнє в незалежній державі. Ми завжди пам’ятатимемо про надвисоку ціну, якою нам здобувається мирне небо, про відвагу наших Героїв, які щоденно роблять усе заради Перемоги України та наших майбутніх поколінь. Слава Україні! Героям Слава!

15:20 29.08.2023

Можливості для ветеранів на Львівщині: інформація для наших захисників та захисниць, а також членів їхніх сімей

Львівська ОВА напрацювала Концепцію підтримки Захисників та Захисниць у області. В межах концепції захисники зможуть: започаткувати бізнес, здобути нову професію, пройти якісну фізичну та психологічну реабілітацію, стати рушієм позитивних змін у своїй громаді – щоб таких перспектив для наших воїнів було більше.  Для зручності оборонців на офіційному сайті Львівської ОВА з’явилася вкладка «Захиснику та Захисниці». Докладно у відео:

14:07 28.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора